Talent Development Program bij Media Perspectives

Traineeship
Hilversum
Sluit: 20-08-2018

Talent Development Program Media Perspectives

Je hebt je diploma op zak en wil dolgraag in de mediasector werken of daarin je next step zetten? Maar twijfel je soms of je genoeg praktijkkennis hebt, of mis je de goede ingangen bij gave bedrijven? Doe dan mee aan het Talent Development Program van Media Perspectives. Zo word jij dé allround mediaprofessional waar mediabedrijven op zitten te wachten!

Wat is het Talent Development Program?

Tijdens het 6 maanden durende programma breid je je media-kennis, skills en netwerk enorm uit. In drie inhoudelijke modules ga je in op de onderwerpen Business & Marketing, Content & Creatie en Tech & Innovatie. Dat gebeurt niet in traditionele hoorcolleges en werkgroepen, maar tijdens hands-on workshops en exclusieve masterclasses door professionals uit de praktijk. Ook werkbezoeken en design sprints maken onderdeel uit van het programma. Daarnaast voer je opdrachten uit in de elearning-omgeving en krijg je een eigen loopbaancoach toegewezen.

Bovendien sluit je iedere module af met een pitch dag, waarbij je jouw talent kunt laten zien aan recruiters en vertegenwoordigers van mediabedrijven. Wie weet sleep je zo wel een mooie aanbieding binnen!

Het programma is één dag in de week (woensdag) en daarom goed te combineren met een bestaande (bij)baan. Maar: Media Perspectives heeft ook een aantal traineeships in de aanbieding. Dit betekent dat je vier dagen in de week gaat werken bij een van onze partners. De volgende vacatures worden als traineeship in het programma aangeboden:

 • Creative Producer bij Beeld en Geluid
 • Editor bij United
 • Logistics Assistent bij United
 • Media Manager Collectie Toegang bij Beeld en Geluid
 • Media Manager Digitalisering bij Beeld en Geluid
 • Media Manager Instroom bij Beeld en Geluid
 • Software developer backend bij United
 • Sound engineer bij United
 • Trainee binnen de afdeling Kennis en Innovatie bij Beeld en Geluid
 • Video Editor bij Quadia

De complete vacatures zijn te vinden op onze website.

Hoe zie een dag in het Talent Development Program eruit?

Na het Talent Development Program:

 • heb je een uitgebreid netwerk van diverse contacten in de media;
 • heb je meerdere mogelijkheden gehad om mediabedrijven te laten zien wat je kan;
 • heb je kennis van de belangrijke processen in de media-industrie;
 • ben je op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen en kun je deze vertalen naar concrete activiteiten van mediabedrijven;
 • kortom: ben je helemaal klaar voor the real deal

Wat zoeken we in kandidaten?

Deelnemers aan het Talent Development Program zijn super gemotiveerd om aan de slag te gaan in de media-industrie en te investeren in zichzelf. Je hebt passie voor alles wat met media te maken heeft, van het bedenken van een concept tot de uitvoering, van het nadenken over het business model tot de impact van een verhaal. Je hebt een diploma op zak en bent niet meer dan drie jaar werkzaam.
Hoe kan ik me aanmelden?

Er zijn twee manieren om mee te doen aan het Talent Development Programma: open inschrijving of via een vacatureplaats. De deadline voor het aanmelden voor een van de vacatures is maandag 13 augustus. Heb je al een (bij)baan en wil je alleen meedoen aan het programma? Meld je dan aan voor maandag 20 augustus. Het is ook mogelijk je op beide manieren aan te melden, of om je voor meer dan 1 vacature aan te melden.

Spreekt het TDP je wel aan en wil je meer informatie? Kijk dan op deze pagina voor meer informatie of stuur een mailtje naar talent@mediaperspectives.nl. We vertellen je er graag meer over!

 

Medewerkers aan het woord

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Media Perspectives

Marlies van der Meent
Communicatie manager

Joop van den Endeplein 1
1217 WJ Hilversum

talent@mediaperspectives.nl
http://mediaperspectives.nl/

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden