IT Traineeship bij NS

Traineeship
Utrecht
Bedrijf: NS
Sluit: 30-04-2017

NS IT Traineeship

 
Wat ga je doen?
Het IT traineeship bij NS bereidt talenten voor op een toekomstige rol op het gebied van bijvoorbeeld development, Architectuur, Projectmanagement, Data science, Management of zelfs Security.
 
NS heeft speciaal voor IT starters een traineeprogramma ontwikkeld waarin zowel de vakinhoud als persoonlijke vaardigheden centraal staan. Het traineeship biedt je de mogelijkheid om in 2 jaar tijd een vliegende start te maken binnen onze organisatie. Tijdens het traineeprogramma maak je kennis met complexe, uitdagende en actuele IT vraagstukken binnen verschillende bedrijfsonderdelen van NS. Tegelijkertijd volg je een intensief opleidingstraject waardoor je jezelf zowel vakinhoudelijk als persoonlijk ontwikkelt. Je wordt begeleid door een mentor en diverse ervaren professionals.
 
Het traineeprogramma is de perfecte springplank en start uiterlijk 1 september 2017. Wanneer je het tweejarige programma succesvol hebt doorlopen, stroom je als IT’er door naar een interessante vervolgfunctie als IT professional.
 
IT Traineeship NS
 
Jouw eerste jaar; een goede basis
Om een goede basis te leggen start je het eerste jaar met een traineeship op het gebied van bijvoorbeeld development, testing, management of een andere positie. Deze positie wordt met jou besproken aan de hand van jouw ambities en interesses. Je krijgt hierbij uitstekende begeleiding vanuit je manager en mentor.
 
Jouw tweede jaar; verdiepen of verbreden?
Jouw tweede jaar regel je zelf door je netwerk aan te spreken en zelf initiatief te tonen. Je gaat zelf op zoek naar de positie die bij je past en in het verlengstuk ligt van je ambities. Dit zou een verbreding of verdieping van je toekomstige rol kunnen zijn. Je kunt hierbij denken aan bijv. de rol developer, architect, security consultant, test analist, project manager of Informatie Analist.
 
In sneltreinvaart naar een sleutelfunctie binnen NS IT.
Na het IT traineeship heb je flinke bagage als IT Professional. Bij het afsluiten van het Traineeprogramma gaan we samen met jou op zoek naar een mogelijke vervolgstap binnen NS IT.
 
Waar ben je goed in?
IT is jouw passie. Je hebt een WO-opleiding bedrijfskundige of technische informatica of een soortgelijke technische IT opleiding en maximaal twee jaar werkervaring.
We zijn op zoek naar frisse talenten die inhoudelijk de diepte in willen, maar ook klantgericht willen leren werken. Bij alles wat jij mogelijk maakt, houd je de ervaring van onze reizigers in het achterhoofd. Ook het ontdekken van je eigen talenten behoort tot je ambities. Want in welke rol krijg jij eigenlijk de meeste energie? Deze eigenschappen samen vormen de ideale uitgangspositie om jouw carrière bij NS in beweging te zetten.
 
Hier ga je werken
IT zit bij ons niet alleen op, onder, in en aan de trein, maar ook in onze operatie, op onze stations en virtueel. Denk hierbij aan de logistieke systemen om slimme en uitvoerbare dienstregelingsplannen te maken, de OV Chipkaart, contactloos betalen, onze innovatieve reisplanner en de website NS.NL. Dit zijn zeer zichtbare projecten met een grote maatschappelijke impact.
Daarnaast gebeurt er ook veel voor de eigen NS medewerkers zoals; werkplekhosting voor meer dan 16.000 werkplekken en het onderhouden van een van de grootste netwerken in Nederland. Slechts enkele voorbeelden die enorm veel mogelijkheden met zich meebrengen voor IT’ers zoals jij!
 
Lees hier de ervaring van onze IT Trainee bij NS.
Vind je dit interessant?
Werken bij NS betekent werken in een dynamische omgeving met veel ruimte voor je eigen ontwikkeling en eigen initiatief. NS kent zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een 36-urige werkweek, een Trein Vrij Abonnement, 3% eindejaarsbonus en een uitstekende pensioenregeling. Het startsalaris voor jou als IT Trainee bedraagt €2966,40 per maand obv 36 uur.
Wat bieden wij nog meer:
 
  • Een goed startsalaris obv 36 uur
  • Goede balans tussen werk/privé
  • Uitstekende opleidingsmogelijkheden
  • Uitstekende carrièreperspectieven
  • Een vrij reizen OV kaart
  • Goede pensioenvoorziening
 
Heb je interesse in oNS IT traineeship? Reageren kan uitsluitend via de solliciteerbutton op deze pagina. Vul het online sollicitatieformulier volledig in en upload je CV en motivatiebrief. Je kan je sollicitatie richten aan Jan Paul Krikken, Corporate Recruiter IT. Zolang de vacature gepubliceerd staat is deze vacant en is het mogelijk te solliciteren. Je sollicitatie is in goede orde ontvangen als je na het solliciteren een automatische ontvangstbevestiging via e-mail ontvangen hebt. Een achtergrondonderzoek maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.
Wil je meer informatie en/of heb je nog vragen over het IT Traineeship, neem gerust contact op met ons secretariaat via nummer 030-2353646.
 
Selectieproces
Heb je interesse in het IT Traineeship bij NS, dan zien we graag jouw CV en motivatiebrief voor maandag 24 april a.s. tegemoet.
Ben je ons eerder tegen gekomen op een event? We zouden het fijn vinden als je dit benoemt in je brief. Na beoordeling van jouw cv en motivatiebrief nodigen we je uit voor een e-assessment. Als je dit e-assessment positief hebt afgerond, word je uitgenodigd voor een eerste selectiegesprek met onze recruiters in de week van 1 mei . Houd deze datum alvast vrij in jouw agenda. Tijdens deze dag staan zowel jij als je passie voor IT centraal. Als je deze dag goed afrond, gaan we gezamenlijk op zoek naar de beste plek voor jou binnen het trainee programma!
 
Je kunt uiterlijk 1 september 2017 beginnen met het traineeship, maar in overleg kun je mogelijk eerder of een maand later starten.

 

 

Werken bij NS

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

NS

Jan Paul Krikken

Postbus 2025
3500 HA Utrecht

030-2353646
janpaul.krikken@werkenbijns.nl
/www.werkenbijns.nl

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden

 

Volg ons op

©2017 traineeshipplaza.nl | Alle rechten voorbehouden.