Loading...

Bezig met laden...

Traineeship bij KNVB

Traineeship
Zeist
Bedrijf: KNVB
Sluit: 08-05-2019

Traineeship KNVB

Gezocht: 2 Trainees voor de KNVB

De KNVB is op zoek naar 2 trainees, één voor het traineeship betaald voetbal van KNVB Expertise en één voor het nieuwe traineeship binnen de XP pool KNVB. 

 KNVB Expertise (5 collega's) is het kenniscentrum van en voor de 34 betaald voetbalclubs in Nederland. Door innovatie en vernieuwing te stimuleren en kennisdeling te faciliteren (middels onze eigen onderzoeken, opleidingen en inspiratiesessies), draagt KNVB Expertise bij aan het professionaliseren van de betaald voetbalindustrie. 

De XP-pool is een team van 25 collega’s dat dagelijks bezig is om de organisatie sneller in te laten spelen op ontwikkelingen in en rond de voetbalsport. Dit is een divers team van marktonderzoekers, dataspecialisten, marketeers, projectleiders en strategen. De leden van de XP-pool zijn actief in verschillende multidisciplinaire projecten. 

Wat houdt het Traineeship in?

Het Traineeship is een tweejarig programma met als doel om jou als ambitieuze starter te ontwikkelen tot een echte spelverdeler in de voetbalindustrie, bij de KNVB, de divisies of een van de 34 betaald voetbal organisaties (BVO's). Wij zetten dan ook volop in op jouw persoonlijke en vakspecifieke ontwikkeling, d.m.v. training, opleiding en coaching.

Als trainee bij KNVB Expertise ben je verantwoordelijk voor een aantal projecten (zoals de Benchmark of het Fanonderzoek), ben je zeer regelmatig bij de clubs te vinden en draai je vanaf je eerste dag volop mee in de werkzaamheden van het team. Ook ga je in beide jaren van je Traineeship een opdracht uitvoeren bij een of meerdere van de 34 BVO’s om daar op de werkvloer te ervaren wat de uitdagingen en kansen zijn voor clubs in het betaalde voetbal. Jij draagt je steentje bij aan het realiseren van hun (bedrijfsmatige) doelen!

De KNVB, met de XP-pool voorop, is bezig met een agile transitie. Dat betekent dat we projecten, waar mogelijk en passend, op een agile manier willen uitvoeren. Als trainee XP- pool participeer je in een rol als specialist of scrum master in allerlei projecten binnen het betaald -en amateurvoetbal. 

Wat is jouw profiel? 

  • Je bent een enthousiaste young professional met een passie voor voetbal, die staat te trappelen om een vliegende start met zijn/haar carrière te maken;
  • Je hebt een afgeronde WO opleiding (bijvoorbeeld bedrijfs- of organisatiekunde) met maximaal 2 jaar werkervaring;
  • Je bent nieuwsgierig, maakt makkelijk contact en weet van aanpakken;
  • Je bent analytisch, ondernemend en je bent een echte verbinder.

Wat bieden wij?

Een marktconform startsalaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;

Een informeel en ambitieus team;

Werken in het hart van het Nederlandse voetbal, waarbij er diverse mogelijkheden zijn om je eigen sportieve en gezonde lifestyle te onderhouden.

Word jij een van onze nieuwe collega's?

Beide traineeships starten in augustus 2019.

Enthousiast? Solliciteer dan uiterlijk 8 mei a.s. door op de 'Solliciteren' knop te klikken en jouw cv en motivatie toe te voegen. Als er een match is, dan nodigen we je uit voor de speeddatesessie op maandag 20 mei. In de laatste week van mei volgt de individuele gespreksronde en op 11 juni is de laatste selectiedag. 

De werving voor de plek bij KNVB Expertise en de XP Pool gaan samen op. Wil je in je sollicitatie aangeven welke traineeship jou het meest aanspreekt? We houden gedurende het selectieproces rekening met je voorkeur.

Heb je inhoudelijke vragen over het traineeship? Dan kun je via email contact opnemen met Coen Nieuwpoort: coen.nieuwpoort@knvb.nl

Medewerkers aan het woord

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

KNVB

Coen Nieuwpoort

Woudenbergseweg 56-58
3707 HX Zeist

coen.nieuwpoort@knvb.nl
www.knvb.nl

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden