Loading...

Bezig met laden...

Traineeship Business & Digital management bij EVG Start

Traineeship
Amsterdam
Bedrijf: EVG Start
Sluit: 02-04-2020

Het is via deze pagina momenteel helaas niet mogelijk is om te reageren op de vacature. Op de hoogte blijven van de nieuwste carrierekansen? Meld je dan aan voor onze Jobagent-service! Bekijk hier de vacatures waarop je nu kunt solliciteren.

Traineeship Business & Digital management EVG Start

Jouw Profiel

Ben jij net afgestudeerd en kun je niet wachten om je eerste grote stap richting het bedrijfsleven te zetten? Ben jij ambitieus en een tikkeltje eigenwijs, beschik je over een flinke dosis gezond verstand en heb je affiniteit met ICT, maar ben je geen techneut? Bij EVG Start kun jij direct aan de slag als Trainee Business & Digital Management. Als talent met impact ontwikkel jij je bij een van onze topwerkgevers tot IT-professional en bouw jij vanaf het begin mee aan het bedrijfsleven van de toekomst.

Sta jij stevig genoeg in je schoenen voor de uitdaging? Ben jij klaar voor een vliegende start van je carrière? Herken je jezelf in dit profiel en wil je aan slag als business analist, of misschien als data-analist, procesmanager of projectmanager? Stuur ons je cv en een pakkende motivatie en wie weet nodigen wij jou uit voor een kennismaking.

Hoe ziet het Traineeship eruit?

Het Traineeship Business & Digital Management duurt in totaal 1,5 tot 2 jaar. Na het Traineeship blijf je bij de opdrachtgever en kom je bij EVG Start in het alumni netwerk: EVG Next. Als trainee ga je na een startprogramma van twee maanden aan de slag bij topwerkgevers als KLM, Transavia, ABN AMRO, ProRail, Allinq of KPN. Wij kijken goed naar jouw persoonlijke competenties en matchen je met de werkgever die bij jou past. In functies als projectmanager, business analist, applicatiebeheerder of procesmanager vervul je een verantwoordelijke rol en maak je op een laagdrempelige manier kennis met het werken op hoog niveau.

Wij coachen en begeleiden jou persoonlijk tijdens je gehele traineeship. Door de combinatie van praktijk en training, coaching, workshops en niet te vergeten het contact met je medetrainees ontwikkel jij je razendsnel en maak je in korte tijd grote sprongen in je persoonlijke ontwikkeling. Zo heb je binnen no time een verantwoordelijke functie waar je veel impact maakt.

Meer weten? Neem dan gerust contact op met Talentscout Marloes van der Weide op werken@evgstart.nl of op 0645164982. Of meld je alvast aan voor één van onze inhousedagen en kom kennismaken met wellicht jouw toekomstige collega's. De koffie staat al klaar op ons kantoor in Amsterdam.

 

Medewerkers aan het woord
logo EVG Start
De steile leercurve van het EVG Start Traineeship
Robin Verdaasdonk Manager Security Consultant
Mijn vliegende start bij Park Plaza Hotels Europe

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

EVG Start

Marloes van der Weijde
Talentscout

Hogehilweg 19
1101 CB Amsterdam

06 451 64 982
werken@evgstart.nl
www.evgstart.nl

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden