Traineeship Commercieel Technisch Adviseur bij Veld Koeltechniek

Traineeship
Groenlo
Sluit: 13-12-2017

Traineeship Commercieel Technisch Adviseur

Groenlo, fulltime

Functieomschrijving

Als Trainee bij Veld Koeltechniek bepaal jij zelf de richting van je ontwikkeling binnen de organisatie, afhankelijk van je interesse en capaciteiten. Veld Koeltechniek is een vooraanstaande en landelijk opererende specialist in koudetechniek. Een innovatieve organisatie die voorop loopt als het gaat om de nieuwste technieken.

De marktgroep industrie groeit en daarom is er ruimte voor een trainee. Jij wordt samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor de technische en commerciële ontwikkelingen in deze marktgroep. 
Veld Koeltechniek biedt professionele begeleiding en er wordt een individueel ontwikkel- en begeleidingstraject opgesteld om je verder op te leiden tot volwaardig adviseur.   

Verantwoordelijkheden

Je leert:

 • Adviseren van relaties over optimale oplossingen, zowel in nieuwe als bestaande installaties
 • Verkopen van klant specifieke koudetechnische installaties voor jouw klanten
 • Actief beheren van het klantportfolio, je gaat dan ook voor de lange termijn relatie 

Deze positie is geschikt voor iemand die wil worden opgeleid tot professional in de koeltechniek. In deze rol blijf je tijdens het gehele commerciële en technische proces betrokken, tot en met de aftersales. Je hebt dan ook veelvuldig contact met je collega’s in de marktgroep industrie en samen zorg je voor de optimale oplossing voor je klant.       

Veld Koeltechniek biedt:

 • Marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
 • 38 vakantiedagen
 • Individueel ontwikkelingsplan en extra’s zoals een bedrijfsauto, iPad, laptop en mobiele telefoon
 • Uitzicht op vast dienstverband

Wij vragen

 • HBO afgeronde opleiding in een Commerciële of Technische richting (bijvoorbeeld Technische Bedrijfskunde, Commerciële Economie, BK5, Werktuigbouwkunde, Mechatronica of Elektrotechniek)
 • Bereid klanten en beurzen te bezoeken in heel Nederland
 • Kennis van de Engelse en Duitse taal is een pré
 • Type persoon: leergierig, technisch commercieel geïnteresseerd, teamspeler, resultaat gedreven, proactief, nieuwsgierig

Bedrijfsomschrijving

Veld Koeltechniek in Groenlo is een vooraanstaand bedrijf in de wereld van de koudetechniek. De onderneming levert koel- en vriesoplossingen en service voor o.a. de voedingsmiddelen industrie, koel- en vrieshuizen en logistieke dienstverleners en daarnaast ook voor de horecasector en supermarktorganisaties.

Vakkundige en gemotiveerde medewerkers installeren en leveren innovatieve producten en diensten waarbij aandacht voor energie, milieu en veiligheid centraal staat. Bij Veld Koeltechniek werken 180 werknemers die door de Benelux, Duitsland en ook daarbuiten actief zijn. Het bedrijf kent al meer dan 55 jaar lang een doorlopende groei.

Veld Koeltechniek is ervan overtuigd dat het succes van haar organisatie wordt gedragen door haar medewerkers. Onze mensen maken het verschil! 

Geïnteresseerd?

Siebert & Wassink Personeelsadvies is door Veld Koeltechniek gevraagd te ondersteunen bij het maken van de juiste keuze en verzorgt derhalve de werving- en selectieprocedure voor de Trainee functie. Voor meer informatie over Veld Koeltechniek kijk je op www.veld.nl. Neem voor meer informatie over de functie contact op met Catharine Zwartbroek (06 – 349 758 75) of solliciteer hier!
 

Werken bij Veld Koeltechniek

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Veld Koeltechniek

Catharine Zwartbroek
Recruiter

Den Sliem 3
7141 JE Groenlo

06 – 349 758 75

http://www.veld.nl/

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden

 

Volg ons op

©2018 traineeshipplaza.nl | Alle rechten voorbehouden.