Traineeship Business Control bij StudiJob

Traineeship
Amsterdam
Bedrijf: StudiJob
Sluit: 06-09-2018

Traineeship Business Control Universiteit van Amsterdam, de Hogeschool van Amsterdam en het Academisch Medisch Centrum Amsterdam 

Na jarenlang hard studeren is het eindelijk zover! Je bent afgestudeerd en verlaat de vertrouwde omgeving van de universiteit. Of toch niet?

Voor de Universiteit van Amsterdam, de Hogeschool van Amsterdam en het Academisch Medisch Centrum Amsterdam is StudiJob doorlopend op zoek naar talentvolle:


Trainees Business Control ( 38u p/w )

Jouw dagelijkse werkzaamheden verricht je op 1 van de financiële afdelingen van de verschillende divisies van het AMC en de faculteiten of stafdiensten van de onderwijsinstellingen.

Daarnaast werk je onder meer zelfstandig aan diverse projectopdrachten binnen één van de drie instellingen.
Een belangrijk onderdeel van dit trainingsprogramma is de focus op jouw persoonlijke ontwikkeling. In dit traject zal de nadruk liggen op de ontwikkeling van jouw competenties en vaardigheden. Idee hierachter is dat je de opgedane kennis in de praktijk gaat toepassen in jouw dagelijkse leven op zowel professioneel als persoonlijk niveau.

De inhoud van het volledige trainingsprogramma is afhankelijk van je vooropleiding en de opdrachten waarmee je op dat moment bezig bent.

Vakinhoudelijk
Gedurende het 3-jarige traject voer je werkzaamheden uit langs de lijn van analyseren, ontwerpen en besturen. In deze 3 jaar krijg je een kijkje in de keuken bij ieder van deze drie instellingen.
Vakinhoudelijk kom je in ieder geval in aanraking met accounting, financiële rapportages, budgetteren, contractactiviteiten en managementinformatie. Daarnaast verwerf je competenties op het gebied van managementadvisering en managementcontrol. In jaar 1 zal vooral een beroep worden gedaan op je analytische vaardigheden.

Werkzaamheden als Trainee Business Control

Voorbeelden van werkzaamheden en de eerder genoemde projecten zijn:

  • Hoeveel geld besteden we voor bepaalde patiëntengroepen aan lab- en radiologie aanvragen? Kunnen en willen we dat verlagen?
  • Welke kosten worden gemaakt bij het geven van onderwijs? Hoe beïnvloedt het aantal studenten deze kosten?
  • Hoe maak je een begroting voor een divisie / faculteit? Waar zitten de risico’s en hoe zorg je voor een goede monitoring tijdens het jaar?
  • Welke stuurinformatie hebben de mensen in de organisatie nodig? Hoe kan jij hieraan bijdragen?

Profiel Trainee Business Control

Voor dit traineeship zijn wij op zoek naar enthousiaste, afgestudeerde WO’ers met ambitie op het gebied van Financieel Management & Control. Affiniteit met werk in de publieke sector is van belang, met name onderwijs en zorg. Om in aanmerking te kunnen komen voor een plek in dit traineeship dien je een relevante masteropleiding te hebben gevolgd in de richting van:

  • Accountancy & Control (MSc);
  • Business Economics (MSc).

Wat bieden we jou?

Wij vragen veel én daar staat uiteraard wat tegenover. Zo biedt dit traineeship een 3-jarig contract bij aanvang. Jouw salaris zal conform de CAO voor Universiteiten worden bepaald en dit salaris evolueert zich verder gedurende jouw trainingstraject. Het salaris zal maximaal uitkomen op €3369,-

Verder bieden we jou de mogelijkheid tot het volgen van trainingen en workshop die aansluiten bij jouw specifieke behoefte en wensen op een bepaald moment. In overleg met jouw personal coach en begeleider op de vloer wordt er een opmaat programma samengesteld.

Heb je maximaal twee jaar werkervaring, een relevante studie afgerond en heb je de ambitie om werken en leren te combineren? Stuur dan zo spoedig mogelijk je cv en motivatiebrief naar Milan Bilík via: Milan@studijob.nl Voor vragen kun je contact opnemen via 020-535 34 61.

 

Medewerkers aan het woord

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

StudiJob

Milan Bilik
Accountmanager Onderwijs

Sarphatistraat 131A
1018 GD Amsterdam

020-535 34 61
Milan@studijob.nl
www.studijob.nl

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden