Loading...

Bezig met laden...

Traineeship Technische automatisering bij Unica

Traineeship
Hoevelaken
Bedrijf: Unica
Sluit: 31-07-2019

Traineeship Technische automatisering Unica

Bij een Unica dochterbedrijf in Hoevelaken hebben we ruimte voor een trainee technische automatisering. Een unieke kans om jouw carrière te starten bij een innovatief bedrijf wat voorop loopt in de markt. In deze rol maak je in 2 jaar kennis met alle technische activiteiten binnen onze organisatie, van engineering van integratieprojecten, ICT vraagstukken, tot aan vraagstukken die raken aan intelligente gebouwen. Naast de technische groei krijg je ook alle ruimte om je te ontwikkelen in het hebben van klantcontacten, het organiseren van projecten en alle aspecten die daarbij komen kijken.

Jouw team

Dit onderdeel van Unica staat al sinds 1992 als de grootste totaal system integrator opdrachtgevers terzijde. Nederland is daarbij de primaire markt, met vestigingen in Hoevelaken (hoofdkantoor), Waalre en Meppel hebben we een landelijke dekking. Als het gaat om kennis van markten en technologieën is onze focus wereldwijd. Wij hebben ons ten doel gesteld koploper te zijn in onze markt. Dat brengen we onder andere in praktijk door bovengemiddelde investeringen in R&D vanuit ons eigen kenniscentrum en via hechte samenwerkingsverbanden met onze opdrachtgevers en partners.

Wat biedt Unica jou?

Bij Unica investeren we in jou. We vinden het belangrijk dat jij je professioneel kunt ontwikkelen. Bij ons kun je het verschil maken in techniek én dienstverlening; onze slogan is niet voor niets ‘Samen maken wij de toekomst’. Veel van onze medewerkers volgen ieder jaar opleidingen, trainingen en cursussen op het gebied ontwerpmethodieken, commerciële- en managementvaardigheden. Jij binnenkort ook?

Daarnaast kun je rekenen op:

  • Een goed salaris
  • Een goede pensioenregeling
  • 25 vakantiedagen en 10 adv-dagen
  • Collectiviteitskorting op je zorgverzekering bij Zilveren Kruis en CZ
  • Reiskostenvoorzieningen

Natuurlijk vragen we ook wat van jou

  • Wij zoeken kandidaten die vernieuwend denken, een eigen heldere visie hebben en de ambitie hebben om door te groeien. Verder voldoe je aan onderstaande functie-eisen:
  • Je hebt een afgerond hbo- of wo-diploma in een technische richting, zoals Electrotechniek, Industriële automatisering, technische automatisering of soortelijke opleidingen.
  • Je hebt maximaal twee jaar werkervaring en de ambitie om uit te groeien tot technisch specialist(e) of leider
  • Je bent communicatief goed onderlegd
  • Je woont in de omgeving van Amersfoort of is bereid te verhuizen.

Wie zijn wij?

Unica is dé allround technisch dienstverlener van Nederland en trendsetter in duurzame innovaties. We lossen alle vraagstukken op het gebied van techniek in en om gebouwen op die je kunt bedenken. Denk aan energie, ICT, internet of things (IOT), smart buildings en gezonde en veilige leef- en werkomgevingen. Wij zetten de wensen en behoeften van onze klanten om in een kwalitatieve oplossing op maat. Met meer dan 2.200 medewerkers, een omzet van € 398 miljoen en een netwerk van verschillende bedrijven, heerst er nog altijd een informele en familiaire cultuur in elk afzonderlijk Unica-bedrijf. We onderscheiden onszelf door de betrokkenheid van onze mensen. We houden rekening met elkaar en met een goede werk- en privébalans. We staan altijd open voor feedback en zijn eerlijk en respectvol. We laten ons niet snel uit het veld slaan. We zetten van nature een stapje extra, tonen daadkracht en initiatief. Kortom: een prettige omgeving om in te werken! Wij zijn dan ook een betrouwbare partner op wie onze klanten en onze medewerkers kunnen bouwen. Ons motto is niet voor niets: “samen maken wij de toekomst”!

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Unica

Tjerko van der Wouden

De Wel 15
3871 MT Hoevelaken

(06) 2208 3702
tvdwouden@unica.nl
https://www.werkenbijunica.nl/

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden