Loading...

Bezig met laden...

Business Analist Traineeship bij EVG Start

Traineeship
Amsterdam
Bedrijf: EVG Start
Sluit: 02-04-2020

Het is via deze pagina momenteel helaas niet mogelijk is om te reageren op de vacature. Op de hoogte blijven van de nieuwste carrierekansen? Meld je dan aan voor onze Jobagent-service! Bekijk hier de vacatures waarop je nu kunt solliciteren.

Business Analist Traineeship EVG Start

Ben jij de business analist van morgen?

Jouw profiel

Ben jij net afgestudeerd en kun je niet wachten om je eerste grote stap richting het bedrijfsleven te zetten? Ben jij ambitieus en een tikkeltje eigenwijs, beschik je over een flinke dosis gezond verstand en heb je affiniteit met ICT, maar ben je geen techneut? Bij EVG Start kun jij direct aan de slag als Trainee Business Analist. Als talent met impact ontwikkel jij je bij een van onze topwerkgevers tot IT-professional en bouw jij vanaf het begin mee aan het bedrijfsleven van de toekomst.

Sta jij stevig genoeg in je schoenen voor de uitdaging? Ben jij klaar voor een vliegende start van je carrière? Herken je jezelf in dit profiel en wil je aan slag als business analist, of misschien als data-analist, procesmanager of projectmanager? Stuur ons je cv en een pakkende motivatie en wie weet nodigen wij jou uit voor een kennismaking.

Wat doet een business analist eigenlijk?

Als business analist vervul je een interne consultancy rol. Zo kun je de verantwoordelijkheid hebben om zakelijke systemen draaiende te houden, onderzoeken hoe de business verbeterd kan worden en proberen de behoeften van de business te vervullen met behulp van IT. In sommige gevallen wordt van de Business Analist meer op technisch vlak gevraagd, terwijl het in andere gevallen belangrijker is om de ontwikkelingen in het bedrijfsleven in de gaten te houden en deze te vertalen naar oplossingen en verbeteringen in het bedrijfsproces. Effectieve business analisten zorgen ervoor dat de behoeften van de business voorop staan als nieuwe technologische systemen worden geïntroduceerd. Door gebruik te maken van een goede business analyse, gaat de klanttevredenheid omhoog en kunnen de operationele processen van een bedrijf verbeterd worden. Twijfel je nog omdat je het moeilijk vindt je een beeld te vormen van het werk van een business analist? Kijk dan eens bij onze trainee Walter Koek.

Hoe ziet het Traineeship eruit?

Het Traineeship Business Analist duurt in totaal 1,5 tot 2 jaar. Na het Traineeship blijf je bij de opdrachtgever en kom je bij EVG Start in het alumni netwerk: EVG Next. Als trainee ga je na een startprogramma van twee maanden aan de slag bij topwerkgevers als KLM, Transavia, ABN AMRO, ProRail, Allinq of KPN. Wij kijken goed naar jouw persoonlijke competenties en matchen je met de werkgever die bij jou past. In functies als projectmanager, business analist, applicatiebeheerder of procesmanager vervul je een verantwoordelijke rol en maak je op een laagdrempelige manier kennis met het werken op hoog niveau.

Wij coachen en begeleiden jou persoonlijk tijdens je gehele traineeship. Door de combinatie van praktijk en training, coaching, workshops en niet te vergeten het contact met je medetrainees ontwikkel jij je razendsnel en maak je in korte tijd grote sprongen in je persoonlijke ontwikkeling. Zo heb je binnen no time een verantwoordelijke functie waar je veel impact maakt.

Meer weten? Neem dan gerust contact op met Talentscout Marloes van der Weide op werken@evgstart.nl of op 0645164982. Of meld je alvast aan voor één van onze inhousedagen en kom kennismaken met wellicht jouw toekomstige collega's. De koffie staat al klaar op ons kantoor in Amsterdam.

Medewerkers aan het woord
logo EVG Start
De steile leercurve van het EVG Start Traineeship
Robin Verdaasdonk Manager Security Consultant
Mijn vliegende start bij Park Plaza Hotels Europe

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

EVG Start

Marloes van der Weijde
Talentscout

Hogehilweg 19
1101 CB Amsterdam

06 451 64 982
werken@evgstart.nl
www.evgstart.nl

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden