Loading...

Bezig met laden...

Traineeship landelijk bij Unica

Traineeship
Hoevelaken
Bedrijf: Unica
Sluit: 10-02-2019

Traineeship Unica

Word trainee bij dé allround technisch dienstverlener van Nederland

Unica is dé allround technisch dienstverlener van Nederland en trendsetter in duurzame innovaties.

Unica is dé allround technisch dienstverlener van Nederland en trendsetter in duurzame innovaties. We lossen alle vraagstukken op het gebied van techniek in en om gebouwen op die je kunt bedenken. Denk aan energie, ICT, internet of things (IOT), smart buildings en gezonde en veilige leef- en werkomgevingen. Wij zetten de wensen en behoeften van onze klanten om in een kwalitatieve oplossing op maat. Met meer dan 2.200 medewerkers, een omzet van € 398 miljoen en een netwerk van verschillende bedrijven, heerst er nog altijd een informele en familiaire cultuur in elk afzonderlijk Unica-bedrijf. We onderscheiden onszelf door de betrokkenheid van onze mensen. We houden rekening met elkaar en met een goede werk- en privébalans. We staan altijd open voor feedback en zijn eerlijk en respectvol. We laten ons niet snel uit het veld slaan. We zetten van nature een stapje extra, tonen daadkracht en initiatief. Kortom: een prettige omgeving om in te werken! Wij zijn dan ook een betrouwbare partner op wie onze klanten en onze medewerkers kunnen bouwen. Ons motto is niet voor niets: “samen maken wij de toekomst”!
 

Deel jij onze passie?

Heb jij een passie voor techniek, wil je nieuwe slimme oplossingen vinden voor maatschappelijke vraagstukken en heb je de ambitie om samen met klanten en collega’s vorm te geven aan een duurzame toekomst? Dan is een traineeship bij Unica misschien iets voor jou! In twee jaar tijd leren we jou wat erbij komt kijken om uitdagende en soms zeer complexe projecten tot een succes te maken: technisch, commercieel, procesmatig en duurzaam. 

Ontdek jouw kwaliteiten

Als trainee bij Unica maak je in korte tijd een ontdekkingsreis door de landelijke, multidisciplinaire organisatie van Unica. Je werkt aan het binnenhalen van grote projecten, loopt mee met storingsmonteurs en ziet hoe onderhoudscontracten in de praktijk vorm krijgen. Zo leer je de markt, de processen en de mensen goed kennen en ontdek en ervaar je de verschillende werkvelden. 

Ook ontdek je waar jouw interesses en kwaliteiten liggen. Met die kennis kun je zelf vorm aan je traineeship geven en leerdoelen en verantwoordelijkheden die passen bij jouw persoonlijkheid en profiel.

Gedurende het hele traject word je intensief begeleid door jouw persoonlijke Unica Mentor, waarbij we veel aandacht besteden aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Instroom in het traineeprogramma is gedurende het gehele jaar mogelijk.

Een duurzame loopbaan

Na twee jaar beschik je over een brede basis, gedegen kennis van onze organisatie en is het tijd om samen met je mentor te bepalen wat de volgende stap zal zijn in jouw duurzame loopbaan. Zo maken we samen jouw toekomst! 

Dit ben jij

  • WO-er  of HBO-er met maximaal twee jaar werkervaring.
  • Studierichting: Dit hoeft niet perse een technisch diploma te zijn: we leiden je op in alle facetten van ons werk.
  • Proactieve communicator
  • Teamplayer

Dit bieden wij

Als trainee krijg je een aanstelling van twee jaar met een marktconform salaris op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast krijg je een laptop, mobiele telefoon en een passende reiskosten vergoeding.

Maar bovenal leren we jou alle kneepjes van het vak door:

  • Vier projectperiodes mee te werken bij verschillende onderdelen binnen Unica
  • Een persoonlijk ontwikkelplan
  • Een Individueel introductieprogramma
  • Opleidingsmodules met andere trainees
  • Netwerkbijeenkomsten en locatiebezoeken

Solliciteer vandaag!

Wil je meer informatie? Mail dan naar info@werkenbijunica.nl.  Voor de groep van 2019 zijn er nog een aantal plekken, dus solliciteer snel!

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Corianna Smit (Programmamanager Traineeship) via clsmit@unica.nl 

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Unica

Corianna Smit
programma manager traineeship

De Wel 15
3871 MT Hoevelaken

info@werkenbijunica.nl

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden