Young Professional Program bij House of Engagement

Traineeship
Hilversum
Sluit: 16-08-2018

House of Engagement: Young Professional Program voor starters (maximaal 2 jaar werkervaring)

Startdatum: 1 oktober 2018
Reageren tot 17 augustus 2018

Je hebt vast wel eens voorbij horen komen dat IT dé branche is waar je tegenwoordig in moet zitten; Maar… “IT-branche? Daar werken toch alleen maar nerds?” O zeker niet en daar zijn we ook niet naar op zoek.. Past namelijk helemaal niet bij ons!

Wie zijn wij dan…

Een team van +- 35 collega’s die van elkaar willen leren en samen willen bouwen aan een geweldig bedrijf, goede klantrelaties en excellente klantervaringen. Dit doen wij door onze klanten optimaal rendement te laten halen door inzet van Microsoft Dynamics 365/CRM oplossingen. Samen met onze zusterbedrijven (wij maken deel uit van een groter concern Broad Horizon) Breinwave, Abecon, True en GreatCircle verzorgen wij de meest complete ERP-, CRM- en BI-oplossingen op basis van Microsoft-cloudtechnologie in de Benelux.
Als jarenlang Microsoft CRM Gold partner weten wij als geen ander hoe belangrijk de inrichting van IT is voor een Hogeschool of Universiteit, een advocatenkantoor of een vermogensbeheerder. Onze consultants spelen hierin een belangrijke rol. Hoe? Dat leren wij jou graag!

Tijdens het Young Professional Program…

Stomen wij jou binnen 3 maanden klaar tot Junior Consultant. Je volgt in deze maanden een intensief opleidingsprogramma waarbij je Microsoft Dynamics 365 en de overige oplossingen uit ons productfolio leert kennen en leert in te richten bij de klant. Je leert welke processen belangrijk zijn voor een klant, maar belangrijker nog, hoe onze klant zijn klant verder kan helpen. Met andere woorden: customer engagement.
Daarnaast volg je allerlei trainingen om jouw eigen talenten te ontwikkelen en waarbij je erachter komt wat jij leuk vindt en waar je energie van krijgt, waar je goed in bent en waar je je verder in wilt ontwikkelen. Door onze samenwerking met onze zusterbedrijven zijn er veel mogelijkheden om door te groeien in de richting waarin jij uit blijkt te blinken. Krijg jij energie van klanten helpen met hun processen of juist meer van de technische kant van de software? Je kunt bij ons alle kanten op!

Jij…

Bent in het bezit van een HBO- of WO diploma, welke richting maakt niet uit! Wij vinden jouw motivatie belangrijker dan ervaring en/of achtergrond. Wij zoeken naar een match, waarom denk jij die connectie met ons, en de IT-branche, te hebben.
Ben jij creatief, resultaatgericht, leergierig, ondernemend, innovatief en goed in het oplossen van problemen? Stel jezelf dan snel aan ons voor!

Wat bieden wij jou?

  • Een opleidingsprogramma tot junior consultant van 3 maanden met oog op de toekomst
  • Een contract van 12 maanden met een goed startsalaris, leaseauto, mobiele telefoon en laptop
  • Begeleiding en coaching op het gebied van persoonlijke vaardigheden
  • Enthousiaste, leuke en betrokken collega’s van alle leeftijden, incl. borrels en leuke uitjes
  • Een prachtige kantoorvilla als werkplek in hartje Hilversum

Enthousiast?!

  • Laat ons dan uiterlijk 16 augustus weten waarom dit young professional program jou aanspreekt via recruitment@house-of-engagement.nl
  • Uiterlijk 17 augustus hoor je of je wordt uitgenodigd voor de selectiedag op vrijdag 24 augustus bij ons op kantoor waar je de sfeer proeft van ons kantoor, je onze consultants ontmoet en zij hun ervaringen met jou delen
  • Deze dag doe je een assessment en ga je persoonlijk ervaren wat het werk van een consultant bij House of Engagement inhoudt
  • En is er dan die match?! Dan ontvang je de week erop een aanbieding en kun je starten bij ons op 1 oktober 2018.

Voor vragen over dit Young Professional Program kun je bellen met Astrid Stoffelsen, +31 35 646 04 80.

Past deze functie niet bij jou, maar ken je iemand die geschikt is voor deze functie? Delen wordt gewaardeerd!

Werken bij House of Engagement

Activiteiten

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

House of Engagement

Astrid Stoffelsen
Office and HR manager

Oude Enghweg 4
1217 JC Hilversum

+31 35 646 04 80
recruitment@house-of-engagement.nl
https://www.house-of-engagement.nl/

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden

 

Volg ons op

©2018 traineeshipplaza.nl | Alle rechten voorbehouden.