Wat is een IT Traineeship?

Een IT Traineeship of ICT Traineeship is een programma dat vaak wordt begonnen door mensen met een IT of ICT achtergrond. Bij gespecialiseerde IT bedrijven komt het wel eens voor dat affiniteit met de materie voldoende is, maar wanneer je de wens hebt om een IT Traineeship binnen een 'niet IT bedrijf' te volgen, dan is het toch wel een vereiste dat je beschikt over een goede basis vanuit een IT-gerelateerde studie. Tijdens het programma wordt er zoals bij het management traineeship meestal aandacht geschonken aan algemene vaardigheden maar de nadruk zal met name liggen op het ontwikkelen van je it-vaardigheden en het behalen van certificaten voor specifieke it-programma's zoals bijvoorbeeld Business Management Software en programmeer talen, specialistische programma's van Microsoft etc.

Functies die je na het het IT-Traineeship kunt gaan bekleden bij de organisatie zijn bijvoorbeeld: Software Ontwikkelaar, Business Intelligence Engineer, Security Manager, Infastructure Architect of System Engineer.

Bekijk hier de verschillende IT en ICT Traineeships waar je momenteel kan solliciteren!

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Volg ons op

©2017 traineeshipplaza.nl | Alle rechten voorbehouden.