TraineeshipPlaza.nl is het oriëntatiekanaal voor laatstejaarsstudenten en Young Professionals. Door een bundeling van interessante startersfuncties en de nodige informatie daaromtrent zijn we uitgegroeid tot hèt platform voor hoogopgeleide starters die op zoek zijn naar een uitdagende functie met toekomstperspectief.

TraineeshipPlaza.nl is in het najaar van 2008 gelanceerd. Een groep enthousiaste studenten stelde zich ten doel: organisaties een podium te bieden om zich te presenteren aan jong hoogopgeleid talent.

In de laatste fase van hun studie worden jonge talenten vaak heen en weer getrokken en zij krijgen diverse carrièremogelijkheden voorgeschoteld. Talent wordt anno 2018 steeds schaarser. Bemiddelings- en detacheringsbureaus profileren zich nadrukkelijker om jong talent te prikkelen en aan zich te binden.

Daarom is TraineeshipPlaza.nl als tegenhanger opgeworpen. In een korte tijd zijn we uitgegroeid tot het platform waar toptalenten topwerkgevers ontmoeten zonder de inmenging van bemiddelings- en detacheringsbureaus. In samenwerking met diverse hogescholen en universiteiten is er vorm gegeven aan een platform waar doorgroeien en ontwikkeling centraal staan in plaats van een hoog startsalaris en een leaseauto. Bij TraineeshipPlaza.nl heerst de filosofie dat de primaire en secundaire voorwaarden meegroeien met de talenten.

TraineeshipPlaza.nl wil jong talent een informatiepunt bieden dat als effectief hulpmiddel dient in de zoektocht naar een mooie stage of starterfunctieinhousedag of business-course!

Benieuwd welke mogelijkheden wij hebben om uw organisatie in de spotlights te zetten bij hoger opgeleide talenten? Neem vandaag nog contact met ons!

 

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Volg ons op

©2018 traineeshipplaza.nl | Alle rechten voorbehouden.