Traineeship bij ENGIE Services

Traineeship
Bunnik
Sluit: Geen sluitingsdatum (doorlopend)

Traineeship ENGIE Services (landelijk)

Wil je jouw ambities binnen de grootste technische dienstverlener van Nederland verwezenlijken? Dan past ons traineeship goed bij jou! Het traineeship van ENGIE is een unieke kans om in twee jaar tijd ons bedrijf én jezelf beter te leren kennen. Je werkt aan verschillende opdrachten, bouwt aan je netwerk, maar de focus ligt vooral op jezelf: wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik? Zo zet je de eerste stappen in jouw persoonlijke ontwikkeling én je toekomstige functie binnen ENGIE.

Functieomschrijving

We zijn op zoek naar trainees voor de diverse regiobedrijven van ENGIE Services. Hierbij zijn we op zoek naar trainees met een technische achtergrond voor de regio’s: Noord, Zuid, West en West Industrie (Rotterdam). Daarnaast zijn we ook op zoek naar trainees voor ons hoofdkantoor in Bunnik voor de afdelingen: ICT, Finance, Commercie en Business Development.

In twee jaar tijd vervul je minimaal 4 opdrachten die passen bij je achtergrond en de organisatie. Samen met je mentor stel je een programma samen waarbij de focus ligt op je persoonlijke groei. Voorbeelden van opdrachten zijn:

  • meewerken aan een procesoptimalisatie / procesverbeteringen.
  • meewerken aan diverse agile projecten / verandertrajecten als lid van het Scrum team.
  • Het uitvoeren van een onderzoek.
  • werken als assistent projectleider/ contractmanager voor een grote utilitaire of industriële opdrachtgever.

Een uitstapje maken naar één van de andere bedrijven binnen ENGIE is ook mogelijk.

Naast je opdrachten ben je bezig met verschillende modules uit het leer- en ontwikkelprogramma. Het zijn interne modules om je meer bij te brengen over verschillende bedrijfsprocessen of externe modules waarbij je werkt aan je persoonlijke effectiviteit. Daarbij ligt de focus op wie je bent, waar je goed in bent en wat je wilt. Samen met je medetrainees werk je samen aan een groepsopdracht, die je aan het einde van je traineeship presenteert aan je stakeholders.

Functie-eisen

Voor ons traineeship zoeken we talenten met:

  • Een afgeronde relevante technische studie op WO niveau, zoals technische bedrijfskunde, werktuigbouwkunde, elektrotechniek of vergelijkbaar. Een opleidingsachtergrond in finance, ICT, sustainability, bedrijfkunde of innovation management is ook mogelijk voor de trainee vacatures in Bunnik.
  • Maximaal 2 jaar werkervaring.
  • Lef, gedrevenheid, de wil om zaken te veranderen en te willen ondernemen.
  • Energieke en innovatieve ideeën om anderen in beweging te krijgen.
  • Je hebt uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Neven en/of extra curriculaire activiteiten tijdens je studie zijn een pré. 

Wat bieden wij je

Bij ENGIE werk je mee aan inventieve, duurzame en energiebesparende oplossingen. We bieden je een baan met volop ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden, daarnaast bieden we natuurlijk

Bij ENGIE werk je mee aan inventieve, duurzame en energiebesparende oplossingen. We bieden je een baan met volop ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden, daarnaast bieden we natuurlijk een aantrekkelijk salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Tot slot heb je, bij een dienstverband van 40 uur per week, 38 vrije dagen per jaar zodat werk en privé goed in balans zijn te houden.

Bedrijfsinformatie

ENGIE Nederland valt onder de ENGIE groep, met wereldwijd 154.950 medewerkers en actief binnen 70 landen. Als groep is het onze missie om bij te dragen aan het verduurzamen van de wereld. We zijn koploper van de energietransitie en streven er naar om klimaatverandering tegen te gaan en zorg te dragen voor verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie. Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen. Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten, van Terneuzen tot Delfzijl.

Contactinformatie

Spreekt deze vacature je aan? Neem dan contact op met Elise Vreeman via elise.vreeman@engie.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 

Werken bij ENGIE Services

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

ENGIE Services

Elise Vreeman
Trainee Manager a.i.

Kosterijland 20
3981 AJ Bunnik

+31 6 826 810 12
elise.vreeman@engie.com
www.werkenbij.engie-services.nl

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden

 

Volg ons op

©2017 traineeshipplaza.nl | Alle rechten voorbehouden.