De doelgroep van TraineeshipPlaza.nl bestaat uit studenten in de eindfase van de opleiding en Young Professionals met 0-3 jaar werkervaring die de voorkeur geven aan een uitdagende startersfunctie met veel ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden. In 2016 hebben we ruim 300.000 bezoekers mogen verwelkomen op onze vernieuwde website. Deze groei heeft mede door de intensivering van onze promotieactiviteiten in 2016 ook een enorme vlucht gekend. Benieuwd hoeveel bezoekers we in 2017 hebben weten te bereiken? Vraag dan ons informatiepakket aan!

Onderwijsinstellingen

TraineeshipPlaza.nl heeft waar mogelijk haar handen ineengeslagen met verschillende onderwijsonderstellingen om binnen deze onderwijsinstellingen een grote mate van zichtbaarheid te realiseren. Dit heeft ertoe geleid dat een significant deel van de bezoekers de website via de intranets/blackboards en homepagina's van de onderwijsinstellingen hun weg vinden naar TraineeshipPlaza.nl. Het contact en het versterken van de contacten met de diverse onderwijsinstellingen is dan ook één van de pijlers van het platform. Op deze wijze zorgen we ervoor dat de naamsbekendheid onder de studenten steeds groter wordt en ook dat nieuwe lichtingen studenten bekend raken met hét studentenplatform TraineeshipPlaza.nl.

Zoekmachines

Ook zijn we zeer actief met het stroomlijnen van de website zodat de zichtbaarheid binnen de verschillende zoekmachines steeds sterker wordt. Het belangrijkste voorbeeld hiervan is de vernieuwde websitestructuur waarin we de codering hebben vereenvoudigd en ook onze eigen zoeksysteem hebben aangepast om de indexering van de verschillende pagina's te verbeteren.  

Social Media

De rol van Social Media wordt in alle faccetten van het leven groter. Dit heeft dan natuurlijk ook invloed op het oriënteren en solliciteren van werkzoekenden en studenten. Binnen het team van TraineeshipPlaza.nl zijn er leden actief die vanuit de studie onderzoek hebben verricht naar het fenomeen Social Media. Ook binnen TraineeshipPlaza.nl hebben we Social Media gepromoveerd tot één van de belangrijkste pijlers in de promotiestrategie! Onze zichtbaarheid, bereik en engagement op Facebook, Twitter en LinkedIn groeit dagelijks. 

Benieuwd welke mogelijkheden wij hebben om uw organisatie in de spotlights te zetten bij hoger opgeleide talenten? Neem vandaag nog contact met ons!

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie