Traineeship Project & Procesmanagement bij Rijk Zwaan

Traineeship
De Lier
Bedrijf: Rijk Zwaan
Sluit: 13-04-2018

Traineeship Project en Procesmanagement

Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je de regie krijgt over je eigen carrière, met de juiste begeleiding? Zie jij het als een uitdaging om de projectleiding op je te nemen bij een bedrijf wat behoort tot de top 5 spelers in de wereldwijde markt voor groentezaden? Het Traineeship Project & Procesmanagement biedt je alle kansen! 

Het Traineeship Project en Procesmanagement bij Rijk Zwaan

Bij Rijk Zwaan zijn we op zoek naar ambitieuze, proactieve starters die zich verder willen ontwikkelen als Proces- en Project Manager. In deze rol binnen Rijk Zwaan begint jouw carrière als Project Specialist of Projectleider bij een van de volgende afdelingen:

 • Accountmanagement
 • Supply Chain
 • Applied Laboratories

In grote lijnen ben jij verantwoordelijk voor het structureren en optimaliseren van bestaande processen en neem je actief deel of geef je leiding aan projecten. Met behulp van analyses weet jij de inzichten goed weer te geven, maar ben je ook verantwoordelijk voor de implementatie van bijvoorbeeld nieuwe werkprocessen. Tijdens dit Traineeship leer je de verschillende afdelingen goed kennen omdat je alle wensen en aandachtspunten bij elkaar brengt. Staat het opdoen van internationale werkervaring hoog op je bucketlist?! Dan zit je helemaal goed bij Rijk Zwaan! Ambitie en gedrevenheid worden bij ons zeer gewaardeerd, een internationale carrière of werken in het buitenland is dan ook zeker een van de opties.

Jezelf verder ontwikkelen als Professional bij Rijk Zwaan

Na drie jaar werkzaam te zijn geweest als Trainee, waarbij je vanuit de inhoud Rijk Zwaan en de verschillende disciplines van ons veredelingsbedrijf echt goed hebt leren kennen, ga je afhankelijk van je ontwikkeling en opgedane ervaring aan de slag in een next step. Je kunt doorgroeien naar een leidinggevende rol of als Project Manager. Gedurende het Traineeship bepaal jij samen met de HR Adviseur je eigen ontwikkelpad en geef je vorm aan je eigen carrière. Samen met jou kijken wij waar je goed in bent en hoe je van toegevoegde waarde kunt zijn voor Rijk Zwaan. Bij Rijk Zwaan vinden wij het belangrijk dat dit een functie is die goed bij jou en je talenten past.

Wat kun je van ons verwachten?

Naast het investeren in onze medewerkers, door persoonlijke ontwikkeling en opleidingen centraal te stellen, investeren wij 30% van de omzet in ontwikkeling en onderzoek. Werk je bij Rijk Zwaan, dan merk je aan alles dat innovatie en ontwikkeling belangrijk voor ons zijn. Naast een leuke samenwerking met je collega’s van verschillende afdelingen en landen, bieden wij jou een mooi arbeidsvoorwaarden pakket:

 • Direct een vast contract
 • Verschillende opleidingsmogelijkheden en cursussen via de Rijk Zwaan Academy
 • Deelname aan het Young Professional Programma,
 • Alle ruimte om te ondernemen en jezelf te ontwikkelen

Wat maakt jou de perfecte match?

Coördineren, projectmatig werken in combinatie met een hands-on mentaliteit omschrijven jouw talenten het beste. Overtuigend communiceren naar anderen en volledige focus op verbeterprocessen vind jij leuk en geven je energie. Daarnaast komen wij graag met je in contact als je:

 • in het bezit bent van een HBO of WO diploma, bijvoorbeeld richting Bedrijfskunde, Business Information Management, Strategic Management, (Commerciële) Economie, Technische bestuurskunde, Supply Chain Management, Agribusiness etc.
 • net als ons, wilt blijven innoveren en ontwikkelen
 • beschikt over organisatietalent (bij voorkeur aantoonbaar met bijvoorbeeld bestuursactiviteiten)
 • al iets van de wereld hebt gezien en wilt blijven ontdekken
 • vaardig bent met de Nederlandse en Engelse taal

Over jouw toekomstig werkgever Rijk Zwaan

Elkaar aanvullen, helpen, innoveren en inspireren dat is werken bij Rijk Zwaan. Zo willen wij samen blijven werken aan een gezonde toekomst. Wij zijn een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur, waar groenterassen worden ontwikkeld en zaden aan telers over de hele wereld worden verkocht. Vooral de groei van onze medewerkers staat hoog in het vaandel. Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om te ondernemen en je zelf te ontwikkelen
Vanuit onze positie leveren wij een mooie bedrage aan het welzijn en de gezondheid van mensen over de hele wereld. Inmiddels doen wij dit samen met 2800 gedreven medewerkers in meer dan 30 landen.

Enthousiast geworden?

Leuk! Verstuur je cv en motivatiebrief vandaag nog. Jouw motivatie kun je richten aan Angela van der Maarel (Recruiter). Heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen door een mail te sturen naar recruiter@rijkzwaan.nl

 • De sollicitatieprocedure bestaat uit verschillende onderdelen
 • Kennismaking op Young Professionals inhousedag
 • Het vervolggesprek met de leidinggevende van de afdeling
 • Minimaal 1 gesprek met verschillende mensen binnen de afdeling
 • Arbeidsvoorwaardengesprek en assessment bij een extern bureau.
 • Hired!

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Keywords: Vacature, Traineeship, Fulltime, Zuid-Holland, De Lier, Projectmanagement, Procesmanagement, Projectspecialist, Projectleider

Werken bij Rijk Zwaan

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Rijk Zwaan

Angela van der Maarel
HR Advisor

Burgemeester Crezeelaan 40
2678 KX De Lier

017-4532300
recruiter@rijkzwaan.nl
www.werkenbijrijkzwaan.nl

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden

 

Volg ons op

©2018 traineeshipplaza.nl | Alle rechten voorbehouden.