Traineeship Provincie Noord Holland bij Provincie Noord Holland

Traineeship
Haarlem
Sluit: 28-11-2018

Geef als trainee de toekomst van Noord-Holland vorm!

Ben jij initiatiefrijk met maatschappelijke betrokkenheid en wil je in een politiek-bestuurlijke organisatie werken? Heb jij vernieuwende ideeën en kun je niet wachten om die in de praktijk te brengen door mee te bouwen aan Noord-Holland, de leefomgeving van meer dan 2,8 miljoen mensen? Wil jij de regie nemen over je eigen carrière en je talenten (verder) ontdekken? 

Dan is het tweejarige traineeship bij de provincie Noord-Holland echt iets voor jou. 

Ontdek jouw talent

Per 1 maart 2019 heeft de provincie plek voor 10 trainees, die zich 2 jaar gaan inzetten voor de  provincie met de grootste verscheidenheid, van grote stad tot polder en van Amsterdam tot Texel: Noord-Holland. Vanuit hartje Haarlem ga je de eerste 8 maanden aan de slag met een startopdracht voor een van onze directies: Concernzaken (3 opdrachten), Beheer & Uitvoering (2 opdrachten) en Beleid (4 opdrachten) of het Kabinet (1 opdracht). Daarna neem je de regie over je traineeship door de volgende 2 opdrachten zelf te kiezen. Hierdoor kan je van veel verschillende onderdelen van de organisatie proeven en jezelf verder ontwikkelen. Wie weet kom je wel een talent of interesse tegen waarvan je niet wist dat je het had!

Wil jij meewerken aan hoe we Noord-Holland voor 2050 energieneutraal maken? Meedenken over vernieuwende manieren om de provinciale begroting te ontwikkelen? De organisatie van een groot publieksevenement vormgeven? Een implementatieplan maken voor het inkoopbeleid en dit ook meteen samen met een team uit diverse vakgebieden in de praktijk brengen? Met behulp van je technische expertise innovatieve bouw op de agenda zetten? Jouw ideeën inzetten om burgerparticipatie te stimuleren? Samenwerken met verschillende afdelingen om een model op te zetten voor de aanpak van Europese subsidies? Dit en nog veel meer is allemaal mogelijk. De opdrachten zijn nog niet allemaal geconcretiseerd. We bekijken welke directie en sector het beste bij je past voor de eerste 8 maanden. Daarnaast bieden wij jou een uitgebreid trainingsprogramma en persoonlijke coaching waarbij jouw ontwikkeling centraal staat. 

Wij zoeken jou

Wij zijn op zoek naar recent afgestudeerde (maximaal 2 jaar) wo’ers met een master in de richting van onder andere bestuurskunde, bedrijfseconomie, sociale wetenschappen, rechten, techniek en informatica. Ook andere studierichtingen zijn welkom. Heb jij daarnaast nog iets extra’s te bieden, zoals nevenactiviteiten naast je studie, bestuurservaring, een bijzondere stage of bijbaan, een studie in het buitenland, mantelzorg of vrijwilligerswerk? Grijp dan deze uitdaging om jouw perfecte baan te creëren. 

Solliciteren kan vanaf 29 oktober 2018 via dit aanmeldformulier. Bij het sollicitatieproces worden we gefaciliteerd door het bureau Leeuwendaal. 

Wat bieden we?

Als je wordt aangenomen, krijg je een tweejarig contract voor een fulltime baan (36 uur) en een startsalaris van € 2.674,53 met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Meer informatie

Wil je meer weten over het traineeship? Neem dan contact op met oud-trainee Margot Recter, recterm@noord-holland.nl of Servicedesk Info Personeel, tel. (023) 514 56 06 (maandag t/m vrijdag van 9.00-12.00 uur en van 13.00-16.00 uur), e-mail: info.personeel@noord-holland.nl

Procedure

Online solliciteren                                                     29 oktober – 28 november 2018 tot uiterlijk 23:59 uur

Uitslag 1e selectieronde                                            26 – 28 november 2018

Speeddates / talentendag                                         13 of 14 december 2018 van 9.00 tot 12.30 uur

Uitslag 2e selectieronde                                            17 - 18 december 2018

Uitnodiging voor assessment                                    19 december 2018

Assessments bij Leeuwendaal                                     7 – 18 januari 2019

Uitslag 3e selectieronde                                            25 januari 2019

Arbeidsvoorwaardegesprekken                                 28 – 31 januari 2019

Start traineeship                                                        1 maart 2019

 

Medewerkers aan het woord

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Provincie Noord Holland

Margot van den Recter

Postbus 3007
2001 DA Haarlem

(023) 514 56 06
info.personeel@noord-holland.nl
https://www.noord-holland.nl

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden