Loading...

Bezig met laden...

Data Analist Traineeship bij EVG Start

Traineeship
Amsterdam
Bedrijf: EVG Start
Sluit: 02-04-2020

Het is via deze pagina momenteel helaas niet mogelijk is om te reageren op de vacature. Op de hoogte blijven van de nieuwste carrierekansen? Meld je dan aan voor onze Jobagent-service! Bekijk hier de vacatures waarop je nu kunt solliciteren.

Data Analist Traineeship EVG Start

Aan de slag als Data Analist?

Jouw profiel

Ben jij net afgestudeerd en kun je niet wachten om je eerste grote stap richting het bedrijfsleven te zetten? Ben jij ambitieus en een tikkeltje eigenwijs, beschik je over een flinke dosis gezond verstand en heb je affiniteit met ICT, maar ben je geen techneut? Bij EVG Start kun jij direct aan de slag als Trainee Data Analist. Als talent met impact ontwikkel jij je bij een van onze topwerkgevers tot IT-professional en bouw jij vanaf het begin mee aan het bedrijfsleven van de toekomst.

Sta jij stevig genoeg in je schoenen voor de uitdaging? Ben jij klaar voor een vliegende start van je carrière? Herken je jezelf in dit profiel en wil je aan slag als data-analist, of misschien als procesmanager, projectmanager of business analist? Stuur ons je cv en een pakkende motivatie en wie weet nodigen wij jou uit voor een kennismaking.

Wat doet een data analist eigenlijk?

Een data analist (soms ook wel informatie analist genoemd) verwerkt binnen een bedrijf of instelling data tot bruikbare informatie. Pas op het moment dat gegevens of data door mensen geïnterpreteerd en begrepen kunnen worden, kun je het informatie noemen. En informatie heeft op zijn beurt weer betekenis voor de ontvangers.
Een data analist heeft te maken met grote stromen gegevens: cijfers, financiële gegevens, onderzoeksresultaten, enzovoorts. Je moet handig zijn in het begrijpen van deze data. Je brengt context aan in de structuur van de data zodat de informatie in de praktijk gebruikt kan worden, bijvoorbeeld om inzicht te krijgen in het koopgedrag van je klanten. Je vind het leuk om dit overzichtelijk, helder en snel aan collega’s te kunnen uitleggen. Tot je taken behoort ook het initiëren en opzetten van nieuwe onderzoeken als de data nog niet beschikbaar is. Het opstellen van rapportages en het presenteren van je bevindingen aan het management past natuurlijk ook helemaal bij deze rol. Twijfel je nog omdat je het moeilijk vindt je een beeld te vormen van het werk van een data analist? Kijk dan eens bij onze trainee Nina van Boxtel

Hoe ziet het Traineeship eruit?

Het Traineeship Data Analist duurt in totaal 1,5 tot 2 jaar. Na het Traineeship blijf je bij de opdrachtgever en kom je bij EVG Start in het alumni netwerk: EVG Next. Als trainee ga je na een startprogramma van twee maanden aan de slag bij topwerkgevers als KLM, Transavia, ABN AMRO, ProRail, Allinq of KPN. Wij kijken goed naar jouw persoonlijke competenties en matchen je met de werkgever die bij jou past. In functies als projectmanager, business analist, applicatiebeheerder of procesmanager vervul je een verantwoordelijke rol en maak je op een laagdrempelige manier kennis met het werken op hoog niveau.

Wij coachen en begeleiden jou persoonlijk tijdens je gehele traineeship. Door de combinatie van praktijk en training, coaching, workshops en niet te vergeten het contact met je medetrainees ontwikkel jij je razendsnel en maak je in korte tijd grote sprongen in je persoonlijke ontwikkeling. Zo heb je binnen no time een verantwoordelijke functie waar je veel impact maakt.

Meer weten? Neem dan gerust contact op met Talentscout Marloes van der Weide op werken@evgstart.nl of op 0645164982. Of meld je alvast aan voor één van onze inhousedagen en kom kennismaken met wellicht jouw toekomstige collega's. De koffie staat al klaar op ons kantoor in Amsterdam.

Medewerkers aan het woord
logo EVG Start
De steile leercurve van het EVG Start Traineeship
Robin Verdaasdonk Manager Security Consultant
Mijn vliegende start bij Park Plaza Hotels Europe

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

EVG Start

Marloes van der Weide
Talentscout

Hogehilweg 19
1101 CB Amsterdam

06 451 64 982
werken@evgstart.nl
www.evgstart.nl

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden