1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Calco

Calco

It's the way that we do IT

IT's nice to meet you!

Bij Calco vinden we het belangrijk om in onze medewerker te investeren, omdat we geloven dat zij het verschil maken bij onze opdrachtgevers. Onze missie is niet voor niets om mens én organisatie oneindig te laten groeien. Dit betekent dat we benieuwd zijn naar jou verhaal en dat wij er tijdens de opleiding, maar ook tijdens je inzet voor zorgen dat jij het maximale uit jezelf haalt op een plek die bij jou past.

Waarom werken bij Calco?

• Bij ons krijg je geen nummer of stempel opgeplakt
• We blijven continu in jou en je toekomst investeren.
• Je maakt deel uit van een jonge, innovatieve en ambitieuze organisatie
• Je gaat aan de slag bij de Top 200 bedrijven van Nederland
• Ruim aanbod aan opleidingsmogelijkheden

Over Calco

Calco is een jonge, innovatieve en ambitieuze organisatie. We zijn gespecialiseerd in het opleiden, detacheren en coachen van startende én ervaren IT-professionals en hebben sinds onze oprichting in 2004 al meer dan 1400 professionals geholpen aan een succesvolle carrière in de IT. Persoonlijke aandacht voor onze medewerkers is daarbij belangrijk, want bij Calco geloven we dat jij het meeste uit jezelf kunt halen als je echt op je plek zit.

Meer informatie

Ben je enthousiast geworden en wil je ook een vliegende start geven aan je carrière?
Kijk dan op onze website voor meer informatie over Calco en de MasterClass®, of neem contact op met onze recruiter Britt Rietkerk via (085) 279 2720 of per e-mail werken@calco.nl.