Young Professionals Programma bij Vanbreda Risk & Benefits

Traineeship
Gouda
Sluit: 26-09-2018

Young Professionals Programma Vanbreda Risk & Benefits

Wil jij werken in een no-nonsense organisatie waar je de mogelijkheid hebt jouw persoonlijke vaardigheden verder te ontwikkelen? Een omgeving waar je de ruimte krijgt jouw ideeën uit te werken en te implementeren? Dan zijn wij op zoek naar jou. Vanbreda Risk & Benefits is namelijk op zoek naar: Young Professionals

Wat ga je doen?

Als Young Professional bij Vanbreda Risk & Benefits maak je direct deel uit van een van onze teams. Je adviseert ondernemers over hun financiële risico’s en helpt hen bij vragen die zij hebben. Je zoekt uit wat de beste oplossing is voor zijn of haar situatie en geeft een passend advies. Dit kan dus ook inhouden dat je soms kiest voor een aanpak die net even anders is.

Daarnaast werk je aan verschillende projecten om jezelf én onze organisatie verder te brengen. Dit doe je zelfstandig, maar ook samen met je collega’s. Hierbij investeren we in jouw persoonlijke ontwikkeling. Samen met jou onderzoeken we wat je kunt, wat je wilt bereiken in je werk en coachen we je bij het realiseren van je persoonlijke doelstellingen.

‘De sfeer binnen de organisatie is heel prettig. Er is ruimte voor kritische vragen en je kunt echt je stempel drukken’ (Irene van der Vaart)

Hoe ziet het programma eruit?

Het Young Professionals programma bij Vanbreda duurt drie jaar. Tijdens deze drie jaar:

  • krijg je de gelegenheid om je vakdiploma’s verzekeringen te behalen en ontwikkel je jezelf tot verzekeringsspecialist
  • neem je deel aan (interne) kennis- en vaardighedensessies die worden gegeven over het adviseursvak
  • werk je zelfstandig of samen met andere Young Professionals aan echte klantcases
  • krijg je training-on-the-job en volg je verschillende intervisiesessies waarin je met collega’s bespreekt hoe je bepaalde situaties met klanten of collega’s het beste kunt aanpakken om de door jou gewenste uitkomst te realiseren
  • heb je regelmatig coachingsgesprekken met de directie over jouw ontwikkeling binnen Vanbreda
  • is er de mogelijkheid om ook een aantal maanden op het kantoor van Vanbreda in Antwerpen te werken

Wie zoeken wij?

Als Young Professional is het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen. Dit is goed voor jezelf én voor onze organisatie. Een kritische blik en proactieve houding zijn hierbij onmisbaar. Je bent niet bang om jouw ideeën te bespreken en vindt het leuk om deze uit te werken en te implementeren in de organisatie. Daarnaast:

  • heb je net je WO of HBO opleiding afgerond
  • heb je maximaal 1 jaar werkervaring
  • krijg je er energie van om voor een klant op zoek te gaan naar de beste oplossing
  • ben je betrokken en vind je het leuk om onze organisatie mee naar een hoger plan te tillen

‘De informele sfeer sprak mij aan. Je bent geen nummer en de lijnen met de directie zijn kort’ (Marieke Bleijenberg)

Deze Young Professionals gingen je voor

Ben jij de Young Professional die we zoeken?

Laat ons dan snel weten waarom jij graag ons programma wilt volgen. Wat zijn jouw drijfveren en hoe wil jij jezelf verder ontwikkelen? Stuur deze motivatie samen met je CV naar ons toe via het sollicitatieformulier. We laten je dan zo snel mogelijk weten of je we uitnodigen voor een kennismakingsgesprek met onder andere één van de Young Professionals die je zijn voor gegaan. 

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Ciska Groenewoud via telefoonnummer 088 723 32 11 of mail naar youngprofessionals@vanbredanl.com.

Wie zijn wij?

Vanbreda Risk & Benefits is één van de grootste spelers in de Benelux op het gebied van risicomanagement en verzekeringen en wij richten ons met name op de zakelijke markt. In Nederland werken wij met ongeveer 90 collega’s aan het realiseren van onze groei-ambities. Door onze samenwerking met partners over de hele wereld werken wij in toenemende mate ook voor internationale bedrijven.

Wil je meer weten? Kijk dan op onze website www.vanbredanl.com.


 

Medewerkers aan het woord

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Vanbreda Risk & Benefits

Monique Aarts

Kampenringweg 45d
2803 PE Gouda

088 723 32 22
youngprofessionals@vanbredanl.com
www.vanbredanl.com/young-professionals

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden