Management Traineeship bij RTL

Traineeship
Hilversum
Bedrijf: RTL
Sluit: 14-05-2017

Management Trainee bij RTL

Wil jij jouw carrière in de media aftrappen bij een bedrijf dat topspeler is in deze branche? Lees dan even door! Het is onze ambitie om voorop te lopen in een sector die in transformatie is en uitdagender dan ooit. Technologische ontwikkelingen en veranderend kijkgedrag dagen ons voortdurend uit om gedurfde beslissingen te nemen en innovatief te zijn. We maken dagelijks het verschil door nieuwe en internationale ontwikkelingen in de branche door te vertalen naar de Nederlandse consument. En dat doen we door onmisbare verhalen te vertellen die we op elk denkbaar platform beschikbaar stellen voor iedere Nederlander.

Heb je vuur in je donder, ben je altijd al nieuwsgierig geweest naar hoe het er aan toe gaat in de (digitale) media en wil je onderdeel uitmaken van een dynamische omgeving waar consumentenmarketing, consumer intelligence, tech en contentcreatie samenkomen? Ben je creatief, zakelijk, commercieel, wil je performen en tegelijkertijd aan je ontwikkeling werken? Solliciteer dan nu voor de functie van Management Trainee bij RTL.

Wat ga je doen?

Tijdens het Traineeship ga je gedurende 1,5 jaar aan de slag met uiteenlopende (strategische) projecten op drie verschillende afdelingen. Tijdens deze projecten werk je samen met verschillende disciplines en jouw performance heeft een directe impact op het bedrijf.
We geven je de ruimte om initiatief te tonen en de vrijheid om je kritisch op te stellen. Je moet in staat zijn om met veel verschillende stakeholders samen te werken en een goede balans weten te vinden tussen je project gerelateerde- en persoonlijke doelstellingen. Je staat open voor feedback en gebruikt dat voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Het RTL Traineeship biedt ruimte voor ondernemerschap in een uitdagende omgeving die geen dag hetzelfde is.  

Wat heb je gedaan tot nu toe en waar ben je goed in?

  • Max. 1 jaar geleden één of meerdere universitaire opleiding(en) afgerond met excellente studieresultaten. Voorkeursrichtingen, maar niet uitsluitend: (Bedrijfs) Economie, (Technische) Bedrijfskunde, Technische of New Media & Business gerelateerde studie
  • Je hebt bestuurlijke- en/of organisatorische ervaring
  • Je hebt aantoonbare passie voor digitale media, consumentenmarketing, strategie en innovatie en kunt deze goed verwoorden
  • Je kunt vlot en effectief contacten leggen en onderhouden, je bent een teamplayer. Je communiceert helder en gemakkelijk op alle niveaus
  • Je bezit sterke analytische, conceptuele en creatieve vaardigheden en bent in staat om complexe problemen op te lossen en nieuwe denkrichtingen aan te dragen
  • Je bent in staat om zelfstandig te werken en neemt verantwoordelijkheid en initiatief
  • Je bent resultaatgericht, gedreven, in staat tot zelfreflectie en streeft voortdurend naar verbetering van je eigen gedrag
  • Je kunt goed luisteren, durft vragen te stellen en geeft opbouwende feedback.

Hier ga je werken:

Als innovatieve lokale mediapartij bouwt RTL aan een portfolio met sterke lokale merken, nieuwe producten, diensten en content om zowel op TV als in het digitale medialandschap
het verschil te blijven maken voor de Nederlandse consument en de adverteerder.
Het consumentengedrag en de technologische ontwikkelingen zijn de belangrijkste drijfveren voor verandering in de (internationale) mediasector. De mediaconsumptie verandert hierdoor drastisch en nieuwe, vaak globale, spelers doen hun intrede in de markt. RTL speelt daarop in door proactief nieuwe producten en diensten te ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan de doorontwikkeling van RTL’s verdienmodellen en video-on-demand diensten, maar ook aan het opzetten van verbeterprojecten en nieuwe initiatieven binnen de organisatie.

Nieuwsgierig geworden en is deze stap jou op het lijf geschreven?

Reageer dan snel via de ‘solliciteer’ knop!
We vragen je een motivatiebrief en curriculum vitae toe te sturen ten behoeve van de eerste selectie.
Solliciteren kan vóór 14 mei a.s. via de ‘solliciteer’ knop.

Belangrijke informatie en data selectieprocedure
Je ontvangt binnen 7 dagen na je sollicitatie een reactie of je wordt uitgenodigd voor de volgende ronde; het insturen van een kort filmpje waarin je jezelf introduceert.
De 1e gesprekken vinden plaats op 22 en 23 mei waarna je geselecteerd kunt worden voor de selectiedag op 7 juni, een informatieve en interactieve dag waarin je samen met medesollicitanten de sfeer komt proeven bij RTL.

De laatste gesprekken vinden plaats tussen 12 en 16 juni en de startdatum van het Traineeship is 1 oktober.
Heb je nog vragen over deze functie dan kun je een mail sturen naar Traineeship@rtl.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst. Profielen en cv’s die ongevraagd door bureaus worden toegezonden, zullen behandeld worden als directe sollicitaties van de kandidaat.

 

Werken bij RTL

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

RTL

Hetty Birkhoff
Senior HR Adviseur

Barend en Van Dorpweg 2
1217 WP Hilversum

035-6718747
Traineeship@rtl.nl
www.werkenbijrtl.nl

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden

 

Volg ons op

©2018 traineeshipplaza.nl | Alle rechten voorbehouden.