Traineeship Operations & Change bij ING

Traineeship
Amsterdam
Bedrijf: ING
Sluit: 11-02-2018

Traineeship - Operations & Change April 2018

De bancaire wereld verandert sneller dan ooit. Jij kunt onderdeel worden van ons Operations&Change traineeship om de best mogelijke internationale ervaring opte doen

In het International Talent Programme creëer je in vier jaar tijd je eigen carrière in het domein Chief Operations Office binnen ING . Je leert meer over je vakgebied, de financiële dienstverlening en jezelf. Wil jij impact hebben op het financiële leven van onze klanten én op de bank van de toekomst? Ontdek dan nu hoe dat kan!

Waarom ING?

De bancaire wereld verandert sneller dan ooit. Daaromverbreden we bij ING altijd onze horizon. Onze mensen hebben een ‘forward-thinkingmentality’, een sterke ‘can-do spirit’ en we krijgen er energie van in een agileomgeving te werken. Ons traineeship geeft je de best mogelijke internationaleervaring! Wil jij meer weten over ons International Talent Programme? Jump on.

Ontdekje mogelijkheden en vind de richting die bij jou past!

Het programma

Het Operations & Change traineeship bij ING betekent vooral veel dóen. ING bouwt aan de bank van de toekomst. Maar zoals elke bouwer weet, heb je eerst een sterke fundering nodig voordat je kunt beginnen met bouwen. Dat betekent concreet dat mensen, processen, platforms en producten - de bouwstenen van onze transformatie - bij elkaar gebracht moeten worden om een stevige basis te vormen met eenzelfde manier van werken binnen een wereldwijde cultuur van innovatie en samenwerking.​ Het doel? One Bank worden.
En natuurlijk komt dit ten goede van onze klanten. Neem als voorbeeld het verkrijgen van een hypotheek, dit zou een ING-klant in Polen precies evenveel tijd en stappen moeten kosten als een klant in Nederland of Australië.

De Chief Operations Office (COO) stuurt het overgangsproces naar One Bank. Deze rol vraagt om talentvolle mensen met sterke leiderscapaciteiten en specifieke operations vaardigheden en expertise.

Een van de business transformatieprogramma’s waaraan je kunt gaan werken, heeft als doel één bankplatform te realiseren in Nederland en België voor 11 miljoen klanten. Of je gaat aan de slag bij ING Di-Ba in Duitsland, met als doel bankzaken in Duitsland verder te digitaliseren, het aantal klanten te vergroten en innovatie te versnellen. Welk resultaat is al behaald? Een volledig gedigitaliseerd proces voor het openen van een rekening. Nieuwe klanten kunnen nu in enkele minuten een bankrekening openen.

Aan de hand van jouw interesses geef je voor je eerste rotatie jouw voorkeuren aan, waarna we samen een mooie startplek voor je vinden. Naast je eigen opdracht werk je samen met andere trainees aan een groepsopdracht. Hierdoor ontdek je meerdere afdelingen binnen het COO domein.

Je tweede rotatie regel je zelf. Nu komt het erop aan je netwerk aan te spreken en zelf initiatief te nemen. Veel trainees kiezen in dit tweede halfjaar voor een rotatie in het buitenland.

Na afronding van je tweede rotatie start je in je eerste echte functie, die ongeveer twee jaar duurt. Doel is om je kennis en vaardigheden verder te vergroten, bijvoorbeeld als business consultant, lead van een operations team, Blackbelt of data-analist.

Wat bieden we je?

Natuurlijk bieden we je voor dit traineeship (startersfunctie) een uitstekend basissalaris, een 13e maand, vakantiegeld, een dijk van een opleidingspakket én een vast contract. Maar bovenal bieden we je dé kans om jouw ideeën over bankieren vorm te geven in een omgeving die daarvoor open staat en zo bankieren nog makkelijker en transparanter te maken voor onze klanten. Samen met andere (internationale) trainees neem je deel aan global events, waardoor je al snel een groot netwerk opbouwt. Ook krijg je de kans één van je projecten in het buitenland te doen. Want een half jaar in Madrid, Frankfurt of Milaan is behalve heel erg interessant ook gewoon goed voor je ontwikkeling.

Als trainee word je begeleid door je lijnmanager, een HR Trainee Manager en een Senior Manager in de rol van mentor. Zij coachen je, inspireren je, introduceren je in hun netwerk en delen hun kennis en inzichten.

Wat vragen we van jou?

  • Je hebt een universitair masterdiploma, bij voorkeur in Supply Chain Management, Operations Management, Business Information Management, Change Management, Business Administration of (Industrial) Engineering.
  • Je bent geïnteresseerd in financiële dienstverlening, hebt een vernieuwende kijk op bankieren en een onvoorwaardelijke drive om jouw ideeën daarover te realiseren.
  • Tijdens je studie heb je (internationale) ervaring opgedaan in verschillende nevenactiviteiten.
  • Je bent enthousiast en hebt oog voor onze klanten en je collega’s.

Ontdek de wereld van agile werken

Kommeer te weten over het ITP programma, de ervaringen van onze trainees en de selectieprocedure.

Graag ontvangen we jouw volledige sollicitatie bestaande uit CV, motivatievragen en cijferlijsten (Bachelor en Master tot nu toe) in het Engels.

Let op: De resultaten van de sollicitatieprocedure blijven staan voor een volgende sollicitatie voor één van onze andere traineeships. Dit betekent dat je niet nogmaals kunt solliciteren wanneer je één van de stappen niet haalt.

Voor vragen kan je contact opnemen via de getoonde contactgegevens of via WhatsApp.

Werken bij ING

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

ING

William Schrier
Campus Recruitment

Bijlmerdreef 24
1102 CT Amsterdam

+31 6 2131 4433
William.Schrier@ing.nl
https://www.ing.jobs/

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden

 

Volg ons op

©2017 traineeshipplaza.nl | Alle rechten voorbehouden.