Traineeship: Inspectie & Consultancy bij Shell

Traineeship
Diverse locaties
Bedrijf: Shell
Sluit: 20-08-2018

Traineeship Shell: Inspectie & Consultancy

Nederland - Industrie - Technische dienstverlening - Veiligheid, Gezondheid, Milieu & Kwaliteit - HBO

Het traineeship Inspectie & Consultancy richt zich op de interessante en uitdagende wereld van inspectie. In samenwerking met Shell Nederland start Brunel een uniek en exclusief traineeship waarbij je de kans krijgt om binnen drie jaar opgeleid te worden tot IKT-3 level gediplomeerd inspecteur.

Ben jij altijd al gefascineerd door de procesindustrie, (petro)chemische installaties, werktuigbouwkundige installaties en drukhoudende apparaten? Ben jij een echte techneut die van complexe vraagstukken houdt en niet terugdeinst voor  verantwoordelijkheid, uitdaging en diepgang? En kan jij makkelijk de verbinding maken met collega's en stakeholders? Dan is het Traineeship Inspectie & Consultancy echt wat voor jou!

Interesse? Klik dan hier voor de vacature

Carrière bij Shell

Als IKT-3 level inspecteur heb jij een goed carrièreperspectief binnen de proces- en aanverwante industrieën. Na voltooiing van het traineeship heb je de mogelijkheid om in dienst te treden bij een van de beste werkgevers van Nederland namelijk, Shell Nederland.

Tevens is de kans zeer groot dat Brunel je als IKT-3 inspecteur ook snel aan een job bij andere interessante opdrachtgevers binnen de proces industrie kan helpen.

Daarnaast geeft een IKT-3 opleiding een degelijk basis voor aanverwante functies binnen maintenance en engineering afdelingen in de procesindustrie. Door het traineeship Inspectie & Consultancy investeer jij in een mooie toekomst voor jezelf.

"Je moet de installatie beter kennen dan de gebruiker"
IKT 3 inspecteur Shell Nederland: Frits Zimmerman

IKT opleiding & diverse trainingen

Bij Brunel gooien we je natuurlijk niet als trainee meteen in het diepen. Wij zorgen ervoor dat je tijdens je leercurve goed begeleid wordt en dat je naast coaching ook nog je verder kan ontwikkelen in je softskills.

Om een beeld te krijgen van de 3 jarige uitdaging die je aangaat, hebben wij een beeld van je leercurve geschetst:

  • Onboarding programma Brunel-Shell
  • Trainingstraject Hogeschool Utrecht (IKT-3) onderwerpen die aan bod komen zijn:inspectie strategie, wet- en regelgeving, installatiekennis, constructieleer, onderhoud, conditiebewaking, materialenkennis, verbindingstechnieken, Niet Destructief Onderzoek (NDO), Ultrasoon technieken, meten, kwaliteitsmanagement, persoonlijke vaardigheid en competentie, case behandeling voor: inspectie insluitsystemen, lassen en lasprocedures, foutgrootte bepaling, niet destructief onderzoek, persoonlijke vaardigheden en communicatie.

Dit trainingstraject wordt gegeven in de volgende onderwijsvormen: workshops, hoorcolleges, lezingen, practica en demonstraties.

  • Brunel softskill trainingsprogramma, denk hierbij aan: Effectief communiceren, Presentatievaardigheden, Klantgesprekken, Stakeholdermanagement, Persoonlijk leiderschap.
  • Begeleiding en coaching
  • Eindpresentatie

Solliciteren voor het traineeship bij Shell

Het Traineeship stoomt jou klaar voor de arbeidsmarkt, dit door de ideale combinatie van theoretische kennis en praktische vaardigheden. Bij Brunel gaan wij een stapje verder, zo besteden wij veel aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling! Als Young Professional is het belangrijk om je in de breedte te ontwikkelen. Het Traineeship start daarom altijd met een ontwikkelgesprek, waarin we samen met jou in kaart brengen waarin jij persoonlijk wilt groeien. Gedurende het Traineeship word jij hierin ondersteund, enerzijds door coaching, anderzijds door trainingen. Zo creëer jij voor jezelf een voorsprong!

Meer informatie? Neem contact op met:

Anouk van der Schaar
Talent Scout Engineering
a.van.der.schaar@brunel.net
+31 20 312 59 35
LinkedIn profile

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Shell

Anouk van der Schaar
Talent Scout Engineering

Carel van Bylandtlaan 16
2596 HR Den Haag

+31 20 312 59 35
a.van.der.schaar@brunel.net
https://www.brunel.nl/

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden