Business Course Best of Both Worlds

donderdag, 2 november, 2017
Inschrijving
18-08-2017 tot 02-10-2017
Datum
02-11-2017
Plaats
Utrecht
Contact
Eelke Dijkstra-Janssen
E-mail

Business Course Best of Both Worlds

Best of Both Worlds. Schrijf je snel in! Aanmelden
Op 2, 9 en 10 november 2017 organiseren Clifford Chance en de Rabobank de Business Course Best of Both Worlds. Tijdens deze course ervaar je hoe de samenwerking tussen een advocatenkantoor en een bank op internationaal niveau er in de praktijk aan toe gaat. Je bezoekt beide kantoren, werkt in multidisciplinaire teams aan het adviseren van een cliënt bij een overname en hebt persoonlijke ontmoetingen met advocaten en bankiers van beide kantoren.

Wat: Business Course Best of Both Worlds
Waar:  Rabobank te Utrecht en Clifford Chance te Amsterdam
Wanneer: 2 (Kick-off), 9 en 10 november 2017
Wie: Masterstudenten
Inschrijven: tot maandag 2 oktober 2017

Voor wie

De Rabobank is op zoek naar studenten met een sterke interesse in corporate finance, die zich in de laatste fase van hun studie bevinden (bachelor als master). Heb jij tijdens jouw studie sterke academische resultaten weten te combineren met extra-curriculaire successen? Ben jij ambitieus en resultaatgericht? En beschik jij over de noodzakelijke combinatie van communicatieve en analytische vaardigheden? Dan nodigen wij jou graag uit voor de Business Course Best of Both Worlds 2017!

Clifford Chance is op zoek naar rechtenstudenten met een sterke voorkeur voor de commerciële advocatuur. Ben jij een toptalent met een teamplayers-mentaliteit, initiatiefrijk en ambitieus? Heb je de drive om het beste uit jezelf te halen en jezelf continu uit te dagen? En zit je in de laatste fase van je studie (derde jaar bachelor of master)? Neem dan een voorproefje op een carrière binnen de top van de internationale advocatuur en meld je aan voor onze Business Course Best of Both Worlds 2017!

Heb jij een sterke interesse in corporate finance en bevind jij je in de laatste fase van jouw studie? Heb jij tijdens jouw studie sterke academische resultaten weten te combineren met extra-curriculaire successen? Ben jij ambitieus en resultaatgericht? En beschik jij over de noodzakelijke combinatie van communicatieve en analytische vaardigheden? Dan nodigen wij jou graag uit voor de Business Course Best of Both Worlds! Het beste van twee werelden, durf jij deze uitdaging aan?

Aanmelden

Via deze link kun je registreren voor het event.

Informatie

Voor meer informatie of vragen kan je contact opnemen met:

Eelke Dijkstra-Janssen
Recruiter Rabobank
@: Eelke.Janssen@rabobank.nl

Aankomende activiteiten van Rabobank

Er zijn verder nog geen andere activiteiten toegevoegd

Overige activiteiten in dezelfde branche

Activiteit
Datum
Inschrijven tot
Datum: 19-07-2018
Inschrijven tot: 14-07-2018

Contact

Rabobank
Croeselaan 18
3500 HG Utrecht

T: (030) 216 29 30
W:http://www.rabobank.nl/graduates

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden

 

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Volg ons op

©2018 traineeshipplaza.nl | Alle rechten voorbehouden.