ING Risk Lunch

donderdag, 8 februari, 2018
Inschrijving
01-01-2018 tot 04-02-2018
Datum
08-02-2018
Plaats
Amsterdam
Contact
Vishaal Punwasi
E-mail
Telefoon
06-53777493

ING Risk lunch

Zoals de recente financiële crisis heeft aangetoond is evenwichtig risicomanagement essentieel voor het goed functioneren van een bank. Als je kiest voor het traineeship Risk bij ING, bereid je je voor op een toekomstige rol als Risk Management Specialist, en op termijn, misschien als manager van Risk Specialists, Senior Quantitative Analyst of Manager Risk Analysis. In deze richting binnen het International Talent Programme ontwikkel je een breed scala aan kennis en vaardigheden op het gebied van risicomanagement.

Lijkt dit je interessant en wil je graag werken bij ING? Meld je dan nu aan voor de Risk lunch op donderdag 8 februari van 12.00 tot 14.00 uur.

Jouw carrièremogelijkheden

ING geeft veelbelovende wo-afgestudeerden de kans om hun talent volop te benutten in het International Talent Programme (ITP). In dit programma, dat vier jaar duurt, geef je jouw carrière helemaal zelf vorm. In je eerste project maak je kennis met de core business van Risk. Bijvoorbeeld in de rol van Group Risk Analyst waarin je jaarverslagen, externe verslagen, financieel nieuws, bedrijfspublicaties en macro-economische factoren analyseert vanuit een risico-oogpunt, rekening houdend met de behoeften van het bedrijf. Je tweede project regel je zelf. Nu komt het erop aan je netwerk aan te spreken en zelf initiatief te nemen. Jouw persoonlijke voorkeuren en interesses zijn bij alle rotaties een belangrijk uitgangspunt. Veel trainees kiezen in dit tweede halfjaar voor een internationaal project, bijvoorbeeld in Londen, Spanje, Singapore of New York. En laten we vooral niet vergeten te vermelden dat een avontuur in het buitenland tot de mogelijkheden behoort. Dat is niet alleen heel erg leuk om te doen, het is ook gewoon goed voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Tijdens deze lunch krijg je meer informatie over de mogelijkheden die ING biedt voor studenten die geïnteresseerd zijn in het Risk traineeship en heb je de kans om al je vragen te stellen aan de aanwezige Risk trainees en onze campus recruiter.

Wil jij deze lunch bijwonen?

Mail dan je CV + korte motivatie uiterlijk zondag 4 februari naar vishaal.punwasi@ing.nl.
Heb je vragen neem gerust contact op met Vishaal Punwasi op 06-53777493

Aankomende activiteiten van ING

Er zijn verder nog geen andere activiteiten toegevoegd

Overige activiteiten in dezelfde branche

Er zijn verder nog geen andere activiteiten toegevoegd

Contact

ING
Bijlmerdreef 24
1102 CT Amsterdam

T:
W:https://www.ING.nl/

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden

 

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Volg ons op

©2018 traineeshipplaza.nl | Alle rechten voorbehouden.