Traineeship bij Technische Unie

Traineeship
Amstelveen
Sluit: 10-11-2017

Traineeship Technische Unie

Ben jij een talent met ambitie? Wil jij impact hebben bij een marktleider? Met een van de grootste webshops in Nederland is Technische Unie dé plek om je helemaal uit te leven. Durf jij het aan?

Wat ga je doen

Technische Unie maakt deel uit van de Franse multinational Sonepar (45.000 medewerkers op 5 continenten). We onderscheiden ons als technische groothandel in de innovatieve dienstverlening bij het leveren van installatiematerialen. Als marktleider lopen we al jaren voorop en hebben we ambitieuze plannen.

Het traineeship bestaat uit een multidisciplinair programma van twee jaar waarin je je ontwikkelt naar een expert of manager. Je draait mee met strategische projecten voor verschillende disciplines en leert zo de business (on- en offline) goed te leren kennen. We bieden uitdagende opdrachten, vakinhoudelijke trainingen en trainingen op het gebied van persoonlijke effectiviteit. Door je mentor vanuit het senior management leer je vanuit een hoog abstractieniveau de organisatie snel kennen en bouw je vanaf de eerste dag aan je kennis en netwerk.

Je trainneeship start in de rol van projectsupport bij de programmamanager. Daar komen alle strategische (IT) projecten samen en je staat gelijk middenin de dynamiek van het bedrijf. Je rol is het ondersteunen bij het organiseren en coördineren van alle IT projecten. Je maakt en bewaakt integrale projectplanningen en stelt rapportages op. Je weet precies in welke fase projecten zitten en wat er nog gedaan moet worden. Je bereidt presentaties aan het MT voor en regelt de voorbereidingen bij workshops. De nauwe samenwerking met de projectleiders maakt je een spin in het web en samenwerken geeft je veel energie. Na 8 maanden stap je in een nieuwe uitdaging. Dat is bijvoorbeeld een opdracht in de richting van lean, inkoop, verkoop, logistiek of IT. Samen met je mentor bekijk je welke opdracht het beste past bij je talenten en ontwikkeling.

Ga voor Technische Unie

Er zijn volop (door)groeimogelijkheden en veel ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. We hebben erg goede arbeidsvoorwaarden , zoals 28 + 12 verlofdagen, winstdeling, obligatieregeling, fietsplan, bedrijfsfitness regeling en korting op al onze producten. Ook kun je rekenen op veel vrijheid en zelfstandigheid, een plezierige werkomgeving met korte lijnen. We hebben niet voor niets een hoge medewerkerstevredenheid. Daarnaast staan we op de 14e plaats bij Management Team in de top 500 beste bedrijven van Nederland (mei 2016)! Lees hier het verhaal van onze CEO.

Je profiel

  • Je hebt een afgeronde hbo of wo studie, hebt ervaring met projectmanagement en hebt affiniteit met IT projecten.
  • Je bent ambitieus, pro-actief en kunt goed plannen en organiseren.
  • Je weet complexe projectplannen helder en duidelijk te visualiseren.
  • Je bent een sterke teamplayer met open mind die goed communiceert.

Is deze vacature net niet wat je zoekt? Meld je dan aan voor de vacatureservice! Je ontvangt de laatste vacatures per mail.

Meer informatie:

Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Robert van Kalsbeek (Program manager) te bereiken op 06 - 22 94 82 28.

Solliciteren voor het traineeship van Technische Unie:

Reageer via de button 'Solliciteren'!

Werken bij Technische Unie

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Technische Unie

Afdeling Recruitment

Bovenkerkerweg 10
1185 AX Amstelveen

020 - 545 04 26

http://www.werkenbijtechnischeunie.nl

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden

 

Volg ons op

©2018 traineeshipplaza.nl | Alle rechten voorbehouden.