IT traineeship: Qquest TalentClass bij Qquest

Traineeship
Gouda
Bedrijf: Qquest
Sluit: Geen sluitingsdatum (doorlopend)

Vacature ICT Traineeship: Qquest TalentClass

Omschrijving

Ben jij analytisch sterk, ambitieus, enthousiast over ICT, betrokken en hardwerkend? Wil je daarnaast graag het maximale uit jezelf halen en doe je graag werk dat er toe doet? Vind je het leuk om met een jong, ambitieus bedrijf te werken aan de ICT diensten van de toekomst? Dan heeft Qquest het Traineeship dat jou voorbereid op een carrière in de ICT. Hierin krijg je twee maanden interne training waarna je de praktijk ingaat bij één van onze opdrachtgevers. Geen opleiding in de ICT? Geen probleem, wij nemen mensen aan vanuit alle studieachtergronden. Solliciteer nu en start al in november.

Het traject

Als Qquest TalentClasser word je in twee maanden klaargestoomd om met voldoende vertrouwen aan de slag te gaan bij één van onze opdrachtgevers. Tijdens deze twee maanden krijg je een opleiding in alle facetten van de ICT, namelijk ontwerpen, ontwikkelen (programmeren), testen en beheren. Ook ga je tijdens je opleiding al samen met jouw collega TalentClassers in een project werken om jullie eigen applicatie te bouwen. Zo komen theorie en praktijk samen om jou een goede basis te geven om te kunnen starten als ICT'er. Naast deze ICT vaardigheden zal er ook uitgebreide aandacht zijn voor jouw persoonlijke/professionele ontwikkeling. Samen bereidt dit je voor op een succesvolle start in een ICT startersfunctie bij één van onze opdrachtgevers! On the job ontwikkel jij je verder. Hierbij blijft Qquest jou gedurende het gehele traject ondersteunen met coaching, ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden.

Wij zoeken

 • Afgeronde HBO/WO opleiding (ongeacht studierichting!)
 • Sterke interesse in ICT
 • Sterk analytisch vermogen
 • Leergierige en ambitieuze instelling
 • Communicatief sterk
 • Vloeiende beheersing van de Nederlandse taal

Wij bieden

 • Baan garantie
 • Contract voor onbepaalde tijd
 • Marktconform startsalaris
 • Twee maanden betaalde training
 • Aantrekkelijke bonusregeling
 • Certificeringen
 • Zelfontwikkeling
 • Iedere dag een gezellige, gezamenlijke lunch!

Over Qquest

Al sinds de oprichting van ons bedrijf in 2004 is onze passie de software ontwikkelketen; van idee tot oké.

Dagelijks zijn we dan ook bezig met de nieuwste ontwikkelingen rondom requirements engineering, development, testen en beheer.

Wat ons daarbij drijft? Met de klant willen we graag IT innovaties naar een kwalitatief hoog en voorspelbaar niveau brengen. Om dat te bereiken zijn we als collega’s actief bezig met het vergroten en het delen van elkaars kennis. Wij helpen elkaar op allerlei manieren; met coaching, bij kennisavonden, via ons social platform Yammer, of gewoon even tussendoor bellen als we elkaar nodig hebben. Vanzelfsprekend past daar een open en transparante samenwerkingscultuur bij.

Meer weten of Solliciteren

Om de maand start er een TalentClass (maand: 01/ 03/ 05/ 07/ 09/ 11)

Bij een sollicitatie krijg je altijd vlot bericht of word je uitgenodigd voor een van de selectiedagen. Tijdens deze selectiedag maak je kennis met enkele Qquest'ers en willen wij jouw talenten en capaciteiten ontdekken. Dit wordt onder andere gedaan met een test. Heb je vragen, neem contact op met onze recruiter Ilse Blad-Visser via 06-50420801 of 0182-715270.

Voor het opslaan en verwerken van jouw gegevens hebben we uitdrukkelijke toestemming nodig. Graag vernemen wij bij je sollicitatie of wij jouw gegevens mogen opslaan ter verwerking van het sollicitatie proces en ter verwerking bij een eventuele indiensttreding?

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Qquest

Ilse Blad
Recruiter

Kampenringweg 45D
2803 PE Gouda

0650420801
i.blad@qquest.nl
www.qquest.nl

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden