Traineeship Project & Procesmanagement bij Rijk Zwaan

Traineeship
De Lier
Bedrijf: Rijk Zwaan
Sluit: 20-09-2017

Traineeship Project & Procesmanagement Rijk Zwaan

Ben jij afgestudeerd of heb je max.3 jaar werkervaring? Ben je op zoek naar een uitdagende baan met veel afwisseling en een uitgebreid opleidingsprogramma? Wil je de projectleiding op je nemen in een internationaal bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het Young Professionals Programma

Bij Rijk Zwaan zijn we op zoek naar ambitieuze, proactieve starters die zich in een van onze traineeships willen ontwikkelen. Je kunt solliciteren op het traineeship project & procesmanagement, supply chain, marketing of R&D. Vanuit de inhoud leer je Rijk Zwaan en de verschillende disciplines van ons veredelingsbedrijf goed kennen. Nadat je je eerste functie 3 jaar hebt vervuld ga je, afhankelijk van je ontwikkeling en ervaring, een volgende functie vervullen. Gedurende het traject bepaal jij samen met de HR Adviseur je eigen ontwikkelpad. We kijken hierbij met name naar waar jij goed in bent en hoe je de grootste toegevoegde waarde aan Rijk Zwaan kunt geven, en sluiten daarop aan. Je kunt bijvoorbeeld doorgroeien tot leidinggevende of projectmanager. Bij Rijk Zwaan vinden we het belangrijk dat het een functie is die goed bij jou past.

Het traineeship Project & Procesmanagement

Als Project & Procesmanagement trainee zal je starten als project specialist of projectleider binnen accountmanagement, supply chain of applied laboratories. Je structureert en optimaliseert bestaande processen en neemt intensief deel of geeft leiding aan projecten. Je weet met analyses de inzichten goed weer te geven en bent verantwoordelijk voor de implementatie van bijvoorbeeld nieuwe werkprocessen. Binnen dit traineeship heb je contact met veel verschillende afdelingen waarbij je alle wensen en aandachtspunten bij elkaar brengt.

Wie zoeken wij?

Je houdt van coördineren en projectmatig werken. Je bent overtuigend in je communicatie, klantgericht en hebt een hands-on mentaliteit. Je vindt het leuk om je te focussen op verbeterprocessen voor de lange termijn en hebt een flexibele instelling en ondernemers mentaliteit. Je bent een aanpakker en helpt de afdelingen met innovatie.

Daarnaast staat het volgende op je CV:

  • Een vlot afgeronde HBO of WO opleiding, bijvoorbeeld Bedrijfskunde, Agribusiness, Technische bestuurskunde of Supply Chain
  • Naast je studie heb je je organisatietalent laten zien in een bestuursfunctie, je hebt al wat van de wereld gezien en uit je activiteiten blijkt dat je niet bang bent om nieuwe dingen te ontdekken
  • Je spreekt goed Nederlands en Engels

Wat kun je van ons verwachten?

We investeren graag in onze young professionals, dus ook in jouw persoonlijke ontwikkeling en opleiding! Naast een leuke samenwerking met collega’s van verschillende afdelingen en landen, bieden wij jou graag:

  • Direct een vast contract
  • Diverse opleidingsmogelijkheden en cursussen via onze eigen Rijk Zwaan Academy en een deelname aan het Young Professionals programma
  • De ruimte om te ondernemen en jezelf te ontwikkelen

Enthousiast geworden?

Stuur je CV en motivatiebrief snel op via de 'Solliciteer' button. Je kunt je motivatie richten aan Madelon Vos (HR Advisor). Voor vragen kun je contact opnemen met Angela van der Maarel (Recruiter) door een mail te sturen naar recruiter@rijkzwaan.nl.

Procedure

Als je CV en motivatie voldoende aansluiten bij het profiel, nodigen we graag uit voor een gesprek. In dit eerste gesprek kijken we of je voldoet aan het niveau en gedrevenheid die wij verwachten van onze Young Professionals. Is dit gesprek positief, dan nodigen we je uit voor het vervolggesprek met de leidinggevende van de afdeling waar jouw achtergrond het beste aansluit. Wederzijdse kennismaking vinden we erg belangrijk, daarom volgt er dan nog minimaal 1 gesprek zodat je met verschillende mensen binnen de afdeling kennis maakt. De laatste stap van het sollicitatieproces bestaat uit een arbeidsvoorwaardengesprek en assessment bij een extern bureau. Bij een positief advies verwelkomen we je graag bij Rijk Zwaan!

Rijk Zwaan: jouw nieuwe werkgever?

In De Lier, in het Westland, ligt het hoofdkantoor van Rijk Zwaan. Een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur. Rijk Zwaan staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers over de hele wereld. We richten ons op de lange termijn en bieden daarom direct een vast contract bij indiensttreding.

We kunnen en willen vanuit onze positie een bijdrage leveren aan het welzijn en de gezondheid van mensen over heel de wereld. Het draait bij ons iedere dag weer om groei. De groei van een natuurlijk product, dat we wereldwijd exporteren. De groei van ons bedrijf, waar nu circa 2800 mensen werken in meer dan 30 landen. En vooral de groei van onze medewerkers. Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om te ondernemen en je zelf te ontwikkelen. Samen met collega’s streven naar het beste en lekkerste uit de natuur. Elkaar aanvullen, helpen en inspireren. Zo willen we samen blijven werken aan een gezonde toekomst.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Keywords: Vacature, Fulltime, De Lier, Traineeship, Bedrijfskunde, Agribusiness, Technische bestuurskunde, Supply Chain

Werken bij Rijk Zwaan

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Rijk Zwaan

Madelon Vos
HR Advisor

Burgemeester Crezeelaan 40
2678 KX De Lier

0174-532300
recruiter@rijkzwaan.nl
www.werkenbijrijkzwaan.nl

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden

 

Volg ons op

©2017 traineeshipplaza.nl | Alle rechten voorbehouden.