Loading...

Bezig met laden...

Enexis Groep Traineeship bij Enexis Groep

Traineeship
Standplaats afhankelijk
Bedrijf: Enexis Groep
Sluit: 20-05-2019

Enexis Groep Traineeship

Omschrijving

Ben jij (bijna) HBO of WO-afgestudeerd en beschik jij over een gezonde dosis lef? Dan is het Enexis Groep Traineeship iets voor jou. Wij dagen jou uit om het beste uit jezelf te halen, waarbij jij aan het stuur staat van jouw eigen ontwikkeling. Als trainee krijg je bijvoorbeeld de kans om leiding te geven aan onze operationele teams en het optimaliseren van processen. Daarnaast jaag je verandering in onze organisatie aan: met jouw frisse blik bedenk je out-of-the-box oplossingen die ons verder helpen in tijden van maatschappelijke verandering en snelle technologische vooruitgang.

Traineeship Enexis

In het eerste jaar krijg je een opdracht waarbij je direct veel verantwoordelijkheid krijgt bij een van de bedrijfsonderdelen van de Enexis Groep. Wij geloven namelijk dat je het meeste leert door te doen. Het tweede jaar is de keuze aan jou: je regelt jouw eigen opdracht binnen onze organisatie, bijvoorbeeld als teammanager van monteurs of als projectleider van een innovatief project. Tijdens het traineeship word je begeleid door een mentor uit de afdeling waar jij aan de slag gaat. Je vervult tijdens het traineeship dus twee functies die je naar eigen inzicht kunt aanvullen met extra activiteiten. Jij maakt daarmee jouw eigen keuzes en wij ondersteunen jou met professionele trainingen en opleidingen die je samen met je mede-trainees volgt. Na het traineeship ben je klaar voor de volgende stap in jouw carrière als (team)manager, consultant of projectleider.

Functie-eisen

Tijdens je studie heb je laten zien dat je jouw persoonlijke ontwikkeling belangrijk vindt. Je bent leergierig, hebt overtuigingskracht, een duidelijke eigen visie en bent sterk in het realiseren van jouw doelen. Je weet de juiste mensen met elkaar te verbinden en werkt graag samen. Je hebt strategisch denkniveau en bent goed in staat dit te vertalen naar de operatie. Werken in een technisch bedrijf geeft je energie en daarnaast heb je:

  • Een afgeronde HBO of WO-opleiding (met afstudeerdatum tussen 2016 en 1 oktober 2019), bijvoorbeeld Economie, (Technische) Bedrijfskunde of Technische wetenschappen;
  • Affiniteit met techniek en (de veranderingen in) de energiesector;
  • Ambitie om een management- of projectleidersfunctie te vervullen.

Minstens net zo belangrijk als jouw opleiding ben jij als persoon. Om het beste uit jezelf te halen, ben je in staat om krachtig op jezelf te reflecteren en wil je graag leren van jouw omgeving. Als je daarnaast de ambitie en de capaciteiten hebt om jouw ideeën te realiseren in een veranderende omgeving, dan ligt de toekomst bij Enexis Groep voor je open!

Bedrijfsinformatie

Bij Enexis Groep geloven we dat energie onmisbaar is in onze maatschappij. Met circa 4.500 medewerkers werken we al meer dan 100 jaar aan de stabiliteit en betrouwbaarheid van onze netten en de toekomst van energie. De Enexis Groep bestaat uit de bedrijven Enexis Netbeheer, Enpuls en Fudura. Gezamenlijk zijn we gedreven, snel en wendbaar, zodat we maatschappelijke veranderingen en uitdagingen in de energiewereld aan kunnen gaan en geven we een impuls aan de energietransitie.

Wil jij in de toekomst een belangrijke bijdrage leveren aan deze ambitieuze uitdagingen? In het Enexis Groep Traineeship krijg je gelijk een fikse verantwoordelijkheid. In twee jaar tijd doe je ervaring op in interessante projecten en functies en volg je volop trainingen. Omdat je veel van ons bedrijf ziet, kun je daarna een bewuste keuze maken voor een baan die bij je past. Dit traineeship geeft je een vliegende start!

Enexis Groep heeft 12 vestigingen verspreid over de provincies Groningen, Drenthe, Overijssel, Noord-Brabant en Limburg. Als trainee krijg je de kans om op verschillende locaties te werken bijvoorbeeld in Den Bosch of Zwolle, maar o.a. ook in Groningen, Maastricht, Arnhem, Roosendaal of Tilburg. Je standplaats kan dus in heel Nederland liggen.

Meer informatie over het Enexis Trainee Programma vind je op werkenbijenexis.nl/trainee.

Arbeidsvoorwaarden

Bij alle energie die jij in je werk steekt, hoort natuurlijk een goede beloning. De functie van het traineeship is ingedeeld in schaal 13, wat betekent dat jouw startsalaris € 2.647,- bruto per maand is op basis van een 40-urige werkweek. Daarnaast krijg je maandelijks een pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden die je in kunt zetten naar je eigen wensen, zoals het kopen van verlof, een fiets of uitbetaling bij je salaris, jouw maximumsalaris inclusief secundaire arbeidsvoorwaarden is € 3.250,- bruto per maand. Daarnaast beschik je, bovenop de opleidingen en trainingen die je al krijgt vanuit het traineeship, over een eigen opleidingsbudget, krijg je een eersteklas OV kaart of kilometervergoeding en een goede werkomgeving waarin work-life balans een belangrijke rol speelt. Je krijgt een tweejarig contract voor de duur van het traineeship en bij goed functioneren kan dit omgezet worden naar een contract voor onbepaalde tijd.

Procedure

Flinke verantwoordelijkheid en maximaal focussen op jouw persoonlijke ontwikkeling? Zie jij jezelf als toekomstig (team)manager, consultant of projectleider? Solliciteer dan direct voor het Enexis Groep Traineeship! De procedure bestaat uit vijf ronden: (1) cv en motivatiebrief, (2) een videopitch, (3) een e-assessment in de week van 20 mei (4) een gesprek met onze recruiters in de week van 7 juni en (5) een inhouse selectiedag in de laatste twee weken van juni. Uiterlijk maandag 1 juli krijg je de terugkoppeling en weet je of jij één van onze nieuwe Enexis Groep Trainees bent. De startdatum van het Enexis Groep Traineeship is 1 oktober 2019.

Contactinformatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Linde Crijns (Campus Recruiter). Je kunt haar bellen, smsen of appen via 06 15 66 57 06 of stuur een e-mail naar linde.crijns@enexis.nl.

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Enexis Groep

Linde Crijns
Campus Recruiter

Divers
0000 AA Standplaats afhankelijk

06 15 66 57 06
linde.crijns@enexis.nl
https://werkenbijenexis.nl/

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden