Young Professionals Programma bij Koning & Hartman

Traineeship
Amsterdam
Sluit: 30-09-2017

Young Professionals Programma

Ben jij hét talent dat we zoeken? Word Young Professional bij Koning & Hartman!
(Locatie: Standplaats Amsterdam - opdrachten door heel Nederland)

Ben jij onlangs afgestudeerd en op zoek naar een uitdagende baan met veel afwisseling en een uitgebreid opleidingsprogramma? Heb jij affiniteit met IT en businesstechnologie? Dan zoeken wij jou! Bij Koning & Hartman zijn wij namelijk op zoek naar ambitieuze, proactieve starters die zich in een traineeship van 2 jaar willen ontwikkelen. Met de business unit Consulting helpen wij bedrijven vanuit onze technische expertise met de operationele processen. We kennen een breed scala aan opdrachtgevers in telecom, industrie en infrastructuur; bekijk voor meer informatie over waar je ons zoal terugvindt een aantal van onze Referenties & Projecten of lees de verhalen van onze Young Professionals op onze YPP-blog.

Het traject

In twee jaar tijd ontwikkel jij je als consultant in meerdere opdrachten met veel verantwoordelijkheden, waardoor je een steile leercurve ervaart. Je volgt gedurende deze twee jaar een intensief en interactief opleidingstraject en je hebt een persoonlijke coach uit het senior management of directie. Gedurende het traject bepaal jij samen met de manager van het Young Professionals Programma je eigen ontwikkelpad: doorgroeien naar een projectmanager, een breed inzetbare consultant of juist een specialist.

Ons aanbod                       

We investeren graag in onze professionals, dus ook in jouw persoonlijke ontwikkeling en opleiding. In de twee jaar dat je als Young Professional aan het werk bent, volg je daarom allerlei trainingen en vak gerelateerde cursussen. Denk bijvoorbeeld aan: 

 • 
Prince2

 • Data Analyse
 • 
ITIL
 • 
Lean Six Sigma

 • Denktank
 • 
Trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkelingVerder kom je te werken in een enthousiaste groep Young Professionals die ook buiten het werk goed met elkaar omgaan, elkaar stimuleren en voorzien van positieve feedback. Last but not least krijg je een vast contract, marktconform salaris, een leaseauto, laptop en smartphone tot je beschikking!Jouw profiel
 • Verschillende studie-achtergronden mogelijk
 • Recent afgestudeerd WO talent
 • Maximaal één jaar werkervaring
 • Affiniteit met IT en programmeertalen
 • Vloeiende beheersing van de Nederlandse taal
 • Commerciële werkervaring
 • Extra curriculaire activiteiten
 • Resultaatgericht, analytisch, positief kritisch, daadkrachtig, ondernemend, flexibel
Interesse?                   


Stuur dan jouw CV en motivatiebrief snel op. Je kunt je motivatie richten aan Sanne Smit (Consultant). Voor vragen kun je contact opnemen met Judah van Wees, de Graduate Recruiter van het Young Professionals Programma, door een mail te sturen naar YP@koningenhartman.com. Word een Young Professional bij Koning & Hartman en maak het verschil!

Procedure


Jij maakt bewust de keuze om na je studie te willen werken bij Koning & Hartman, dus maken wij graag kennis met jou. Als je CV en motivatie voldoende aansluiten bij het profiel, dan nodigen we je uit voor een gesprek met onze Graduate Recruiter. In dit eerste gesprek kijken we of je voldoet aan het niveau dat wij verwachten van onze Young Professionals. Is dit gesprek positief, dan nodigen we je uit voor het vervolg. Deze vervolgafspraak bestaat uit het afnemen van een aantal tests (RvB + PAPI) bij ons op kantoor en het bespreken van de resultaten met onze HR-Consultant en de manager van het Young Professionals Programma. Als je op deze tests positief scoort, word je uitgenodigd voor een gesprek met onze HR-Directeur en iemand anders uit het Senior Management van de organisatie. Als jouw persoonlijkheid past bij de rol van Consultant en onze organisatie, kunnen wij je vervolgens verwelkomen bij Koning & Hartman.
 

Werken bij Koning & Hartman

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Koning & Hartman

Judah van Wees
Graduate Recruiter

De Passage 120
1101 AX Amsterdam

+31 6 5334 6676
yp@koningenhartman.com
http://www.koningenhartman.nl/nl

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden

 

Volg ons op

©2017 traineeshipplaza.nl | Alle rechten voorbehouden.