Alliander Inhousedag

donderdag, 13 september, 2018

Inhousedag bij Alliander
Inschrijving
tot 10-09-2018
Datum
13-09-2018
Plaats
Arnhem
Contact
Afdeling Recruitment
Telefoon

Alliander Inhousedag 13 september 2018

Datum: 13 september 2018 Locatie: Arnhem - Bellevue

Wil jij een kick-start aan je carrière geven, bij een energiek bedrijf in een dynamische omgeving? Je inzetten voor een betrouwbare energiedistributie in een steeds duurzamere samenleving? Kom kennis maken met Alliander tijdens de Inhousedag op 13 september 2018 op het hoofdkantoor Arnhem.

Wat houdt de Alliander Inhousedag in?

Tijdens de Inhousedag word je op een interactieve en intensieve manier bekend gemaakt met de wereld van Alliander en het traineeship. Je gaat mee doen aan diverse activiteiten op ons vernieuwde en duurzame hoofdkantoor. Zo maak je kennis met onze bedrijfscultuur, een diversiteit aan Alliander-onderdelen en de collega's, waaronder uiteraard huidig trainees. Je komt meer te weten over de impact van de energietransitie op het energienetwerk én hoe Alliander hier op in speelt. We sluiten de dag af met een borrel.

De Alliander Inhousedag biedt de ideale mogelijkheid om op een informele manier kennis te maken met de organisatie, om zo te zien of Alliander als werkgever bij je past!

Voor wie is de Inhousedag?

De Inhousedag is voor studenten en young professionals die een bedrijfskundige, technische (HBO), financiële of IT studie volgen of hebben gevolgd (tot maximaal 2 jaar werkervaring) en die affiniteit hebben met de energiesector.

Hoe meld ik me aan?

Heb jij interesse in deelname aan de Inhousedag voor het Alliander traineeship? Meld je dan nu aan via deze website. Via de aanmeldknop kan je eenvoudig je cv en een korte motivatie uploaden. Zorg dat je er snel bij bent, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Je kan je aanmelden tot 10 september.

Aankomende activiteiten
Activiteit
Datum
Inschrijven tot
06-12-2018
16-11-2018

Contact

Alliander

Afdeling Recruitment

Utrechtseweg 68
6812 AH Arnhem

https://www.werkenbijalliander.com/

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie