Loading...

Bezig met laden...

HBO / WO trainee Projecten bij Waterschap Vechtstromen

Traineeship
Diverse locaties
Sluit: 25-11-2018

HBO / WO trainee
Projecten (bedrijfskundig) 

2 jaar, 32 uren per week

Dankzij jou schoon, veilig en voldoende water.

Werk met betekenis en uitdaging

Het water stroomt niet zomaar schoon en in een prettige hoeveelheid door een gebied. Daar moet het nodige voor gebeuren. Waterschappers van Vechtstromen voelen zich trots op wat er al bereikt is in het stroomgebied in Twente en Zuidoost Drenthe, maar buigen zich gelijk ook weer over de uitdagingen van morgen.
Zijn er nieuwe manieren die ons werk makkelijker of beter kunnen maken? Welke oplossingen kunnen we bedenken om het projectmatig werken te verbeteren? Welke afspraken maken we met elkaar? Samen met je collega’s draag je als trainee bij aan een belangrijk maatschappelijk doel: een aantrekkelijke leefomgeving creëren voor mensen, planten en dieren door te zorgen voor schoon, veilig en voldoende water.

Samen staan we sterk

Als trainee werk je zelfstandig binnen één of meerdere teams. Uitgangspunt is dat je Vechtstromen leert kennen en ervaring opdoet door verschillende werkzaamheden uit te voeren op meerdere plekken in de organisatie!

Je bent werkzaam vanuit onze werklocaties Almelo, Hardenberg, Sleen, Hengelo, Vriezenveen en Emmen.

Wat het zo uniek maakt om trainee te zijn binnen Vechtstromen? Karlien van den Berg, onze huidige trainee, zegt hierover: “Vechtstromen is echt een warm bad! Collega’s zijn geïnteresseerd in je en betrekken mij overal bij.”

Dankzij jou

Eerlijkheid, nuchterheid, betrouwbaarheid en openheid. Dat kenmerkt onze mensen bij waterschap Vechtstromen. Zoals je kunt verwachten hebben we allemaal ‘iets’ met water. Bij jou is dat natuurlijk niet anders, want dat is één van de redenen waarom jij zo goed bij ons past.

Vanaf 2019 starten we een traineeprogramma waarbij 12 trainees vanuit verschillende achtergronden gaan starten. Voor dit programma zijn we ook op zoek naar een trainee projecten (bedrijfskundig) (hbo/wo)!

Als trainee projecten heb je een opleidingsachtergrond (hbo/wo) in bedrijfskundige of bestuurskundige richting. Je gaat je vanuit dit traineeship verdiepen in het traject ‘Grip op Projecten’. We willen het projectmatig werken binnen onze organisatie versterken. Hier ga jij aan bijdragen! Je gaat aan de slag met opdrachten gericht op een nieuwe werkwijze van projectmatig werken, met de taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden die daarbij horen. Maar ook kijk je naar mogelijkheden om de financiële rapportages te verbeteren, de eenduidigheid van de ramingen of de implementatie van capaciteitsmanagement. Verder kun je als rechterhand van de projectleider ervaring opdoen met projectmanagement in verschillende projecten.

Het is een pré als je kennis hebt projectmatig werken (vanuit stages of minimale werkervaring).

Jij bent natuurlijk enthousiast, gaat niet mee in ‘zo doen we dat hier nu eenmaal’, denkt in mogelijkheden en bent nieuwgierig naar het onbekende. Je werkt graag in teamverband met andere disciplines samen, maar kunt ook prima zelfstandig werken. Je bent communicatief sterk, maakt makkelijk contact en bent niet afwachtend. Met het diploma op zak en tot circa 3 jaar werkervaring. 

Je verdient het

Vertrouwen staat bij ons op 1. We willen graag een slagvaardige organisatie zijn, met wendbare medewerkers en geloven dat dit begint bij jou. Daarom bieden wij jou vrijheid en al het vertrouwen om de beste versie van jezelf te zijn.

Tijdens het traineeprogramma word je op verschillende manier begeleid. Naast je leidinggevende heb je ook een mentor die voor je klaar staat om je wegwijs te maken in onze organisatie en je meer te vertellen over ons waterschapswerk.

Daarnaast kent het waterschap een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Wil je graag extra verlofuren of juist wat meer vakantiegeld voor een mooie reis? Iedere medewerker van het waterschap heeft naast het normale salaris een keuzebudget, dat op verschillende manieren besteed kan worden.

Nóg sterker met jou?

Om als waterschap bij te dragen aan een aantrekkelijke leefomgeving, staan we te springen om jouw kennis, expertise en persoonlijkheid! Wil jij het verschil maken? Solliciteer dan meteen en uiterlijk vóór 26 november 2018 via de solliciteerbutton hieronder. We dagen je uit om te solliciteren op een manier die bij je past! De gesprekken vinden plaats op dinsdagochtend 4 december 2018.

Toch eerst nog wat meer informatie? Kijk op https://www.vechtstromen.nl/over/werken-vechtstromen/traineeships/ en bekijk onze informatiebrochure!

Je kunt ook bellen met Marlies Bodewes (088 - 220 34 06).

 

Medewerkers aan het woord

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Waterschap Vechtstromen

Afdeling Personeelszaken

Kooikersweg 1
7609 PZ Diverse locaties

088 - 220 32 30 / 088 - 220 34 06
www.vechtstromen.nl

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden