ING Risk Lunch

woensdag, 25 oktober, 2017
Inschrijving
26-09-2017 tot 23-10-2017
Datum
25-10-2017
Plaats
Amsterdam
Contact
Bart Doornink
E-mail

ING Risk lunch

Zoals de recente financiële crisis heeft aangetoond is evenwichtig risicomanagement essentieel voor het goed functioneren  van een bank.
Als je kiest voor het traineeship Risk bij ING, bereid je je voor op een toekomstige rol als Risk Management Specialist, en op termijn, misschien als manager van Risk Specialists, Senior Quantitative Analyst of Manager Risk Analysis. In deze richting binnen het International Talent Programme ontwikkel je een breed scala aan kennis en vaardigheden op het gebied van risicomanagement.

Lijkt dit je interessant en wil je graag werken bij ING? Meld je dan nu aan voor de Risk lunch op woensdag 25 oktober 2017 van 11.30 tot 13.00 uur.

Jouw carrièremogelijkheden

ING geeft veelbelovende wo-afgestudeerden de kans om hun talent volop te benutten in het International Talent Programme (ITP). In dit programma, dat vier jaar duurt, geef je jouw carrière helemaal zelf vorm. In je eerste project maak je kennis met de core business van Risk. Bijvoorbeeld in de rol van Group Risk Analyst waarin je jaarverslagen, externe verslagen, financieel nieuws, bedrijfspublicaties en macro-economische factoren analyseert vanuit een risico-oogpunt, rekening houdend met de behoeften van het bedrijf. Je tweede project regel je zelf. Nu komt het erop aan je netwerk aan te spreken en zelf initiatief te nemen. Jouw persoonlijke voorkeuren en interesses zijn bij alle rotaties een belangrijk uitgangspunt. Veel trainees kiezen in dit tweede halfjaar voor een internationaal project, bijvoorbeeld in Londen, Spanje, Singapore of New York. En laten we vooral niet vergeten te vermelden dat een avontuur in het buitenland tot de mogelijkheden behoort. Dat is niet alleen heel erg leuk om te doen, het is ook gewoon goed voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Tijdens deze lunch krijg je meer informatie over de mogelijkheden die ING biedt voor studenten die geïnteresseerd zijn in het Risk traineeship en heb je de kans om al je vragen te stellen aan de aanwezige Risk trainees en recruiter.

Wil jij deze lunch bijwonen?

Mail dan je CV uiterlijk maandag 23 oktober 2017 voor 09.00 uur naar Bart.Doornink@ing.nl.

Voor vragen kun je contact opnemen met Bart Doornink, 06 – 2347 3107.

Aankomende activiteiten van ING

Er zijn verder nog geen andere activiteiten toegevoegd

Overige activiteiten in dezelfde branche

Er zijn verder nog geen andere activiteiten toegevoegd

Contact

ING
Bijlmerdreef 24
1102 CT Amsterdam

T:
W:https://www.ING.nl/traineeship

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden

 

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Volg ons op

©2017 traineeshipplaza.nl | Alle rechten voorbehouden.