Technisch Traineeship bij ProRail

Traineeship
Utrecht
Bedrijf: ProRail
Sluit: 13-08-2017

Technisch Traineeship ProRail

Direct een vliegende start van je carrière. ProRail geeft je die kans. Volle verantwoordelijkheid en inzetten op innovatie in een sector die dagelijks vol in the picture staat qua prestaties. Heb jij het in huis om een waardevolle bijdrage te leveren aan onze innovatieve, technische oplossingen?

Wat je doet als Technisch Trainee

Je leert alles over het spoorsysteem. Denk aan basis railtechniek, systems engineering en life cycle management. Veiligheid en bedrijfszekerheid staan hoog in onze top van prioriteiten. In de technisch complexe wereld van ProRail kun jij inhoudelijk het onderste uit de kan halen.

Je persoonlijke ontwikkeling krijgt de volle aandacht via intensieve coaching en uitdagende trainingen, omdat we graag zien dat je snelle stappen maakt. En jij hebt het lef om je hiervoor open te stellen. Vanzelfsprekend zit jij dan ook vol leergierigheid en ambitie. Door de 3 opdrachten van 8 maanden, binnen verschillende bedrijfseenheden, leer je onze organisatie snel kennen. Je kiest zelf en bent ook zelf verantwoordelijk voor de inhoud. Voorbeelden van opdrachten zijn Systeemspecialist, Rails Systems Engineer en Bouwmanager. Tijdens het hele programma alles leren wat er te leren valt, is dat aan jou besteed? Dan zit je goed bij ons. 

ProRail biedt

Een werkomgeving vol kansen; om jezelf verder te ontwikkelen en je als zelfstandige professional verder te specialiseren. Op een plek waar we samen koffie drinken, lunchen, overleggen en tot de beste nieuwe ideeën komen. Waar we samen een zinvolle bijdrage leveren aan de maatschappij.

Je krijgt ook nog:

  • Een salaris van € 2713,- (op basis van 36 uur).
  • Na het eerste jaar evalueren we met je hoe je traineeship verloopt. Functioneer je goed? Dan verlengen we je contract. Na elke opdracht krijg je een beoordeling en kun je een stap maken in je salaris.
  • Een uitgebreide keuze aan arbeidsvoorwaarden, zoals verlof, pensioen, decemberuitkering, enz. Wil je hier alles van weten? Klik dan hier.

ProRail vraagt

Bij jou borrelt de motivatie en het enthousiasme van binnenuit op. En je gaat grenzen over in je denkwijze, door je samenwerking met anderen. Zo bereik je de ProRail doelstellingen. Dat je klantgericht, overtuigend en communicatief sterk bent, helpt om het uiterste te bereiken. Om je traineeship goed te kunnen uitoefenen, breng je ook nog het volgende mee:

  • Een technische universitaire master die bijna of net afgerond is (je hebt maximaal 1 jaar werkervaring).
  • Een uitstekende beheersing van het Nederlands, schriftelijk en mondeling.
  • Een duidelijke en uitgesproken motivatie waarom jij als trainee bij ProRail wil werken.
  • Een flinke dosis initiatief, lef. Je weet mensen te raken en te beïnvloeden en daarmee overtuig je.

Hier ga je werken

Als trainee heb je een bijzondere positie, omdat je opdrachten uitvoert binnen de verschillende onderdelen van ons bedrijf. Je kunt je opdrachten uitvoeren binnen Asset Management, Vervoer & Dienstregeling, ICT, Verkeersleiding of Projecten. Je ziet dus in korte tijd heel veel en ervaart van alles!

Overtuigd? Solliciteer!

Ben jij degene die binnen ProRail zaken verder brengt? Solliciteer dan direct, in elk geval uiterlijk zondag 13 augustus aanstaande. Want wij staan open voor aanpakkers, die initiatief nemen.

Toch eerst nog een vraag? Stel hem gerust aan Saskia van der Putten(recruiter) via saskia.vanderputten@prorail.nl of 06-31792773. Of klik direct op de button “solliciteren” en:

  • Upload je cv
  • Upload je motivatiebrief
  • Upload je cijferlijst

Je ontvangt uiterlijk 18 augustus 2017 een terugkoppeling van ons. Zijn we positief? Dan ontvang je een uitnodiging voor een e-assessment. Leg je dat af met een positief resultaat? Dan volgt op 15 september de inhousedag (onderdeel van het selectieproces). Het kan zijn dat we je nog vragen voor de inhousedag een filmpje te maken en op te sturen. De week na de inhousedag hoor je definitief of je per 16 oktober 2017 start als Management Trainee bij ProRail.

Ben je pas op een later moment in 2017 beschikbaar? Dan willen we je toch niet uitsluiten in onze selectieprocedure. Laat ons in je motivatiebrief weten per wanneer je beschikbaar bent en dan kunnen we erover in gesprek. 

Vanuit ProRail hebben we prima kanalen om onze kandidaten te bereiken. Acquisitie zal dan ook niets uithalen. Daar zijn we graag duidelijk over.

Helaas is het hier op dit moment niet mogelijk om te solliciteren op deze vacature. Op de hoogte blijven van vergelijkbare vacatures en horen wanneer het wel mogelijk is te solliciteren? Meld je dan aan voor de Jobagent en mis geen vacature meer! 

Werken bij ProRail

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

ProRail

Saskia van der Putten
recruiter

Moreelsepark 3
3511 EP Utrecht

06-31792773
saskia.vanderputten@prorail.nl
http://werkenbijprorail.nl/

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden

 

Volg ons op

©2018 traineeshipplaza.nl | Alle rechten voorbehouden.