Inhousedag 7 juni 2018

donderdag, 7 juni, 2018
Inschrijving
09-04-2018 tot 05-06-2018
Datum
07-06-2018
Plaats
Den Haag
Contact
Jet van Galen
E-mail
Telefoon
06 22 51 06 54

Inhousedag PBLQ

Ben jij een afgestudeerde academicus met minimaal 2 jaar werkervaring en vind jij thema´s rond privacy, datalekken en  andere vraagstukken rondom informatiemanagement interessant? Dan heeft PBLQ een uitdagend traineeship voor jou!

Voordat we met de werving van van de nieuwe lichting jonge informatieprofessionals van start gaan, willen we jou de gelegenheid geven om ons te leren kennen. Dat kan op onze inhousedag op donderdag 17 juni van 16.30 tot 19.00 uur (inloop vanaf 16.00 uur). We starten met een actuele case om je een beter beeld te geven van de vraagstukken die je tegenkomt op het gebied van informatiemanagement. Ook zijn onze huidige trainees, adviseurs en programmamanagers aanwezig, zodat ze al je vragen kunnen beantwoorden.

Wie is PBLQ?

Een adviesorganisatie voor verandervraagstukken in de informatiesamenleving. Wij willen bijdragen aan een slimme en robuuste informatiesamenleving waarin overheid, burgers en bedrijven veilig informatie uitwisselen. Je komt in dienst als jonge informatieprofessional. In die rol leer je hoe complexe organisaties en informatiseringsprojecten gemanaged kunnen worden.

Meer over PBLQ

Hoe ziet het traineeship eruit?

  • Gedurende twee jaar werk je in periodes van 6 tot 8 maanden vier dagen per week bij verschillende (publieke en semipublieke) opdrachtgevers. Denk aan ministeries, gemeenten en uitvoeringsorganisaties tot onderwijs- en zorginstellingen;
  • Bij deze opdrachten ga je aan de slag als projectmedewerker, adviseur, projectleider of onderzoeker;
  • Je leert hoe complexe organisaties en informatiseringsprojecten gemanaged kunnen worden. Bij ons doe je vaardigheden en kennis op over de ingrijpende veranderingen die grote ICT-projecten met zich meebrengen; aan het eind van het traineeship kun je je met recht `verbinder in de informatiesamenleving` noemen. 
  • Daarnaast volg je één dag in de week de Master of Public Information Management (MPIM). Deze NVAO geaccrediteerde Masteropleiding is verbonden aan de Erasmus Universiteit Rotterdam;
  • Naast het werken en de opleiding volg je een stevig persoonlijk ontwikkeltraject bestaande uit competentiedagen, mentoring en intervisie.

Meer over het traineeship

Aan de slag als jonge informatieprofessional?

Je kunt aan het traineeship deelnemen als je over minimaal 2 jaar werkervaring beschikt en een academische master hebt afgerond. Je hoeft geen achtergrond in IT te hebben, maar wel interesse in informatiemanagement en nieuwe technologieën. Daarnaast heb je affiniteit met de publieke sector.

Aanmelden voor de inhousedag

Ben je nieuwsgierig geworden naar het traineeship en wil je PBLQ beter leren kennen? Meld je dan (voor 5 juni) aan voor onze inhousedag op donderdag 7 juni.

Aankomende activiteiten van PBLQ

Er zijn verder nog geen andere activiteiten toegevoegd

Overige activiteiten in dezelfde branche

Er zijn verder nog geen andere activiteiten toegevoegd

Gerelateerde vacatures

Contact

PBLQ
Muzenstraat 120
2511 WB Den Haag

T: 070 3763636
W:http://www.pblq.nl

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden

 

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Volg ons op

©2018 traineeshipplaza.nl | Alle rechten voorbehouden.