Inhousedag Commercieel Traineeship

donderdag, 22 juni, 2017
Inschrijving
08-06-2017 tot 15-06-2017
Datum
22-06-2017
Plaats
Maarssen
Contact
Margot Renes

Inhousedag Commercieel Traineeship

Heb je (bijna) een diploma op zak en ben je op zoek naar jouw nieuwe uitdaging? Meld je dan aan de voor de Inhousedag voor ons commercieel traineeship op donderdag 22 juni! Maak op deze dag kennis met onze accountmanagers, Calco en de IT.

Wat?

Je bent op 22 juni van harte welkom op ons hoofdkantoor in Maarssen. Je gaat kennismaken met de rol van accountmanager zoals wij deze bij Calco insteken. Denk aan teamwork, relatiemanagement, koude acquisitie en het coachen van onze trainees. Heel veelzijdig dus, maar we snappen dat jij je afvraagt: wat betekent dit dan concreet? Daarom laten we je tijdens deze dag via interactieve workshops kennismaken met rol van accountmanager, ga je in gesprek met onze accountmanagers en vertellen (oud-)trainees over hun ervaringen als accountmanager bij Calco.

Natuurlijk laten we je ook kennismaken met de rest van Calco en kun je zelf beleven wat werken bij Calco zo gaaf maakt. Dit alles sluiten we af met een lekkere borrel.

Voor wie?

Ben jij benieuwd of je bij Calco past? Ben je in het bezit van een hbo of wo-diploma en heb je deze maximaal vier jaar geleden behaald? Ben je enthousiast en ontdek je graag meer over de mogelijkheden die Calco jou biedt? Meld je dan aan! 

Hoe meld jij je aan?

Naast je cv ontvangen we ook graag een korte motivatie van je, deze kan in je de box plakken. Aanmelden kan tot en met donderdag 15 juni.

En dan?

We maken een selectie uit het aantal aanmeldingen. Op vrijdag 16 juni ontvang je van ons bevestiging of je wel of niet bent uitgenodigd. Op maandag 22 juni ontvang je een e-mail met het definitieve programma en een routebeschrijving. Houdt je agenda na aanmelding in ieder geval voorlopig vrij voor donderdag 22 juni van 13:00 tot 18:00.

Aankomende activiteiten van Calco

Er zijn verder nog geen andere activiteiten toegevoegd

Overige activiteiten in dezelfde branche

Activiteit
Datum
Inschrijven tot
Datum: 05-07-2017
Inschrijven tot: 30-06-2017

Contact

Calco
Planetenbaan 15
3606AK Maarssen

T: 0852732720
W:http://www.werkenbijcalco.nl

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden

 

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Volg ons op

©2017 traineeshipplaza.nl | Alle rechten voorbehouden.