Traineeship Calco MasterClass bij Calco

Traineeship
Maarssen
Bedrijf: Calco
Sluit: Geen sluitingsdatum (doorlopend)

Wil jij je continu blijven ontwikkelen in de meest innovatieve bedrijfssector en werken bij de topbedrijven van Nederland? De Calco MasterClass®, uitgeroepen tot Traineeship of the Year, is een uniek tweejarig traineeship  dat bestaat uit 2 maanden opleiding en 22 maanden je kennis in de praktijk toepassen bij één van onze opdrachtgevers.

Wat is de Calco MasterClass®?

De eerste twee maanden

De eerste twee weken van de opleidingsperiode staan in het teken van de IT Crash Course. Je leert alle ins en outs van IT, maakt kennis met de verschillende rollen/functies én je gaat zelf een applicatie ontwikkelen. In de twee weken die daarop volgen, doorloop je de Bootcamp IT Architecture en leer je welke plek IT inneemt binnen organisaties. Je gaat aan de slag met Agile en Scrum en gaat je in de tweede maand tijdens de Deep Dive specialiseren in een richting die bij jou past.

Jouw opdracht

Je gaat voor 22 maanden aan de slag bij één van onze opdrachtgevers om je daar on-the-job verder inhoudelijk te ontwikkelen. Onze opdrachtgevers zijn toonaangevende bedrijven die bijna allemaal behoren tot de top-200 van Nederlandse bedrijven en actief zijn in onder andere het bank- en verzekeringswezen, de zorgsector, de industrie, logistiek en overheid.

Waarom Calco?

Werken bij Calco betekent dat je deel uitmaakt van een organisatie met meer dan 400 enthousiaste medewerkers. We zijn jong, ambitieus en willen graag vooruit. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal, want we vinden het belangrijk dat je iedere dag met plezier naar je werk gaat. Daarnaast bieden we jou:

 • Een fulltime contract voor onbepaalde tijd
 • Een fieldmanager die je begeleidt tijdens je opdracht
 • Een marktconform salaris, afhankelijk van je presentaties kan je gedurende de tweejarige Calco MasterClass vier maal stijgen in salaris
 • Een leaseauto of OV-jaarkaart
 • Onbeperkte opleidingsmogelijkheden
 • De kans om te werken bij een top 200 bedrijf van Nederland

Voor wie?

 • Je bent recent afgestudeerd en hebt je hbo- of wo-diploma op zak, het maakt niet uit welke studierichting. Daarnaast:
 • Vind je het geen probleem om voor je opdracht te verhuizen en staat dus open voor de verschillende opdrachtgevers van Calco binnen Nederland
 • Sta je te springen om de uitdaging aan te gaan en samen met Calco jouw plek te vinden binnen de IT
 • Ben je leergierig en grijp je nieuwe uitdagingen met beide handen aan
 • Ben je communicatief vaardig en werk je goed samen met je collega’s, waardoor je samen mooie resultaten bereikt
 • Durf je vragen te stellen, ook vragen die niemand anders durft te stellen.

Geen IT ervaring? Op papier aantoonbare ervaring hoeft niet, wél moet je aan ons kunnen uitleggen waarom de IT-wereld voor jou nu de juiste keuze is.

Waar en wanneer?

De eerste twee maanden van de Calco MasterClass doorloop je de opleiding op ons hoofdkantoor in Maarssen, Utrecht. Vervolgens ga je gedurende 22 maanden aan de slag bij één van onze opdrachtgevers, deze zitten door het hele land, maar voornamelijk in de Randstad. Onze MasterClass start elke 1e en 15e van de maand. Je kunt dus altijd op korte termijn bij ons starten.

Sollicitatieprocedure

Wij houden, net als jij, van snelle en simpele sollicitatieprocedures. Zodra jij je brief hebt ingestuurd kan de gehele sollicitatieprocedure binnen 2 weken afgerond zijn en loop je dus binnen no-time met een contract op zak de deur uit!

Bekijk de uitgebreide sollicitatieprocedure en check onze sollicitatietips om je motivatiebrief en cv nog verder te verbeteren!

Interesse?

Solliciteer dan via onderstaande button. We ontvangen graag je cv én motivatiebrief. Let op! Sollicitaties zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen.

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Calco

Activiteiten

01-02-2018 tot 07-03-2018

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Calco

Floor Philippen
Recruiter

Planetenbaan 15
3606AK Maarssen

+31(0)85 273 27 20
pz@calco.nl
Vacature Traineeship Calco MasterClass

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden

 

Volg ons op

©2017 traineeshipplaza.nl | Alle rechten voorbehouden.