Technisch Traineeship bij BINX Smartility

Traineeship
Groenlo
Sluit: 13-12-2017

Technisch Traineeship HBO starter BINX Smartility

Werktuigbouwkunde - Installatietechniek – Elektrotechniek - Bouwkunde

Groenlo, fulltime

BINX Smartility zoekt jong technisch talent!

Heb jij recent jouw HBO opleiding afgerond richting Werktuigbouwkunde, Installatietechniek, Mechanica, Elektrotechniek, Bouwkunde of Bouwtechnische Bedrijfskunde? En wil jij een bijdrage leveren aan het ontwerpen en realiseren van multifunctionele accommodaties? Dan biedt BINX Smartility een individueel traineeship aan voor jou als jong technisch talent. Het traineeship is bedoeld om samen te ontdekken welke rol in deze veelzijdige, dynamische en sterk groeiende organisatie het beste bij jou past. 

Voorbeelden van aansprekende UAV en UAV-GC projecten zijn: nieuwbouw van het Focus Filmtheater in Arnhem of de herontwikkeling van de Lochal in Tilburg. Meer projecten vind je op de site: www.bi-smart.nl.

Verantwoordelijkheden

We gaan samen ontdekken welke rol het beste bij jou past. Jouw ontwikkeling staat centraal en je krijgt begeleiding van ervaren collega’s die gewend zijn volledig integraal samen te werken. Jij krijgt de kans om kennis en ervaring op te doen op diverse afdelingen en in diverse functies, waaronder: 

 • Werkorganisatie waarbij je onder andere leert hoe je offertes opstelt, aanvraagt en hoe je bouwproducten bestelt
 • Projectvoorbereiding waarbij je onder andere leert hoe je een planning opstelt en projecten bewaakt
 • Calculatie waarbij je onder andere leert berekeningen te maken van bouwkundige of installatietechnische projecten
 • Revit engineering waarbij je onder andere leert virtuele bouwconstructies te ontwerpen
 • Innovatief bezig zijn waarbij je leert werken met Virtual Reality en Augmented Reality en gebouwen gaat inspecteren middels drones

BINX Smartility biedt

 • Een kans om bij een innovatief en volledige integraal bedrijf te werken
 • Je wordt onderdeel van een zeer gedreven team met deskundige collega’s die jou op alle mogelijke manieren ondersteunen
 • Veel vrijheid en ruimte om je werk naar eigen inzicht in te richten, maar wel met professionele begeleiding van collega’s
 • De mogelijkheid om te werken aan grote utiliteitsprojecten, maar dan wel met de cultuur van een familiebedrijf
 • Een inspirerende werkomgeving, in ons werkcafé heb je volop de mogelijkheid om echt integraal te kunnen samenwerken

Wij vragen

 • HBO afgeronde opleiding in een technische richting, bij voorbeeld Werktuigbouwkunde, Installatietechniek, Mechanica, Elektrotechniek, Bouwtechnische Bedrijfskunde of Bouwkunde 
 • Je staat aan het begin van je carrière
 • Je hebt affiniteit met / interesse in UAV en UAV-GC projecten

Bedrijfsomschrijving

BINX Smartility is de gloednieuwe naam voor het gezamenlijke bedrijf van twee bewezen ondernemingen. Beide bedrijven hebben enkele jaren geleden al besloten om samen te werken en een gezamenlijk bedrijf op te zetten die zich speciaal richt op geïntegreerde contracten waarbij zij verantwoordelijk zijn voor zowel het ontwerp, de realisatie en het onderhoud. Gezien het succes van de afgelopen periode was het nu tijd voor de volgende stap; een nieuwe naam en eigentijdse uitstraling die past binnen de competenties en ambities van het bedrijf: BINX Smartility.

BINX Smartility ontwerpt, realiseert én onderhoudt multifunctionele accommodaties en creëert innovatieve huisvesting in de utilitaire markt. BINX Smartility realiseert niet alleen een gebouw, maar tastbare prestaties die gedurende een vastgestelde looptijd gegarandeerd en aantoonbaar zijn. Oftewel dóen waarvoor ze ontwikkeld zijn. BINX Smartility dát werkt!

BINX Smartility en WAM&VanDuren hebben een mooi gevulde orderportefeuille en aansprekende projecten die uitgevoerd worden zijn onder andere de nieuwbouw van het Focus Filmtheater in Arnhem en de Transformatie van de Lochal in Tilburg. Er komen veel prachtige opdrachten aan…. Je bent dus gewaarschuwd als je deze uitdaging aangaat!
Kijk voor meer informatie over BINX Smartility op: www.bi-smart.nl.

Geïnteresseerd?

Siebert & Wassink Personeelsadvies is door BINX Smartility gevraagd te ondersteunen bij het maken van de juiste keuze en verzorgt daarom de werving- en selectieprocedure voor het Technisch Traineeship.

Neem voor meer informatie contact op met Catharine Zwartbroek van Siebert & Wassink Personeelsadvies (06 – 349 758 75). Of solliciteer hier.

Werken bij BINX Smartility

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

BINX Smartility

Catharine Zwartbroek
Senior Adviseur

Bolwerk 2
7141 JM Groenlo

053 - 480 35 50

www.bi-smart.nl

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden

 

Volg ons op

©2018 traineeshipplaza.nl | Alle rechten voorbehouden.