Management Traineeship bij Randstad Groep Nederland

Traineeship
Diemen
Sluit: Geen sluitingsdatum (doorlopend)

Management traineeship Randstad

Commercieel, ambitieus en visionair

Wil jij in de toekomst tot de top van een grote multinational behoren? Als management trainee van Randstad draait het om jouw commercialiteit en leiderschap. Doel is jou na tweeëneenhalf jaar op een senior of managementpositie te plaatsen, waarna je binnen vijf tot zeven jaar een zware managementpositie bekleedt. Je doorloopt als management trainee een gefaseerd programma waarbij we veel in jouw ontwikkeling investeren. Jouw ambitie en visie moeten ons uiteindelijk leiden door de turbulente ontwikkelingen die de wereld van mens en werk doormaakt.

Het traject

Fase 1 
Je leert de corebusiness van Randstad kennen. Samen met collega’s bewerk je een gedeelte van de markt. Je hebt onder andere te maken met klanten en flexwerkers. Dat betekent dat je accountmanager en people manager in één bent. Dit vereist ondernemerschap, omdat de business binnengehaald moet worden. Op het eerste gezicht misschien een pragmatische rol, maar als je verder kijkt gaat het vooral om het managen van alle processen. Je runt als het ware je eigen toko met je eigen te behalen omzet! Natuurlijk word je hierin begeleid door je manager en een mentor.

Fase 2
In deze fase van je traineeship pak je een meer overstijgende rol in onze corebusiness en ga je naast je werk assignments doen. Het kan zijn dat je als consultant in een bepaalde regio werkt en een voortrekkersrol op het gebied van sales gaat vervullen. Of dat je verantwoordelijk wordt voor het werkresultaat van een aantal collega’s of afdelingen. Het is ook mogelijk dat je jouw regiodirecteur helpt met een strategisch vraagstuk. Kortom, als management trainee doorloop je een individueel traineeship waarbij jij in de lead bent als het om jouw carrièrepad gaat.

Denktank
In ‘de denktank’ houd je je bezig met strategische vraagstukken. De directie is nauw betrokken en je moet hen meekrijgen in jouw ideeën. De denktank vindt elke week gedurende een volledige dag plaats en besteedt daarnaast ook veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling: trainees geven elkaar continu feedback en worden hierin begeleid door een coach. In de denktank ontwikkel je jouw visie op Randstad en jezelf.

En dan? 
Na je traineeship kun je bijvoorbeeld aan de slag als manager bij het uitzendbureau, als key accountmanager van een van onze grote klanten, als consultant bij onze proposities HRS of Professionals of als stafspecialist op ons hoofdkantoor. Als je je tijdens het traineeship naar verwachting ontwikkelt, stroom je door naar het reguliere Management Development Programma van Randstad. Je bekleedt dan, als het goed blijft gaan, binnen vijf tot zeven jaar een zware managementpositie. Tijdens het gehele traject word je intensief begeleid door een coach en word je geholpen om een visie op de organisatie te ontwikkelen.

Wij bieden
Een inspirerende werkomgeving en –sfeer waarin jij samen met gedreven en betrokken collega’s dagelijks het verschil maakt. Om te zorgen dat je het beste uit jezelf kunt halen, ondersteunen we jouw ontwikkeling met een uitgebreid opleidingsaanbod aan de Randstad Academie. Ook externe opleidingen behoren tot de mogelijkheden. Onze jonge en ondernemende cultuur wordt gekenmerkt door een sterke klantgerichtheid, kwaliteitsgerichtheid, drive, openheid en daadkracht. Je krijgt daardoor gelijk veel verantwoordelijkheid. We bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden: een startsalaris van 30.000 euro per jaar, een bonus, 8,5% vakantiegeld, 25 vakantiedagen, een ruim Benefit-budget, een mobiele telefoon en een auto van de zaak. Als trainee ontvang je gelijk een contract voor onbepaalde tijd. Binnen het 2,5 jaar durend traineeship zet je snel een aantal stappen. 

Ben jij onze nieuwe management trainee? 
Beantwoord jij alle onderstaande stellingen met een ‘ja’? Dan nodigen we je graag uit te solliciteren voor ons management traineeship!

Ik:

 • ben (bijna) afgestudeerd op wo master niveau en heb een bovengemiddeld academisch denkniveau
 • ben commercieel en heb commerciële ervaring opgedaan in een bijbaan, commissie of bestuur
 • ben een leider en heb leidinggevende ervaring opgedaan in een bijbaan, commissie of bestuur
 • ben zelfreflectief: ik heb inzicht in mijn sterke en minder sterke kanten en ben veerkrachtig
 • ambieer een hogere managementfunctie
 • kan een visie op langere termijn ontwikkelen
 • ben resultaatgericht
 • ben operationeel slagvaardig
 • ben geïnteresseerd in de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt
 • ben erg ondernemend en heb naast mijn studie veel commissie- en bestuurservaring opgedaan
 • wil werken voor één van de beste werkgevers van Nederland

Solliciteren?

 1. Je klikt op de link onderaan deze pagina en uploadt daar je cv en motivatie.
 2. Je maakt een online assessment. Je begint met een capaciteitentest. Scoor je bovengemiddeld ten opzichte van de WO-norm, dan word je uitgenodigd voor het tweede deel van ons online assessment. Je beantwoordt hierin twee vragen in een online videopitch en maakt een competentievragenlijst. 
 3. Je wordt uitgenodigd voor de selectiedag. Tijdens de selectiedag voer je een gesprek met een HR specialist of HR manager.
 4. Je wordt uitgenodigd voor een extern assessment, dit duurt een hele dag.
 5. Je voert een eindgesprek op directieniveau. Aangenomen? Dan volgt een aanbod met een contract voor onbepaalde tijd.

Nb. Elke ronde betreft een ‘go or no go’. Solliciteren kan altijd. We hebben verschillende selectierondes per jaar.

De start van het traineeship mag uiterlijk drie maanden na het aanbod zijn. Dit zal altijd in overleg gaan.

Eerstvolgende deadlines

Solliciteren voor: maandag 13 november 2017
Selectiedag: dinsdag 5 december
Extern assessment: dinsdag 12 december
Directiegesprek: in januari

Solliciteren voor: maandag 8 januari 2018
Selectiedag: vrijdag 29 januari of donderdag 1 februari
Extern assessment: vrijdag 9 februari of donderdag 15 februari
Directiegesprek: in februari of maart

Solliciteren voor: maandag 21 mei 2018
Selectiedag: maandag 11 juni of donderdag 21 juni
Extern assessment: maandag 18 juni of vrijdag 29 juni
Directiegesprek: in juli

Solliciteren voor: maandag 10 september 2018
Selectiedag: maandag 1 oktober of vrijdag 5 oktober
Extern assessment: vrijdag 12 oktober of maandag 15 oktober
Directiegesprek: in oktober of november

Werken bij Randstad Groep Nederland

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Randstad Groep Nederland

Hélène Bevort
Campus Recruiter

Diemermere 25
1112TC Diemen

06 81 13 60 14
helene.bevort@randstadgroep.nl
www.werkenbijrandstad.nl

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden

 

Volg ons op

©2018 traineeshipplaza.nl | Alle rechten voorbehouden.