Rabobank
Het begin van een prachtige carrière!

Werken bij de Rabobank

Jouw toekomst bij de Rabobank

Samen sta je sterker. Bereik je meer dan alleen. Dat is in het kort onze coöperatieve gedachte. Wat we bereikt hebben? De Rabobank is uitgegroeid tot een van de meest betrouwbare en innovatieve financiële dienstverleners ter wereld. Met duurzame klantrelaties en oog voor de samenleving. Een coöperatieve bank waar fatsoenlijk en succesvol zakendoen hand in hand gaan. Geworteld in Nederland en inmiddels in ruim 40 landen actief. Met al onze medewerkers werken we aan duurzame relaties met onze klanten voor het realiseren van ambities. Werken samen aan de toekomst. Jouw toekomst?

Werken bij de Rabobank

Waar start jij?

De Rabobank biedt jou een uitdagend traineeship: Rabo Global Traineeship. Maar ook ambitieuze startersfuncties op de afdelingen: Mergers & Acquisitions, Equity Capital Markets en Mid Office Product Control. Waar je ook start, je krijgt verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief. Een loopbaanpad dat is afgestemd op jouw toekomst bij de Rabobank.

Kijk vooruit

Als starter heb je een droom. We bieden jou kansen om die te realiseren. En ruimte om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Een onderscheidend cv en een gezonde portie ambitie zijn een prima startkapitaal. Durf jij verantwoordelijkheid te nemen en overtuigend je visie uit te dragen? Dan maken we graag kennis. We kijken uit naar jonge mensen met lef en een aansprekende persoonlijkheid, met ambitie en de gave om anderen te inspireren. We zijn benieuwd of we samen onze én jouw toekomst kunnen vormgeven.

Bekijk onze traineeships, programma’s en startersfuncties op rabobank.nl/graduates

Werken bij de Rabobank

Activiteitenkalender

Activiteit
Datum
Inschrijven tot
Datum: 14-10-2018
Inschrijven tot: 11-11-2018
Datum: 12-08-2018
Inschrijven tot: 12-12-2018

Werken bij Rabobank

Contact

Human Resources Rabobank
Afdeling Recruitment

Postbus 17100
3500 HG Utrecht

(030) 216 29 30

http://www.rabobank.nl/graduates

 

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden

 

Volg ons op

©2018 traineeshipplaza.nl | Alle rechten voorbehouden.