Traineeship Informatiemanagement bij Public Support

Traineeship
Rotterdam
Sluit: Geen sluitingsdatum (doorlopend)

Traineeship informatiemanagement

locatie: Rotterdam

Wil je graag bij de overheid aan de slag, maar mis je net de springplank en de ervaring. Denk je alles te weten op het gebied van informatiemanagement maar wil je jezelf verder ontwikkelen, kies dan voor het traineeship informatiemanagement.

Wat houdt het in?

Het traineeship informatiemanagement is een uitgebalanceerd programma van 18 maanden waarin je 30 trainingen volgt op het gebied van persoonlijke ontwikkeling in combinatie met theoretische trainingen. Het betreft hier trainingen zoals gesprekstechnieken, intervisie, groepsdynamica, PMO en Prince 2. Je wordt door ons gedetacheerd binnen een overheidsinstanties waar je in eerste instantie aan de slag gaat als projectondersteuner. Het programma bestaat uit 6 fases waarin persoonlijke en professionele ontwikkeling centraal staat.

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt een HBO opleiding informatiekunde afgerond
  • 0 tot 2 jaar relevante werkervaring
  • Politieke interesse
  • Hands-on mentaliteit
  • Ondernemend
  • Goede netwerker
  • Bereid om jezelf persoonlijk en op professioneel gebied te ontwikkelen
  • Fulltime beschikbaar
  • Je hebt je rijbewijs B

Wat voor organisatie is Public Project Support?

Public Project Support is gespecialiseerd en de nummer 1 in het detacheren van projectondersteuners binnen de overheid. Onze specialiteit is werken met mensen en voor mensen. Wij hechten veel waarde aan persoonlijkheid. Daarom werken er alleen maar leuke en aardige mensen bij en voor Public Project Support.

Waarom wil je voor ons werken?

Je ontvangt een 2-jarig contract. We bieden je de mogelijkheid om je te ontwikkelen en certificaten te behalen in relevante opleidingen, zoals projectmanagement. Bovendien krijg je middels dit traineeship de kans om een kijkje te nemen in verschillende organisaties binnen overheidsland. Een auto van de zaak om makkelijk van opdracht naar opdracht te komen, hoort ook tot het pakket!
Ben jij er klaar voor om met ons op avontuur te gaan? Solliciteer dan snel.

 

 

Medewerkers aan het woord

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Public Support

Mattanja Schuijl
Recruiter

Heereweg 26
2161 AG Lisse

06 387 83 518
http://www.publicsupport.nl

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden