Business Course Best of Both Worlds

vrijdag, 2 november, 2018
Inschrijving
01-09-2018 tot 08-10-2018
Datum
02-11-2018
Plaats
Utrecht
Contact
Marieke Merkelbach / Linda van Gogh
E-mail

Business Course Best of Both Worlds - Can you close the deal in two days and one night?

De spanning stijgt en de tijd tikt. Nog maar een paar uur voor de deadline en de belangen zijn groot – heb jij het in je om de deal te closen? Op 8 en 9 november 2018 nodigen Rabobank en Clifford Chance je uit op hun business course Best of Both Worlds.

Onder toeziend oog van top zakenbankiers en advocaten, zal je in een dealteam van financiële en juridische studenten in de praktijk ervaren hoe de samenwerking tussen een advocatenkantoor en een bank bij fusies en overnames verloopt. Rabobank selecteert twaalf studenten voor de rol van investment banker en Clifford Chance selecteert twaalf studenten voor de rol van M&A advocaat.

Tijdens de business course ervaar je hoe het is om te werken bij de Rabobank en Clifford Chance. Je krijgt de kans om onze collega’s te ontmoeten, onze kantoren te bekijken en de cultuur te ervaren.

Wat: Best of Both Worlds Business Course (Rabobank en Clifford Chance)
Waar: Rabobank te Utrecht en Clifford Chance te Amsterdam
Wanneer: 2 November (Kick-off), 8 en 9 november 2018 (business course). Let er op dat je beschikbaar bent op deze data!
Wie: NL-talige master- of bachelorstudenten (laatste fase van studie)
Inschrijven: Inschrijven kan tot en met maandag 8 oktober a.s.
Assessments: Online assessments vinden plaats in de periode 10 oktober tot en met 12 oktober

Voor wie

De Rabobank is op zoek naar studenten met een sterke interesse in corporate finance, die zich in de laatste fase van hun studie bevinden. Heb jij tijdens jouw studie sterke academische resultaten weten te combineren met extra-curriculaire successen? Ben jij ambitieus en resultaatgericht? En beschik jij over de noodzakelijke combinatie van communicatieve en analytische vaardigheden? Dan nodigen wij jou graag uit voor Best of Both Worlds 2018! Studenten die zich willen opgeven voor de rol van investment banking adviseur voor Rabobank kunnen zich hier inschrijven.

Clifford Chance is op zoek naar rechtenstudenten met een sterke voorkeur voor de commerciële advocatuur. Ben jij een toptalent met een teamplayers-mentaliteit, initiatiefrijk en ambitieus? Heb je de drive om het beste uit jezelf te halen en jezelf continu uit te dagen? En zit je in de laatste fase van je studie? Neem dan een voorproefje op een carrière binnen de top van de internationale advocatuur en meld je aan voor Best of Both Worlds 2018! Studenten die zich willen opgeven voor de rol van M&A advocaat voor Clifford Chance kunnen zich opgeven via de website van Clifford Chance.

Aankomende activiteiten van Rabobank

Activiteit
Datum
Inschrijven tot
Datum: 13-11-2018
Inschrijven tot: 11-11-2018
Datum: 18-12-2018
Inschrijven tot: 12-12-2018

Overige activiteiten in dezelfde branche

Er zijn verder nog geen andere activiteiten toegevoegd

Contact

Rabobank
Croeselaan 18
3500 HG Utrecht

T: (030) 216 29 30
W:http://www.rabobank.nl/graduates

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden

 

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Volg ons op

©2018 traineeshipplaza.nl | Alle rechten voorbehouden.