1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Qquest

Qquest

Vooruitdenkers

Werken bij Qquest

Wij zijn Qquest. Een jonge ICT-organisatie die continu groeit in kennis en ontwikkeling. Wij investeren vandaag in de specialisten van morgen. Zowel ambitieuze starters als ervaren ICT-specialisten krijgen bij ons de mogelijkheid om zichzelf en onze organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Wij houden ervan om snel te schakelen en verantwoordelijkheid te nemen. Initiatief tonen, projecten oppakken en continu vooruit blijven denken. Dat is wat ons kenmerkt en waar we bekend om willen staan. Ambitieuze starters zonder ICT-achtergrond krijgen bij ons de mogelijkheid zich om te scholen binnen ons TalentClass Traineeship. In twee maanden tijd wordt de basis bijgebracht, waarna ze zich bij een van onze gerenommeerde opdrachtgevers verder ontwikkelen.

Ook voor ervaren ICT’ers is er voldoende plek binnen onze organisatie. Wij zorgen voor een klimaat waarin eigen kennis en kunde kan worden toegepast. Binnen of buiten onze organisatie. Jouw ervaring kan andere collega’s verder helpen en vice versa. Continu blijven wij in jou investeren, zodat we samen non-stop vooruitgaan.

Qquest als werkgever

Je collega's en het werk
Werken bij Qquest betekent deel uitmaken van een professionele en informele organisatie met gemotiveerde collega's die iedere dag een mooie prestatie willen neerzetten. Je collega's bestaan uit een mix van ervaren specialisten en jonge startende collega's die ieder met hun frisse blik en ervaringen hun bijdrage leveren. Deze mix garandeert dat we ons inhoudelijk blijven ontwikkelen en zo aan blijven sluiten bij recente ICT ontwikkelingen. Daarnaast geeft het de garantie dat de startende collega's dor de specialisten getraind en gecoacht worden.

Als jouw collega's zijn net als jij ambitieus, analytisch sterk, betrokken met elkaar en hardwerkend.

Werken bij Qquest levert je dan ook op veel vlakken voldoening:

  • Je wordt uitgedaagd het maximale uit jezelf te halen
  • Je bent als specialist verzekerd van een jouw passende, inspirerende omgeving waarin ook jij blijft leren
  • Je bent als junior verzekerd van specialistische begeleiding
  • Iedereen krijgt de gelegenheid zijn kennis en ervaring te delen
  • Met jouw werk lever je echt toegevoegde waarde
  • Je werkt met een jong, ambitieus bedrijf aan de ICT diensten van de toekomst
  • Je werkt voor de meest vooraanstaande bedrijven in Nederland

Qquest biedt je een unieke kans om je talenten te ontdekken en te ontwikkelen, een vaste baan met perspectief en een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden.

Kennisdeling en -ontwikkeling
Bij Qquest krijg je de trainingen die nodig zijn en Qquest zorgt dat je vervolgens aan de slag kan bij een van onze opdrachtgevers in een jou passende rol, maar dat is niet alles.

Onze collega's willen zich ontwikkelen en doen dat graag door met elkaar bezig te zijn met de inhoud van IT en dat wat die inhoud ondersteunt. Met regelmaat worden dan ook kennissessies georganiseerd. Dat zijn gelegenheden om kennis en vaardigheid op te doen, te dleen en ervaringen van elkaar te horen. De onderwerpen kunnen variëren van experimenteren met een geautomatiseerde testtool, via het delen van ervaringen rondom de scrummasterrol tot het ontwikkelen van leiderschap. Zowel hard skills als soft skills hebben de aandacht. De onderwerpen worden gekozen door de medewerkers zelf. Waar wil jij meer van weten? Zo worden we met z'n allen wijzer en wordt onze rugzak steeds voller. Uit deze sessies ontstaan ook weer nieuwe opdrachten waarop ook de opdrachten van Qquest zich blijven ontwikkelen.

Ontspanning
Naast kennis ontwikkelen hebben we ook veel aandacht voor ontspanning. We treffen elkaar regelmatig om met elkaar te eten, een borrel te drinken en bij te praten. En een aantal keer per jaar gaan we daar nog iets leuks bij doen ook, zoals een BBQ, ijskarten of beachvolleyballen.

Word jij ook een collega?
Heb je een passie voor ICT en ben je nieuwsgierig? Mogelijk kun jij Qquest komen versterken! Ook als je geen ICT achtergrond  hebt.