Traineeship Human Resources bij ING

Traineeship
Amsterdam
Bedrijf: ING
Sluit: 01-09-2018

ING Traineeship Human Resources - Oktober 2018

How will you change banking? Ontdek het tijdens je HR traineeship
In het ING International Talent Programme creëer je in vier jaar tijd je eigen carrière binnen HR. Je leert meer over je vakgebied, de financiële dienstverlening en jezelf. Wil jij impact hebben op het financiële leven van bijna 9 miljoen klanten én op de bank van de toekomst? Meld je dan aan voor ons programma!

Waarom ING?

Bij ING weten we dat de bank van morgen een andere is dan die van vandaag. Onze klanten bepalen steeds vaker zelf waar en hoe ze onze financiële diensten willen gebruiken. Met meer dan 54.000 medewerkers werkt ING elke dag aan de bank van morgen. Werkzaam binnen HR betekent dat jij een bijdrage levert aan deze doelstelling. Wij zijn continu bezig om onze HR dienstverlening eenvoudiger en transparanter te maken voor onze medewerkers. We horen graag jouw ideeën hoe dat nog beter en sneller kan.

Het programma

Het speelveld van ING verandert: digitalisering van de bank, veranderende klantwensen en nieuwe concurrenten. Dit betekent dat de organisatie continu in beweging is, waarbij de medewerker steeds meer centraal komt te staan. HR speelt hierdoor een cruciale rol in het realiseren van de strategische doelstellingen van ING. Als HR trainee ga je aan de slag binnen belangrijke HR projecten die impact hebben op de organisatie en waarbij je in aanraking komt met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van HR. Er zullen voor je eerste project meerdere opties beschikbaar zijn, waarbij jij je voorkeur mag uitspreken. Denk hierbij aan HR disciplines als Compensation & Benefits, Employee Development, Recruitment, HR business consultancy en Leadership.

Je tweede rotatie mag je helemaal zelf regelen. Voor jou geen probleem, je hebt inmiddels al een aardig netwerk opgebouwd en je weet wat je wilt. Veel trainees kiezen in dit tweede halfjaar voor een project in het buitenland.

Na afronding van je tweede rotatie start je in je eerste echte functie, die ongeveer twee jaar duurt. Doel is om je kennis en vaardigheden verder te vergroten binnen één van de expertises binnen HR.

Wat bieden we je?

Natuurlijk bieden we je een uitstekend basissalaris, een 13e maand, vakantiegeld, een dijk van een opleidingspakket én een vast contract. Maar bovenal bieden we je dé kans om jouw ideeën vorm te geven in een omgeving die daarvoor open staat en die helpt om bankieren nog makkelijker en transparanter te maken voor onze klanten. Samen met andere (internationale) trainees neem je deel aan global events, waardoor je al snel een groot netwerk opbouwt. Ook krijg je de kans één van je projecten in het buitenland te doen. Want een half jaar in bijvoorbeeld Madrid, Frankfurt of Milaan is behalve heel erg interessant ook gewoon goed voor je ontwikkeling.

Als trainee word je begeleid door je lijnmanager, een HR coach en een Senior Manager in de rol van mentor. Zij coachen je, inspireren je, introduceren je in hun netwerk en delen hun kennis en inzichten.

Wat vragen we van jou?

  • Je hebt een universitair masterdiploma, bij voorkeur in één van de volgende richtingen: Bedrijfskunde, Economie, HRM, Psychologie, Rechten of IT.
  • Je hebt maximaal twee jaar werkervaring.
  • Tijdens je studie heb je (internationale) ervaring opgedaan in verschillende nevenactiviteiten.
  • Je bent enthousiast  en hebt oog voor onze klanten en je collega’s.
  • Je bent zeer geïnteresseerd in financiële dienstverlening, hebt een vernieuwende kijk op HR en een onvoorwaardelijke drive om jouw ideeën daarover te realiseren.

Will you change banking?

Wil je meer weten over het programma, ervaringen van onze trainees en de sollicitatieprocedure? Kijk dan hier! 

Werken bij ING

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

ING

Jessie de Groot
Recruiter Consultant Campus

Bijlmerdreef 24
1102 CT Amsterdam

0630896224
Jessie.de.Groot@ing.nl
https://www.ing.nl/traineeship

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden

 

Volg ons op

©2018 traineeshipplaza.nl | Alle rechten voorbehouden.