Traineeship bij Het Kadaster

Traineeship
Apeldoorn
Bedrijf: Het Kadaster
Sluit: 13-05-2018

Ben jij één van onze nieuwe trainees met grenzeloze ambitie?

Wil jij iets voor de maatschappij betekenen, je grenzen verleggen, veel leren en ontwikkelen? Wil jij meedenken over innovatieve oplossingen voor een leefbare omgeving? De dynamiek van het Kadaster, gebaseerd op vastgoed en geo-informatie, in de volle breedte leren kennen? Dan is ons Traineeship iets voor jou!
 
Begin oktober 2018 start het Kadaster met een tweejarig Traineeship voor vijf nieuwe Trainees, afgestudeerde WO professionals. In wisselende rollen ervaar jij hoe het is om als professional te werken in een omgeving waarin je continu wordt uitgedaagd. Jij gaat aan de slag met drie verschillende opdrachten op het gebied van projectwerkzaamheden, projectleiding, advisering en leidinggeven. De keuze van de opdrachten stemmen we af op jouw ontwikkeling en ambitie.

Verantwoordelijk voor je eigen succes!

Naast deze opdrachten volg je een afwisselend ontwikkelprogramma als groep. Ook kun je eigen keuzes maken die passen bij jouw individuele ontwikkeldoelen. Ons Traineeship vraagt veel eigen initiatief: je bent verantwoordelijk voor je eigen succes. We dagen jou uit om met een frisse blik een waardevolle bijdrage te leveren aan onze organisatie.

Jouw profiel

 • Je hebt maximaal 2 jaar geleden één of meerdere universitaire Masters afgerond (wij staan open voor een groot aantal studierichtingen).
 • Jij vindt het belangrijk om maatschappelijk relevant bezig te zijn.
 • Je hebt aantoonbare en relevante nevenactiviteiten ontplooid.
 • Je onderscheidt je door een hoge mate van pro-activiteit, zelfvertrouwen en lef om initiatief te nemen en te groeien.
 • Je stelt je flexibel op en bent creatief in de uitvoering van traineeopdrachten.
 • Je kunt vlot en effectief contacten leggen en onderhouden, je bent een teamplayer en houdt van een actieve rol.
 • Je communiceert helder en gemakkelijk op alle niveaus.

Wij bieden

 • Afwisseling: In werk en ruimte om snel te groeien. Als Trainee start je met je eerste opdracht op het hoofdkantoor in Apeldoorn en werk je daarna aan Kadasterprojecten bij verschillende afdelingen en vestigingsplaatsen;
 • Doorgroei perspectief: Wij zijn op zoek naar toekomstige high professionals. Dit Traineeship biedt jou dé kans om na een tweejarig traject door te groeien binnen het Kadaster;
 • Training én coaching. Er is veel tijd en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, door onder meer het volgen van kennis- en vaardigheidstrainingen, coaching/intervisie met de vijf Trainees en persoonlijke begeleiding van je traineemanager;
 • Marktconform salaris: € 2.426,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek, plus een Individueel Keuzebudget van 25% van je bruto salaris;
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden: Zoals flexibele werktijden, reiskostenvergoeding en de mogelijkheid om ook plaats onafhankelijk te werken;
 • Aanstelling voor minimaal twee jaar: Met de mogelijkheid om daarna te kunnen instromen in de organisatie.

Sollicitatie en informatie

Heb jij interesse? Solliciteer dan vóór 14 mei 2018 via onderstaande button. Wij maken een selectie uit de meest aansprekende cv’s en motivaties. We laten je uiterlijk 18 mei weten of je door bent naar de volgende selectieronde. We vragen je in ieder geval van 22 t/m 24 mei beschikbaar te zijn voor een eventueel sollicitatiegesprek in Apeldoorn. In de eerste week van juni worden de Trainees geselecteerd voor een selectiedag op vrijdag 8 juni in Apeldoorn.

Kom naar de Meet & Greet!

Heb je nog vragen over het Kadaster of het Traineeship? App of bel met één onze huidige trainees Niki Tielbaard, 06 - 52 48 19 83 of Martijn Haanappel, 06 - 52 48 18 82. Je kunt onze trainees persoonlijk ontmoeten op ons hoofdkantoor in Apeldoorn tijdens de Meet en Greet op vrijdagmiddag 4 mei 2018.  Voor vragen over de werving- en selectieprocedure neem je contact op met Werving en Selectie, 088 - 183 32 50, of mail naar vacature@kadaster.nl.
 

Ervaringen van trainees

Meerdere trainees gingen je voor. Zij ontwikkelden zich onder meer in functies als teamleider, data-analist en projectleider. Uit eerste hand horen hoe hun ervaring is geweest? Bekijk dan hun filmpje en lees de testimonials.
 

Medewerkers aan het woord

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Het Kadaster

Werving en Selectie

Hofstraat 110
7311 KZ Apeldoorn

088 – 183 32 50
vacature@kadaster.nl
www.werkenbijhetkadaster.nl

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden