International Management Traineeship bij Meltwater

Traineeship
Amsterdam
Bedrijf: Meltwater
Sluit: 15-03-2018

International Management Traineeship Meltwater

Ben jij klaar voor een eerste of tweede stap in je carrière en zit jij vol ambitie & energie? Wil jij aan de slag bij een internationale, ondernemende organisatie waar de nadruk ligt op het ontwikkelen van jouw leiderschapskwaliteiten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw internationale carrière

Ons traineeship leidt al jarenlang succesvol managers op over de hele wereld: al onze managers en het grootste deel van ons hoger management is door dit programma opgeleid. Het traineeship is zowel intensief als verrijkend en focust zich naast teamwork en onze cultuur vooral op het ontwikkelen van jouw commerciële capaciteiten.

Je hebt interesse in mensen en je kunt gemakkelijk communiceren op verschillende niveaus. Daarnaast ben je goed in het begrijpen en analyseren van bedrijfsprocessen. Op deze manier kun je de toegevoegde waarde van onze producten overbrengen bij organisaties in verschillende sectoren. Uiteraard word je hierin persoonlijk gecoacht en begeleid door je manager. In korte tijd ontwikkel je jouw eigen capaciteiten en krijg je de kans door te groeien tot manager van jouw eigen team in Nederland of het buitenland. Succesvolle Managers kunnen vervolgens hun leiderschapskwaliteiten verder ontwikkelen als Managing Director van ons Nederlandse kantoor, of een door jou op te zetten kantoor in een nieuwe markt.

Bij Meltwater ben je vanaf dag één verantwoordelijk voor je eigen succes met de bijbehorende doelstellingen en beloningen. Het Meltwater Internationaal Management Traineeship biedt je een extreem ambitieus carrièrepad met uitgebreide mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei in een jonge en internationale omgeving.

Wat wij zoeken in jou:

Vanwege onze sterke groei in Nederland zoeken we uitzonderlijke Nederlandse kandidaten voor ons kantoor in Amsterdam:

 • Je bent universitair afgestudeerd met 0-3 jaar werkervaring;
 • Je hebt uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden;
 • Je hebt passie voor consultative sales en business development;
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands, Engels;
 • Je hebt natuurlijke leiderschapskwaliteiten en internationale ervaring;
 • Je hebt doorzettingsvermogen en ondernemersgeest;
 • Je bent gedreven. Jij blinkt uit in (top)sport, cultuur, een eigen bedrijf of bestuur.

Wat wij bieden:

 • Een ondernemende en internationale werkomgeving;
 • Mogelijkheden om snel internationaal door te groeien binnen de organisatie;
 • Concurrerend salaris met aantrekkelijke bonusregeling;
 • Veel nadruk op persoonlijke ontwikkeling;
 • Een unieke werklocatie in hartje Amsterdam;
 • Een enthousiast, jong en ambitieus team!

Meltwater is internationaal marktleider in media intelligence. Wij zijn gespecialiseerd in het monitoren en analyseren van online en social media, waarmee we wereldwijd meer dan 26.000 klanten waardevolle inzichten bieden. We zijn één van de snelst groeiende softwarebedrijven van Europa, gebaseerd op ambitieuze, intelligente en energieke werknemers. In de woorden van de oprichter en CEO van Meltwater Jørn Lyseggen: “Investeren in uitzonderlijke mensen is de sleutel tot het internationale succes van Meltwater”.

Beschik jij over de potentie en ambitie om jouw leiderschapskwaliteiten verder te ontwikkelen? Dan kun jij met ons meegroeien!

Werken bij Meltwater

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Meltwater

Cas van Andel

Singel 250
1016 AB Amsterdam


cas.vanandel@meltwater.com
https://www.meltwater.com

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden

 

Volg ons op

©2017 traineeshipplaza.nl | Alle rechten voorbehouden.