Loading...

Bezig met laden...

Traineeship voor AFAS application expert bij SmallSteps

Traineeship
Hengelo
Bedrijf: SmallSteps
Sluit: Geen sluitingsdatum (doorlopend)

Traineeship voor AFAS application expert

Fulltime | Hengelo

Heb je net je WO studie afgerond? Erken je de charme van de Twentse regio en heb je geen zin om je tijd te verdoen in de file richting het Westen? Zoek je een leuke baan, maar weet je nog niet precies wat je wilt gaan doen? Misschien heb je niet direct iets met software, maar heb je wel affiniteit met procesmatig denken en organisaties efficiënter maken door te digitaliseren en te robotiseren. Ja?! Dan is een traineeship tot Afas application expert misschien iets voor jou! Lees vooral verder!

Wie zijn wij?

Kinderen stap voor stap hun talenten laten ontdekken. Dat is onze belangrijkste drijfveer (eigenlijk net als wat we jou willen bieden). Daarom werken we elke dag aan de beste zorg en de juiste uitdaging voor ieder kind. Dit doen we samen met ouders, de lokale gemeenschap, partners en experts. Van Zeeland tot Groningen en van Enschede tot Amsterdam. Met zo’n 3.500 medewerkers, verdeeld over 150 kinderdagverblijven, 30 peuterspeelzalen en 170 buitenschoolse opvanglocaties. Daarmee is Smallsteps een van de grootste kinderopvangorganisaties in Nederland. Toch heeft elke Smallsteps-locatie een eigen karakter, passend bij de buurt of wijk.

Kinderopvang? Tja, misschien niet de eerste branche waar je gelijk aan denkt na je studie, maar wel dynamisch. Afgeblust met een actieve buy and build strategy van onze aandeelhouders weten we 100% zeker dat je uitdaging genoeg hebt.

Ons servicekantoor en Afas

Op het servicekantoor in Hengelo werken ongeveer 80 collega’s, verdeeld over 4 teams, waar ICT er één van is. Samen zorgen we ervoor dat de collega’s in het land zich zo goed mogelijk digitaal ondersteund voelen. Afas speelt daarin een belangrijke rol. De sfeer op kantoor Hengelo kan je het beste beschrijven als informeel, nuchter en gezellig met een gezonde werkmentaliteit.

We gebruiken Afas op de afdeling Finance, HR administratie, Salarisadministratie en voor een aantal andere workflows. Kortom, het is één van onze belangrijkste applicaties. En die moet goed en steeds beter werken. Je krijgt alle ruimte om je kwaliteiten op het gebied van optimalisatie en vernieuwing te ontwikkelen. We kunnen van alles over Afas vertellen, maar daar doen we deze applicatie hoe dan ook mee tekort. Je kunt beter zelf even kijken op https://www.afas.nl/ en je eigen beeld vormen.  Jouw collega’s uit het ICT-team ontvangen je in ieder geval met open armen en ondersteunen je tijdens je traineeship (en uiteraard ook daarna).

Traineeship. Wat ga je doen?

En hoe ziet dat traineeship er dan uit? Dat zal je je vast afvragen. Kort maar krachtig: op maat voor jou gemaakt, samen met Afas ontwikkeld. Je werkt deels op het servicekantoor in Hengelo, maar ook 8 weken lang 3 dagen in de week op het kantoor van Afas. Zo weten we zeker dat je Afas van binnen en buiten leert kennen. En dat is ook de bedoeling. In een notendop ziet het traineeship er als volgt uit:

 • Je gaat in de Smallsteps omgeving aan de slag met een bedrijfsspecifieke case;
 • Wekelijks krijgt jouw groep de beschikking over een Afas consultant voor inrichtingsvragen;
 • Je krijgt toegang tot alle reguliere Afas cursussen voor zelfstudie;
 • Je volgt AFAS inspiratiesessies om te zien wat er allemaal mogelijk is;
 • Je leert presenteren en om te gaan met weerstand;
 • Actieve begeleiding door ervaren AFAS-medewerkers;
 • Ruimte voor vervolgcursussen.

Wat maakt jou succesvol?

Dit traineeship vraagt om een ondernemende houding, flexibiliteit, doorzettings-vermogen en een gezonde dosis Twentse nuchterheid. Verder breng je mee:

 • Een afgeronde WO opleiding;
 • Een vlotte persoonlijkheid, communicatief vaardig en analytisch vermogen;
 • Een ‘hard werken’ mentaliteit, maar wel met plezier en een glimlach.

Waar kun je op rekenen?

Jij haalt het beste uit ons Afas systeem én uit jezelf. Vandaar dat wij jou graag de mogelijkheid willen geven om door te groeien tot een volwaardig Afas application expert, volledig gefaciliteerd en gefinancierd door ons. Verder bieden we jou:

 • een startsalaris van € 2.500 volgens de cao Kinderopvang (schaal 8) op basis van een 36-urige werkweek;
 • een dienstverband van 36 uur per week;
 • reiskostenvergoeding, een pensioenregeling en een aanvulling op je zorgverzekering;
 • flexibele werktijden, afgestemd op jouw wensen;
 • 210 verlofuren op basis van 36 uur per week;
 • Een laptop en een mobiele telefoon.

Iets voor jou?

Hebben wij je aandacht getrokken? Claim dan snel jouw bureau. Wacht niet langer en solliciteer door je motivatie en cv te uploaden.

We willen graag een goed beeld krijgen van wie jij bent en waarom je juist bij ons solliciteert. Maak je motivatie dus persoonlijk! We zijn benieuwd naar de volgende punten: Wat staat niet in je cv maar moeten we echt van je weten? Waarom zou juist jij dit traineeship moeten volgen? Waar word je gelukkig van?   

Heb je vragen over deze vacature? Stel ze dan aan onze recruiters Raiesa Lala 06-29 18 21 44 of DJ Driessen 06-15 40 39 71. Heb je inhoudelijke vragen over deze functie? Dan kun je die stellen aan Marieke Bokkinga, directeur SSC, via 06-30 42 35 84.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Traineeship, WO, kinderopvang, procesmatig denken, ICT, AFAS Application, presentatie skills, expertise, professional. 

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

SmallSteps

Raiesa Lala DJ Driessen
Recruiters

Demmersweg 76
7556 BN Hengelo

06-29 18 21 44 / 06-15 40 39 71
https://werkenbijsmallsteps.nl/

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden