Traineeship bij NCOI Groep

Traineeship
Hilversum
Bedrijf: NCOI Groep
Sluit: 12-07-2018

Traineeship NCOI Groep

Standplaats: Hilversum
Uren: 40

Is het jouw doel om zo snel mogelijk een toppositie binnen een grote onderneming te vervullen? Wij bieden jou de kans om je maximaal te ontwikkelen richting dit doel.

Een traineeship bij NCOI Groep is alles behalve standaard. Wij beloven je de beste trainers, maatwerktrainingen, intervisie en topbegeleiders. Waar word je gecoacht door een van de directieleden zelf? Bij ons. Wij kunnen niet anders, het is ons dagelijkse werk. Mensen succesvoller maken in hun loopbaan. Groei met ons mee en maak Nederland sterk!

In twee jaar tijd bekleed je uitdagende rollen op diverse afdelingen van de organisatie. Daarnaast volg je met je medetrainees een intensief coachings- en trainingsprogramma gericht op essentiële (management-)vaardigheden en werk je samen aan projecten over strategische vraagstukken. Je wordt in korte tijd klaargestoomd om een belangrijke (management-)rol binnen onze organisatie te gaan vervullen.
 
Het uitgangspunt van ons programma is dat wij jou de ideale werkomgeving bieden om jezelf optimaal te ontwikkelen. Doordat je in het traineeship diverse functies uitoefent, ben je direct waardevol voor NCOI Groep. Wij willen graag dat je snel doorgroeit naar een interessante (management-)positie. Deze verwachting spreken wij dan ook hardop uit en is bekend bij je collega’s.

Het profiel

Bij de start van het traineeship op 1 september 2018 beschik je over een afgeronde WO Masteropleiding Bedrijfskunde, Bestuurskunde, Bedrijfseconomie, Onderwijskunde of een WO Master in vergelijkbare richting. Mocht je eerder een fulltime baan hebben gehad, dan geldt er een maximum van 1,5 jaar werkervaring.

  • Uitstekende studieresultaten zijn voor jou vanzelfsprekend.
  • Je bent ondernemend en hebt een echt leiderschapsprofiel.
  • Je analytische vermogen is bovengemiddeld.
  • Je hebt een pragmatische instelling en bent resultaatgericht.
  • Bestuurlijke en buitenland ervaring zijn een pré.

De organisatie

Werkend Nederland sterk maken en sterk houden. Dat is waar NCOI Groep voor staat. Nogal ambitieus, horen we je denken. Dat klopt. Ambitie is een belangrijk woord in onze organisatie. Het typeert ons. We waren al ambitieus toen we in 1996 begonnen. Ons doel was toen om hét opleidingsinstituut van Nederland te worden. De grootste, omdat we echt een verschil wilden maken. De beste, omdat onze doelgroep terecht veeleisend is. De sterkste, omdat we de bepalende rol in onze samenleving vol verantwoordelijkheid wilden dragen.

Dat doel is inmiddels gerealiseerd. We zijn de opleider van werkend Nederland. We maken jaarlijks tienduizenden werkenden sterker en waardevoller voor de organisaties waarvoor zij werken. We vergroten hun kennis, vaardigheden en competenties. Dus ja, we zijn ambitieus. En we blijven dat. Herken je de wil om te winnen in jezelf? Dan nodigen we je graag uit om met ons mee te bouwen. Om samen te werken aan een blijvend sterker Nederland.

Ons aanbod

Je kunt nog zo ambitieus en succesvol zijn, zonder werkplezier is het niet de moeite waard. Daarom hebben we altijd bewust gebouwd aan een werkcultuur waar het prettig werken is. Waardoor een aangename wisselwerking ontstaat tussen ons en nieuwe collega’s. We investeren in elkaar. Met tijd, energie, aandacht. Wij bieden onze mensen een plek waar ze volkomen zichzelf kunnen zijn. Met een nuchtere cultuur. Een gezonde werk-privéverhouding.

Wij zijn de grootste opleider van werkend Nederland en nog steeds groeiend. Na afronding van het traineeship, zijn er dan ook volop kansen om je verdere loopbaan vorm te geven.

Meer informatie

Bij een positieve beoordeling van je motivatiebrief, cv en cijferlijst ontvang je een uitnodiging voor een online assessment. Dit assessment bepaalt of je wordt uitgenodigd voor een 1e gesprek.

Reageer snel!
Ben jij het toptalent dat ons komt versterken, dan maken we graag kennis met je. Je kunt solliciteren t.a.v. Nienke van Kortenhof en Femke Looijenga – Hahndiek. Klik op de Solliciteren button om je motivatiebrief, cijferlijst en CV te uploaden.

 

Medewerkers aan het woord

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

NCOI Groep

Femke Looijenga – Hahndiek
Recruiter

Marathon 7
1213 PD Hilversum

035-6721036
recruitment@ncoi.nl
http://www.werkenbijncoi.nl/

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden