1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij ENGIE Services

ENGIE Services

ENGIE Services: enorm veelzijdig

Werken bij ENGIE Nederland

ENGIE Nederland valt onder de ENGIE groep, met wereldwijd 154.950 medewerkers en actief binnen 70 landen. Als groep is het onze missie om bij te dragen aan het verduurzamen van de wereld. We zijn koploper van de energietransitie en streven er naar om klimaatverandering tegen te gaan en zorg te dragen voor verantwoord gebruik van de beschikbare resources.

ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie. Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen. Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten, van Terneuzen tot Delfzijl.

ENGIE Services: enorm veelzijdig
Als grootste technische dienstverlener van Nederland weet je één ding zeker: bij ons ga je je niet te vervelen. Wij ontwerpen, realiseren, onderhouden en beheren innovatieve en integrale oplossingen voor uiteenlopende klanten in de industrie, infrastructuur en utiliteitsmarkt. Wij helpen hen daarnaast bij het verduurzamen en optimaliseren van hun bedrijfsprocessen en zo de energietransitie te versnellen. Met opdrachtgevers als o.a ASML, Schiphol, Friesland Campina en ABN vind je ENGIE door heel Nederland.

Een inkijkje in wat we zoal doen? Bekijk ons jaaroverzicht (2016):

Bekijk hier ook onze Inhousedag (2016):

werken bij ENGIE Services

Contact

ENGIE Services

Elise Vreeman
Campus Recruiter

Kosterijland 20
3981 AJ Bunnik
Nederland

030 656 94 00

http://www.werkenbijengie.nl/management

 

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden