Traineeship landelijk bij Unica

Traineeship
Zwolle
Bedrijf: Unica
Sluit: 31-01-2019

Traineeship Unica

Word trainee bij dé allround technisch dienstverlener van Nederland

Unica is dé allround technisch dienstverlener van Nederland en trendsetter in duurzame innovaties.
De Markthal, het Rijksmuseum, de Hallen…..zo maar een greep uit de toonaangevende projecten waar Unica verantwoordelijk is voor een uitstekend leef- en werkklimaat, (brand)veiligheid, communicatie en duurzame energievoorziening. Vanuit 14 vestigingen door het hele land bedienen we alle gebouwgebonden technieken met innovatieve oplossingen, waarbij duurzaamheid altijd het uitgangspunt is. Op die manier waarborgen we de toekomst van ons bedrijf, onze opdrachtgevers, maar ook die van onze kinderen. Zo maken we samen de toekomst!

Deel jij onze passie?

Heb jij een passie voor techniek, wil je nieuwe slimme oplossingen vinden voor maatschappelijke vraagstukken en heb je de ambitie om samen met klanten en collega’s vorm te geven aan een duurzame toekomst? Dan is een traineeship bij Unica misschien iets voor jou! In twee jaar tijd leren we jou wat erbij komt kijken om uitdagende en soms zeer complexe projecten tot een succes te maken: technisch, commercieel, procesmatig en duurzaam. 

Ontdek jouw kwaliteiten

Als trainee bij Unica maak je in korte tijd een ontdekkingsreis door de landelijke, multidisciplinaire organisatie van Unica. Je werkt aan het binnenhalen van grote projecten, loopt mee met storingsmonteurs en ziet hoe onderhoudscontracten in de praktijk vorm krijgen. Zo leer je de markt, de processen en de mensen goed kennen en ontdek en ervaar je de verschillende werkvelden. 

Ook ontdek je waar jouw interesses en kwaliteiten liggen. Met die kennis kun je zelf vorm aan je traineeship geven en leerdoelen en verantwoordelijkheden die passen bij jouw persoonlijkheid en profiel.

Gedurende het hele traject word je intensief begeleid door jouw persoonlijke Unica Mentor, waarbij we veel aandacht besteden aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Instroom in het traineeprogramma is gedurende het gehele jaar mogelijk.

Een duurzame loopbaan

Na twee jaar beschik je over een brede basis, gedegen kennis van onze organisatie en is het tijd om samen met je mentor te bepalen wat de volgende stap zal zijn in jouw duurzame loopbaan. Zo maken we samen jouw toekomst! 

Dit ben jij

  • WO-er  of HBO-er met maximaal twee jaar werkervaring.
  • Studierichting: Dit hoeft niet perse een technisch diploma te zijn: we leiden je op in alle facetten van ons werk.
  • Proactieve communicator
  • Teamplayer

Dit bieden wij

Als trainee krijg je een aanstelling van twee jaar met een marktconform salaris op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast krijg je een laptop, mobiele telefoon en een passende reiskosten vergoeding.

Maar bovenal leren we jou alle kneepjes van het vak door:

  • Vier projectperiodes mee te werken bij verschillende onderdelen binnen Unica
  • Een persoonlijk ontwikkelplan
  • Een Individueel introductieprogramma
  • Opleidingsmodules met andere trainees
  • Netwerkbijeenkomsten en locatiebezoeken

Solliciteer vandaag!

Wil je meer informatie? Mail dan naar info@werkenbijunica.nl.  Voor de groep van 2018 zijn er nog een aantal plekken, dus solliciteer snel!

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Corianna Smit (Programmamanager Traineeship) via clsmit@unica.nl 

Werken bij Unica

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Unica

Corianna Smit
programma manager traineeship

Schrevenweg 2
8024 HA Zwolle


info@werkenbijunica.nl
http://www.werkenbijunica.nl/

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden

 

Volg ons op

©2018 traineeshipplaza.nl | Alle rechten voorbehouden.