Enexis Groep Traineeship bij Enexis Groep

Traineeship
'sHertogenbosch
Bedrijf: Enexis Groep
Sluit: 21-04-2017

Traineeship Enexis Groep

Wat ga je doen?

Ben jij (bijna) WO-afgestudeerd en beschik jij over een gezonde dosis lef? Dan is het Enexis Groep Traineeship iets voor jou. Wij dagen jou uit om het beste uit jezelf te halen, waarbij jij aan het stuur staat van jouw eigen ontwikkeling. Als trainee jaag jij verandering in onze organisatie aan: met jouw frisse blik bedenk je out-of-the-box oplossingen die ons verder helpen in tijden van maatschappelijke verandering en snelle technologische vooruitgang.

Traineeship Enexis Groep

In het eerste jaar krijg je een opdracht waarbij je direct veel verantwoordelijkheid krijgt bij één van de bedrijfsonderdelen van de Enexis Groep. Het tweede jaar is de keuze aan jou: je regelt jouw eigen opdracht binnen onze organisatie, bijvoorbeeld als teammanager van monteurs of als projectleider van een innovatief project. Tijdens het traineeship word je begeleid door een mentor uit de afdeling waar jij aan de slag gaat. Je vervult tijdens het traineeship dus twee functies die je naar eigen inzicht kunt aanvullen met extra activiteiten. Jij maakt daarmee jouw eigen keuzes en wij ondersteunen jou met professionele trainingen en opleidingen die je samen met je mede-trainees volgt. Na het traineeship ben je klaar voor de volgende stap in jouw carrière als projectleider, specialist of teammanager. 

Herken jij jezelf hierin?

Tijdens je studie heb je laten zien dat je jouw persoonlijke ontwikkeling belangrijk vindt. Je bent leergierig, hebt overtuigingskracht, een duidelijke eigen visie en bent sterk in het realiseren van jouw doelen. Je weet de juiste mensen met elkaar te verbinden en werkt graag samen. Werken in een technisch bedrijf geeft je energie en daarnaast heb je:

  • Een afgeronde WO-opleiding (uiterlijke afstudeerdatum: 1 oktober 2017)
  • Maximaal 2 jaar werkervaring
  • Affiniteit met (de veranderingen in) de energiesector

Minstens net zo belangrijk als jouw opleiding ben jij als persoon. Om het beste uit jezelf te halen, ben je in staat om krachtig op jezelf te reflecteren en wil je graag leren van jouw omgeving. Als je daarnaast de ambitie en de capaciteiten hebt om jouw ideeën te realiseren in een veranderende omgeving, dan ligt de toekomst bij Enexis Groep voor je open!

Arbeidsvoorwaarden

Bij alle energie die jij in je werk steekt, hoort natuurlijk een goede beloning. De functie van het traineeship is ingedeeld in schaal 13, wat betekent dat je maandelijks 2647 euro bruto verdient op basis van een 40-urige werkweek. Daarnaast krijg je maandelijks een pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden die je in kunt zetten naar je eigen wensen, zoals het kopen van verlof, een fiets of uitbetaling bij je salaris. Daarnaast beschik je, bovenop de opleidingen en trainingen die je al krijgt vanuit het traineeship, over een eigen opleidingsbudget, krijg je een eersteklas OV kaart of kilometervergoeding en een goede werkomgeving waarin work-life balans een belangrijke rol speelt. Je krijgt een tweejarig contract voor de duur van het traineeship en bij goed functioneren kan dit omgezet worden naar een contract voor onbepaalde tijd.

Procedure

Flinke verantwoordelijkheid en maximaal focussen op jouw persoonlijke ontwikkeling? Zie jij jezelf als toekomstig projectleider, teammanager of specialist? Solliciteer dan direct voor het Enexis Groep Traineeship! De procedure bestaat uit vijf ronden: (1) cv en motivatiebrief, (2) een videopitch, (3) een eAssessment op 3 april, 10 april of 26 april, (4) een gesprek met één van onze recruiters op 5 april, 21 april of 3 mei en (5) een assessmentdag op 17 mei, 19 mei, 22 mei of 24 mei. De startdatum van het Enexis Groep Traineeship is 1 oktober 2017.

Contactinformatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marlous van der Veen (Campus Recruiter). Je kunt haar bellen, smsen of appen via 06 11 33 06 34 of stuur een e-mail naar marlous.van.der.veen2@enexis.nl.

Werken bij Enexis Groep

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Enexis Groep

Marlous van der Veen
Campus Recruiter

Magistratenlaan 116
5223 MB 'sHertogenbosch

06 11 33 06 34
marlous.van.der.veen2@enexis.nl
https://werkenbijenexis.nl/

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden

 

Volg ons op

©2017 traineeshipplaza.nl | Alle rechten voorbehouden.