HR Traineeship bij Leeuwendaal

Traineeship
Den Haag
Bedrijf: Leeuwendaal
Sluit: 24-01-2018

Leeuwendaal zoekt Aanstormend HR talent!

Ben jij een talentvolle, ambitieuze starter die zich binnen twee jaar wil ontwikkelen tot hr-professional in het publieke domein? Dan laten wij ons graag door jouw talent verrassen!

Hallo, wij zijn Leeuwendaal.

Leeuwendaal optimaliseert organisaties en mobiliseert mensen. We ontwikkelen niet alleen de beste oplossingen op het vlak van personeel en organisatie, maar we zorgen er vooral ook voor dat die oplossingen werken in de praktijk. We bekommeren ons nadrukkelijk om de implementatie.
We werken voor opdrachtgevers in de overheidssector, het onderwijs en de zorg. Dat doen we met meer dan honderdvijftig gedreven professionals uit tal van disciplines met een passie voor het hr-vak: psychologen, juristen, organisatieadviseurs, trainers, adviseurs werving en selectie, specialisten op het gebied van beloning, et cetera.
Vanuit deze kennis en ervaring heeft Leeuwendaal voor recent afgestudeerde hr-talenten het traineeship Leeuwendaal Bruist ontwikkeld. Er zijn in de afgelopen anderhalf jaar drie Bruist-traineegroepen gestart in ons programma en we zijn nu op zoek naar talentvolle trainees voor onze nieuwe lichting.

Wat doe je bij Leeuwendaal Bruist?

Bij Leeuwendaal Bruist leer je sneller dan andere hr-professionals het verschil te maken binnen de organisaties van onze opdrachtgevers waar je voor werkt. Dat doe je door forse uitdagingen aan te gaan en tegelijkertijd ondersteund te worden door diverse senior hr-experts in onze organisatie. Je gaat aan de slag op gevarieerde en uitdagende posities in het publieke domein en daarnaast volg je een persoonlijk en intensief ontwikkelprogramma. Het traject van Leeuwendaal Bruist duurt twee jaar.

Wat houdt de functie in?

Tijdens het traject werk je aan hr-adviesopdrachten en word je gedetacheerd bij onze opdrachtgevers binnen het publieke domein. Zo zijn onze Bruist-trainees ingezet bij o.a. gemeente Amsterdam, Rijkswaterstaat, TU Delft, Magentazorg en Parnassia Groep. De opdrachten zijn erop gericht om je als hr-trainee te laten ontwikkelen tot breed hr-professional. Deze opdrachten bestaan o.a. uit het bieden van een frisse en kritische blik op diverse hr-thema’s, hr-analyses, de begeleiding van in-, door- en uitstroomvraagstukken en flexibele en pragmatische ondersteuning op hr. Vaak in samenwerking met senior adviseurs van Leeuwendaal werken trainees aan adviesopdrachten op het gebied van o.a. leiderschapsprogramma’s, grote functiewaarderingstrajecten, fusietrajecten, mobiliteit en duurzame inzetbaarheidsprojecten en onderzoek naar diversiteit binnen raden van toezicht.

Wat hebben we jou te bieden?

  • een warm welkom in onze organisatie; professionaliteit, gedrevenheid én collegialiteit.
  • een uitdagende, afwisselende en dienstverlenende functie.
  • hr-werkervaring opdoen bij onze opdrachtgevers in het publieke domein.
  • een ontwikkelprogramma dat bestaat uit vijf leerlijnen die aansluiten op wat jij op dit moment zoekt en nodig hebt in je persoonlijke ontwikkeling. Wij dagen je continu uit op kennis en vaardigheden, maar vooral ook op jouw eigen persoonlijke groei. Dit doen we o.a. door een bootcamp, LEF-sessies en continue coaching.
  • een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket.

Wat vraagt dit van jou?

  • Inzet, leervermogen en een frisse, kritische blik.
  • Een afgeronde WO opleiding.
  • Maximaal 2 jaar afgestudeerd.
  • Minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Verder beschik je over de volgende competenties: resultaatgerichtheid, zelfstartend vermogen, samenwerken, organisatiesensitiviteit, plannen & organiseren, flexibiliteit, analyserend vermogen, stressbestendigheid en zelfreflecterend vermogen.

Goed om te weten

Leeuwendaal omarmt de principes van het resultaat gedreven werken. Vertrouwen geven en je eigen verantwoordelijkheid nemen, dat is de basis.
Met moderne ict-faciliteiten bieden we je krachtige ondersteuning in jouw manier van werken. Thuis of onderweg heb je jouw kantoor altijd op zak. Een laptop en een moderne smartphone behoren uiteraard tot je basisuitrusting. We ondersteunen Android, Windows 8/10 en iOS.

Standplaats

Je bent het grootste deel van de tijd aan het werk op de locatie van onze opdrachtgever. Uiteraard zijn onze inspirerende kantoren in Den Haag en Utrecht de thuisbasis. Beide kantoren zijn uitstekend bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

A perfect match?

Dan nodigen we je uit om zo snel mogelijk te reageren. Wij laten ons graag verrassen door jouw sollicitatie, waarin wij in ieder geval zicht willen krijgen op jou als persoon, jouw motivatie en ervaring.

We vragen je hiervoor ons sollicitatieformulier te gebruiken. Klik hier.

Daarna kun je onderaan deze pagina jouw belangstelling voor deze functie kenbaar maken. Eerst wordt gevraagd je cv te uploaden en de reeds ingevulde gegevens te controleren. Daarna kun je onderaan de pagina het sollicitatieformulier bijvoegen.
We ontvangen jouw sollicitatie graag uiterlijk op 24 januari 2018.

En dan?

In deze procedure maken wij graag kennis met jou om een goed beeld te krijgen van jouw kwaliteiten en ambities, maar willen we jou ook graag kennis laten maken met de Leeuwendaal-organisatie. De selectieprocedure ziet er daarom als volgt uit:
Op maandag 29 januari ontvang je van ons bericht of je wel of niet doorgaat in de procedure. De beslissing nemen wij op basis van jouw ingediende sollicitatie. Als je door bent naar de volgende ronde, vragen wij jou om uiterlijk donderdag 1 februari 11.00 uur online een capaciteitentest te maken. In de middag ontvang je van ons de uitslag hiervan. Als jouw resultaat voldoende is, voeren wij graag op 6 of 7 februari een eerste kennismakings-/selectiegesprek met jou (ongeveer 30 minuten). Daarnaast maak je een korte hertest (15 minuten) van de capaciteitentest.

Op basis van deze stappen besluiten wij welke kandidaten doorgaan naar de selectiedag op 15 februari. Onderdelen van deze dag zijn o.a. persoonlijkheidstesten, rollenspelen, speeddates met Leeuwendaal medewerkers en een college tour. De selectiedag wordt afgerond met een assessmentrapport.

Aan de hand van de gehele procedure worden geschikte talenten uitgenodigd voor een afsluitend gesprek op maandag 26 februari.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Leeuwendaal

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Leeuwendaal

Carlijne Maan
Personeelsadviseur

Oude Middenweg 11
2491 AC Den Haag

088 - 008 68 00
carlijne.maan@leeuwendaal.nl
www.leeuwendaal.nl

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden

 

Volg ons op

©2018 traineeshipplaza.nl | Alle rechten voorbehouden.