Traineeship Business Consultant bij House of Engagement

Traineeship
Hilversum
Sluit: 20-08-2017

Traineeship Business Consultant House of Engagement

Je hebt vast wel eens voorbij horen komen dat IT dé branche is waar je tegenwoordig in moet zitten; Maar… “IT-branche? Daar werken toch alleen maar nerds?” Oh zeker niet en daar zijn we ook niet naar op zoek... Past namelijk helemaal niet bij ons.

Startdatum: 1 oktober 2017
Reageren tot 21 augustus 2017

Wie zijn wij dan…

Een team van +- 30 collega’s die van elkaar willen leren en samen willen bouwen aan een geweldig bedrijf, goede klantrelaties en excellente klantervaringen. Dit doen wij door onze klanten optimaal rendement te laten halen door inzet van Microsoft Dynamics 365/CRM oplossingen.

Als jarenlang Microsoft CRM Gold partner weten wij als geen ander hoe belangrijk de inrichting van IT is voor een Hogeschool of Universiteit, een advocatenkantoor of een vermogensbeheerder. Onze consultants spelen hierin een belangrijke rol. Hoe? Dat leren wij jou graag!

Als trainee bij House of Engagement

Leer je door te doen! Als volwaardig collega werk je mee aan minimaal twee klantprojecten en in de tussentijd volg je een opleidingsprogramma onder begeleiding van onze ervaren consultants. Je leert Microsoft Dynamics 365 en de overige oplossingen uit ons productportfolio in te richten bij de klant. Wij vinden het vooral belangrijk om erachter te komen wat jij leuk vindt en waar jij energie van krijgt, waar jij goed in bent en je verder in wilt ontwikkelen.

Je leert welke processen belangrijk zijn voor een klant, maar belangrijker nog, hoe onze klant zijn klant verder kan helpen. Met andere woorden: customer engagement.

Jij…

Bent in het bezit van een HBO- of WO diploma, welke richting maakt niet uit! Wij vinden jouw motivatie belangrijker dan ervaring en/of achtergrond. Wij zoeken naar een match, waarom denk jij die connectie met ons, en de IT-branche, te hebben.

Ben jij creatief, resultaatgericht, leergierig, ondernemend, innovatief en goed in het oplossen van problemen? Stel jezelf dan snel aan ons voor!

Wat bieden wij jou?

  • Een opleidingsprogramma tot consultant van 12 maanden met oog op de toekomst
  • Begeleiding op het gebied van persoonlijke vaardigheden
  • Enthousiaste, leuke en betrokken collega’s van alle leeftijden, incl. borrels en leuke uitjes
  • Een prachtige kantoorvilla als werkplek in hartje Hilversum
  • En natuurlijk een goed startsalaris, leaseauto, mobiele telefoon en laptop.

Enthousiast?!

  • Laat ons dan uiterlijk 21 augustus weten waarom dit traineeship jou aanspreekt via recruitment@house-of-engagement.nl
  • 4 augustus hoor je of je wordt uitgenodigd voor de 'It's good to connect' dag op vrijdag 25 augustus bij ons op kantoor waar je de sfeer proeft van ons kantoor, je onze consultants ontmoet en zij hun ervaringen met jou delen
  • Deze dag doe je een assessment en ga je persoonlijk ervaren wat het werk van een consultant bij House of Engagement inhoudt
  • En is er dan die match?! Dan word je uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek; naar aanleiding hiervan bepalen wij of je van ons een aanbieding ontvangt en kunt starten met het traineeship op 1 oktober 2017.

Voor vragen over dit traineeship kun je bellen met Astrid Stoffelsen, +31 35 646 04 80.

Past deze functie niet bij jou, maar ken je iemand die geschikt is voor deze functie? Delen wordt gewaardeerd!

Werken bij House of Engagement

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

House of Engagement

Astrid Stoffelsen
Office and HR manager

Oude Enghweg 4
1217 JC Hilversum

+31 35 646 04 80
recruitment@house-of-engagement.nl
https://www.house-of-engagement.nl/

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden

 

Volg ons op

©2018 traineeshipplaza.nl | Alle rechten voorbehouden.