Traineeship (2jr) bij Samskip

Traineeship
Rotterdam
Bedrijf: Samskip
Sluit: 16-12-2017

Traineeship Samskip (2jr)

Geef je carrière een vliegende start! Tijdens ons tweejarig traineeship ontwikkel jij jezelf in de logistieke sector en krijg je de kans om door te groeien naar een Samskip professional.

Ons traineeship

Als trainee bij Samskip stomen wij je klaar voor een internationale carrière binnen ons bedrijf. Wij maken hierbij gebruik van jobrotatie; tijdens het tweejarig traineeprogramma vervul je twee gevarieerde functies, afhankelijk van waar je interesses en vaardigheden liggen. Op deze manier leer je de kneepjes van het vak kennen, krijg je de juiste zakelijke instelling en ontwikkel jij jezelf in alle vaardigheden die nodig zijn om bestaande processen te verbeteren en efficiënter en effectiever te maken. Zo kun je bijvoorbeeld onderzoek doen naar het implementeren van nieuwe wetgeving en het vormgeven van interne processen. Is jouw advies goed, dan wordt het ook daadwerkelijk geïmplementeerd.

Waarom trainee worden bij Samskip?

Samskip is een open-minded organisatie die als doel heeft om te groeien. Je werkt binnen een ambitieuze, dynamische en professionele omgeving, waarbij team spirit voorop staat. Onze Open Door Policy draagt bij aan een informele werksfeer.

Je maakt kennis met verschillende bedrijfsactiviteiten: van regelgeving en dienstverlening tot verschillende managementstijlen. Je bouwt een waardevol netwerk op, ontdekt wat jouw capaciteiten zijn en welke plek/functie het best bij jou past. Je doet werkervaring op in uitdagende projecten en krijgt professionele (externe) trainingen, maar ook ontvang je feedback over je prestaties en gedrag van professionals. Stimulans is bij Samskip belangrijk; dit uit zich in het mentoren, coachen én evalueren van onze trainees.

“Vanaf dag één kreeg ik veel verantwoordelijkheid: ik heb volop kansen gekregen om zelf dingen uit te zoeken en te leren. In mijn eerste functie als Trade Analyst, heb ik veel contact gehad met buitenlandse kantoren. Hier heb ik kennisgemaakt met nieuwe culturen, iets wat bijdroeg aan mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ik heb de business leren kennen met al haar belangen door mijn contact met VSA partners en leveranciers. Geen dag is hetzelfde, waardoor ik elke dag de kans krijg creatieve oplossingen te bieden. Een saai moment? Dat is er niet!” - Elly Overdiek – Logistics Trainee

Ben jij de toegewijde Young Professional die we zoeken?

Als trainee bij Samskip houd je van nieuwe uitdagingen. Je werkt samen met collega’s om het beste resultaat te verkrijgen en weet daarbij je commerciële en sterke communicatieve vaardigheden effectief in te zetten. Als onderdeel van een team wil je niet alleen het beste uit jezelf halen, maar ook uit anderen.

Daarnaast:

  • heb je affiniteit met logistiek en economische vraagstukken;
  • beschik je over een afgeronde hbo- of wo-opleiding, of ben je nog aan het studeren;
  • ben je ambitieus, leergierig en ambieer je een internationale carrière;
  • sta je stevig in je schoenen, bezit je doorzettingsvermogen en is flexibel zijn onderdeel van je DNA.

Dit bieden wij jou

Bij Samskip geven we je een hoge mate van verantwoordelijkheid. Elke dag brengt iets nieuws, elke dag is een uitdaging. De wereld is jouw playground: waar je ’s ochtends overleg hebt met Chinese collega’s, communiceer je ’s middags met klanten uit de USA en collega’s uit Brazilië.

Ga je aan de slag als trainee bij Samskip, dan hoort daar het volgende bij:

  • Een marktconform salaris, inclusief vakantiegeld en een dertiende maand
  • 28 vakantiedagen
  • Een pensioenvoorziening
  • Een tegemoetkoming in woon-werkverkeer

Reageren op de vacature

Wil jij samen met ons de wereld en ons bedrijf duurzaam en winstgevend maken? Laat zien wat jij in huis hebt en upload jouw cv en motivatie via onze 'Solliciteren' button. We popelen om je te ontmoeten!

Over Samskip

Samskip is een transportbedrijf dat wereldwijd transport en transportgerelateerde services biedt over land, zee, spoor en via de lucht. Wij richten ons in het bijzonder op kostenefficiënt, duurzaam en milieuvriendelijk vervoer. Met een omzet van meer dan 632 miljoen euro is Samskip één van de grootste transportbedrijven binnen Europa, met kantoren in 24 landen in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Azië en Australië en ongeveer 1520 werknemers in totaal.

Keywords: Vacature, Fulltime, Rotterdam, Trainee, Starter, Logistics.

Werken bij Samskip

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Samskip

afdeling Personeelszaken
Recruiter

Waalhaven Oostzijde 81
3087BM Rotterdamwww.werkenbijsamskip.nl

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden

 

Volg ons op

©2017 traineeshipplaza.nl | Alle rechten voorbehouden.