Junior Consultant bij PMT Groep

Traineeship
Randstad
Bedrijf: PMT Groep
Sluit: 14-07-2018

Junior Consultant PMT Groep

Randstad

De pensioenbranche saai…?! Zeker weten van niet!

Als er ergens een interessant carrièreperspectief te bieden valt, dan is dat binnen onze branche en bij PMT Groep! De komende jaren staan de stelselwijziging, robotisering, (data)migraties en procesverbeteringen uitgebreid op de agenda. Ter uitbreiding van ons bestaande team, zijn wij op zoek naar een aantal onlangs afgestudeerde HBO of WO-ers.

Beelden zeggen meer dan woorden dus kijk voor onze korte bedrijfspresentatie.

Wie zijn wij?

PMT Groep is een dynamische speler in de snel veranderende wereld van de pensioenbranche. Voor een groot aantal levensverzekeraars, pensioenuitvoerders en pensioenadviseurs voeren wij met enthousiaste, hoogopgeleide en ambitieuze collega’s een keur aan projecten uit op het gebied van Operations Pensioen, Procesverbetering, ICT en Pensioenadvisering. Bij ons krijg je de kans om te specialiseren en je opdrachtniveau verder uit te bouwen. Persoonlijke ontwikkeling, opleidingen en begeleiding hierin staan bij PMT Groep centraal.

Wat ga je doen?

Als junior consultant start je loopbaan met een intensief opleidingstraject waarbij je veel gaat leren over het vakgebied pensioen, jezelf (persoonlijke ontwikkeling) en PMT Groep. Vervolgens ga je aan de slag. Je werkt in eerste instantie ondersteunend mee in diverse projecten bij de opdrachtgevers van PMT Groep en daarnaast werk je sterk aan je eigen ontwikkeling, middels de door PMT Groep aangeboden opleidingen en trainingen. Dit zijn gedurende het eerste half jaar onder anderen: Wft Basis en Wft Vermogen. En gedurende de maanden daarop volgt Wft Pensioen. Je wordt binnen PMT Groep opgeleid en bij je opdrachtgever begeleid door ervaren consultants, die veelal de projectleider of teammanager bij je opdrachtgever zijn. Zowel binnen PMT Groep als bij je opdrachtgever is er dus volop begeleiding en coaching. Kortom, hoe snel je je ontwikkelt, is van je zelf afhankelijk.

Perspectief

Gedurende het eerste jaar, na datum indiensttreding, zijn je dagelijkse werkzaamheden ondersteunend en administratief van karakter. De focus ligt op het snel en foutloos verwerken van mutaties. Je werkzaamheden vinden veelal plaats binnen de interne administratie van een levensverzekeraar of pensioenuitvoerder.

Gedurende het tweede jaar, na datum indiensttreding, vindt er een uitbreiding van taken en verantwoordelijkheden plaats en begint je specialisatiefase als junior consultant, richting de actuariële kant, projectmanagement of ICT. Je werkzaamheden bij opdrachtgevers blijven een administratief zwaartepunt behouden, maar worden minder invoerend van karakter. In deze fase komt het aan op je inzicht in de materie waarin je bent opgeleid en administratieve ervaring hebt opgedaan.

Op basis van je ontwikkeling en functioneren kun je doorgroeien binnen PMT Groep. Onze ervaren consultants zijn bijvoorbeeld actief als projectmanager, business consultant, teammanager, bestuursadviseur, pensioenadviseur, data-analist, actuarieel- specialist en ICT-specialist.

Wie ben jij?

Als junior consultant breng je een HBO of WO diploma mee en aansluitend maximaal een tot twee jaar werkervaring. Het merendeel van onze opdrachtgevers zit in de Randstad. Daarom is het belangrijk dat je in de Randstad woont of bereid bent om naar de Randstad te verhuizen. Je bent immers op je best als je een goed balans hebt tussen werk en privé!

De bedrijfscultuur en kernwaarden van PMT Groep passen bij jou, dus woorden als: “Eerlijk, zorgvuldig, betrouwbaar, gericht op duurzame relaties” hebben ook echt betekenis voor je! Je beschikt daarnaast over de ambitie, motivatie, positieve grondhouding en het leervermogen om je binnen PMT Groep en bij de diverse opdrachtgevers te ontwikkelen tot het niveau van een bevlogen en getalenteerd consultant. Verder ben je iemand die energie krijgt van de combinatie doen & denken, je bent flexibel ingesteld en je bent enthousiast over ons vakgebied.

Wat bieden wij?

Prima, flexibele arbeidsvoorwaarden met grote keuzevrijheid (€ 2.100,- bij aanvang, 8 % vakantiegeld, 25 vakantiedagen, 5 flexdagen – bestemd voor o.a. opleiding, kort verlof en calamiteiten-, variabele winstafhankelijke bonus en winstdeling, een bruto onkostenvergoeding van € 46,95 euro en een reiskostenvergoeding).

  • Een intensieve interne opleidingsperiode waarin je de basisbeginselen van het pensioenvak bijgebracht worden;
  • Een persoonlijk opleidingsbudget waarmee je ook na de interne opleidingsmaand continu erkende opleidingen kan volgen;
  • De ideale mogelijkheid om je te ontwikkelen binnen onze branche;
  • Uitdagende opdrachten en projecten bij gerenommeerde opdrachtgevers

Enthousiast?

In het geval het bovenstaande je aanspreekt en je voor deze functie in aanmerking wilt komen, dan zien wij heel graag je CV en aanvullende motivatie tegemoet. Je kunt deze mailen naar petersone@pmtgroep.nl t.a.v. Laura Petersone. Mocht je nog vragen hebben… bel gerust naar 0182-687545!

Medewerkers aan het woord

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

PMT Groep

Laura Petersone
recruiter

Stationsplein 9 B
2801 AK Gouda

0182-687545
petersone@pmtgroep.nl
https://pmtgroep.nl/

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden