Loading...

Bezig met laden...

ICT Management Traineeship bij EVG Start

Traineeship
Amsterdam
Bedrijf: EVG Start
Sluit: Geen sluitingsdatum (doorlopend)

ICT Management Trainee

EVG Start is op zoek naar pas afgestudeerde academici en HBO-ers die klaar zijn voor de eerste stap in hun carrière. Elke maand starten we met een groep nieuwe Trainees. Het Traineeship duurt 2 jaar en zit vol met de kennis en ervaring van onze experts, onze Starters en onze klanten. Uniek is dat je bij ons geen ICT vooropleiding nodig hebt, je direct een persoonlijke coach krijgt en je de volle 2 jaar bij één opdrachtgever werkt. Zo ontwikkelen we je van toptalent tot ICT Manager van morgen. De ICT kennis die je gedurende het Traineeship opdoet is superhandig voor je carrière. Want zeg nou zelf, een manager zonder ICT kennis is een manager van gisteren...

Wie ben jij?

Je hebt net een academische en/of HBO-opleiding afgerond. Je bent ambitieus en zoek je uitdaging in een rol als

Project Manager, Business Analist, Proces Analist, Business Consultant, Change Manager, Service Manager, Product Manager of Scrum Master

Er zijn natuurlijk nog veel meer functies waar je je in kunt ontwikkelen. Wat wij doen is vooral kijken naar de functie die het best bij je past, in een omgeving die het best bij je past.
Wat vragen we jou?

Je bent nieuwsgierig maar ook een tikkeltje eigenwijs. Je hebt affiniteit met ICT, maar bent geen technisch specialist. Bovendien sta je stevig in je schoenen en ben je klaar voor de start van je carrière.

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en wil je aan slag als ICT Management Trainee? Dan dagen we je uit ons daarvan te overtuigen met een knallende motivatie en een goed CV. Lukt je dat, dan nodigen we je graag uit voor een nadere kennismaking.

Wat bieden we jou?

EVG Start biedt je de uitgelezen kans je talenten en vaardigheden te ontwikkelen. En niet zomaar ontwikkelen, want samen gaan we op zoek naar jouw steilst mogelijke leercurve.

Het Traineeship duurt 2 jaar en ondertussen ben jij aan het werk bij een aansprekende opdrachtgever als KLM, ABN AMRO, T-Mobile, Knab, Martinair en nog vele andere mooie bedrijven. Natuurlijk verdien je bij ons ook gewoon een marktconform salaris, organiseren we regelmatig gezellige borrels en feestjes en worden bijvoorbeeld je reis- en telefoonkosten 100% vergoed. Misschien nog wel belangrijker: EVG Start is een van de weinige bedrijven waar je vanaf het begin van je carrière intensief wordt gecoacht en begeleid. Niet voor niets durven we ons het meest persoonlijke Traineeship van Nederland te noemen. Dat betekent onder andere:

  • elke week een coachingsgesprek met je mentor
  • twee keer per maand sparren met je collega’s tijdens lunch of diner
  • elke twee maanden een interactieve workshop of training
  • certificering in ITL4, LEAN IT en Scrum

Aan het eind van het ICT Management Traineeship hebben wij al onze kennis en ervaring aan jou overgedragen en ben je een ICT management professional met een contract bij een van onze opdrachtgevers op zak! Interesse gekregen? Solliciteer dan direct.

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

EVG Start

Marloes van der Weijde
Talentscout

Hogehilweg 19
1101 CB Amsterdam

06 451 64 982
werken@evgstart.nl
www.evgstart.nl

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden